Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קניית 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם לגבי הפיז'ו 307, מנוע 1.6 ליטר, גיר אוטומטי?

אם אפשר להתייחס ל:

א. נוחות נסיעה בכל תנאי הכביש והתנהגות

ב. ביצועים (שילוב מנוע וגיר)

ג. איכות גימור והרכבה

ד. מרחב פנימי

ה. ביחס למתחרות אחרות כמו הלאון והפוקוס (ואולי גם הקורולה?)

פורסם

היי

יש לי בדיוק אחת כזו מהעבודה. אישית הייתי הולך על 2.0 ידנית, אבל ...

בקצרה: מכונית נוחה ומרווחת, לא היו שום תקלות, תיבת הילוכים אוטומטית טובה, הנדסת אנוש טובה.

אם חשובה לך ההתנהגות לך על הפוקוס.

אם חשובה לך אמינות וסחירות לך על הקורולה (עדיפה 5 דלתות).

הפיזו סה"כ חבילה נחמדה ומאוזנת.

ירון

ממליץ על נסיעת מבחן אישית שלך בכל מכונית שמעניינת אותך.

פורסם
מה דעתכם לגבי הפיז'ו 307, מנוע 1.6 ליטר, גיר אוטומטי?

אם אפשר להתייחס ל:

א. נוחות נסיעה בכל תנאי הכביש והתנהגות

ב. ביצועים (שילוב מנוע וגיר)

ג. איכות גימור והרכבה

ד. מרחב פנימי

ה. ביחס למתחרות אחרות כמו הלאון והפוקוס (ואולי גם הקורולה?)

פג'ו 307:

א. הנוחות בעיר בינונית למדי, מחוץ לעיר סבירה.

ב. סבירים, הגיר דורש הסתגלות, שכן מדובר בגיר "לומד" שמציע כמה תוכניות שונות שיתאימו לסגנון הנהיגה שלך. לא מבריק, אבל עובד בדרך כלל.

ג. אכות חומרים טובה, הרכבה בסדר+.

ד. טוב מאוד.

ה. הפוקוס מהנה יותר לנהיגה, ומרווחת יותר. מצד שני, היא פחות מאובזרת ומעט פחות אכותית מבפנים.

הלאון סבירה, אך מרווח זוועתי לנוסעים מאחור פוסל אותה מיד אם אתה מתכנן לשנע מבוגרים מאחור.

הקורולה מציעה תחרות טובה ל307, ולדעתי עם אחריות ל3 שנים (אמיתיות) ואכויות דינמיות לא רעות היא אולי מתעלה עליה.

סיכום: ה307 היא משפחתית טובה, שמציעה מרווח ואבזור על חשבון נוחות או הנאה מנהיגה, הבחירה האישית שלי היא הפוקוס - לנהג (היא גם נוחה יותר) או הקורולה אם חשובה האחריות והשרות של יוניון מוטורס.

• תוכן חדש...