Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני די חדש כאן בפורום

יש לי רכב שקניתי מיד ראשונה - סיאט איביזה 1600 סמק, מודל 2011 צבע שחור

הרכב במצב טוב אבל מבחינת הצבע יש צורך בטיפול .

איפה אפשר למצוא מקום במחיר טוב שעושה טיפול קריטסל שיין. אשמח לשמוע המלצות

מחירים, מה זה כולל, וכו וכו

תודה רבה רבה

פורסם

קודם כל, ברוך הבא!

מה זה קריסטל שיין? נשמע לי כמו עוד הנפצה.

תעלה תמונות של מצב הרכב ונוכל להמליץ לך איך להמשיך. יכול להיות שהמצב אצל לא נורא ותוכל לבצע כמה דברים לבד, וכיול להיות שהמצב קשה ונמליץ לך ללכת לאיש מקצוע.

בקיצור, תמונות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ברוך הבא לפורום. ממליץ לך לחפש קצת מידע בפורום. נסה לחפש 'מדריך' או 'המלצות לרכב חדש'.

בחיי שאנחנו צריכים להכין רשימה של 'מונחים מופרכים '..

פורסם

לכול המומחים שהגיבו , נכון שאולי פותח השרשור לא משתמש במונחים מקצועיים - אבל גם לחסר הבנה כמוני דיי ברור שהוא מבקש המלצה למקום שיחזיר לרכב את הברק שלו .

עבור פותח השרשור , אילו היית מציין מהיכן אתה בארץ כנראה שהיה יותר קל להכווין אותך למקום קרוב .

פורסם

עמנואל, אתה צודק. אני מדבר על החזרת הצבע והברק לרכב. אני מרחובות. יש לי קצת נקודות על הגג שכאילו טיפות מים שטפטפו בגשם למחרת בשמש אכלו טיפה את הצבע. צבע שחור. הרכב שלי לא חדש. הוא שנת 2011. אני קניתי לפני חודשיים. אומנם השפה שלי לא מקצועית אבל אני אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים בתחום. אצלם תמונות בהמשך ואעלה. תודה

פורסם

יש המון שמות לטיפולי דיטיילינג שבדרך כלל מי שממציא את השמות האלה הוא לא אדם מקצועי במיוחד וכך גם לא חומריו ועבודתו.

ציפויי קריסטל וטפלון זה שם אחר לווקס כנראה ואולי גם פוליש אצל מי שמשקיע.

מה שאתה צריך (ונדע יותר כשתעלה תמונות) זה ככל הנראה טיפול דיטיילינג שכולל בתוכו כמה שלבים, כדי להחזיר את הצבע והברק צריך לעשות לו תהליך של פוליש ועדיף דו-שלבי ולאחר מכן ליישם ווקס , אני ממליץ לפני תהליך הפוליש לעשות פלסטלינה אולי לא בשביל הברק והחזרת הצבע אבל בשביל תהליך פוליש נקי ופח חלק ונקי יותר גם לעין.

אפשר לבקש לעשות את התהליכים האלה אצל המון שטיפות שונות, אבל לא בטוח שהם ישתמשו בחומרים איכותיים, אפשר לקנות ולעשות את זה בעצמך, אבל צריך את החומרים המתאימים והמחירים לא זולים, או שאפשר ללכת לדיטיילר מקצועי שיתן את חוות דעתו על הרכב ויציע לך גם מה לעשות בהתאם, קח בחשבון שהמחיר הוא לא זול.

עכשיו תבחר אופציה

Miata ND2

פורסם

אוקי הבנתי וירדתי לשורשי דעתכם

אני אדבר עם VIX דייטלינג ונראה מה ניתן לעשות בנידון

תודה רבה למגיבים

• תוכן חדש...