Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,יש לי מאזדה 3 2014 ספיריט . המערכת המובנת מגיעה עם 2 כניסות USB , כניסת AUX ואפשר לחבר את הטלפון דרך BT ולשמוע מוזיקה דרך זה גם. אז ככה מקריאה בפורום הבנתי שדרך BT האיכות פחות טובה מאשר USB ואני רוצה לשמוע מוזיקה במערכת דרך ה- USB . כאשר אני מחבר דיסק און קי המערכת מזהה את זה ואפשר לבחור דרך הצג של האפשרות כגון - CD FM AM וכו' ב- USB 1 (לדוגמא) ואז המערכת פועלת דרך הדיסק און קי ושומעים מוזיקה דרך זה. אני מעוניין לחבר את הטלפון שלי ולשמוע דרך הטלפון אך כאשר אני מחבר בכבל USB (השמן שמסנכרון נתונים במחשב לדוגמא) את המכשיר ,המערכת לא מזהה כלום . יש לי LG G2 וכשאני מחבר אז קופץ לי מסך האם להתקין תוכנת ניהול ואני מאשר ולאחר סיום ההתקנה עדיין אין זיהוי ( במצב MTP של סינכרון קבצים כמובן ) אני רוצה לציין שפעם אחת מכל הנסיונות שמתי לב שזה כן זיהה ואופציה USB 2 הפכה לשם של הטלפון שלי אך לא יודע איך עשיתי זאת ולא הצלחתי שוב. איך אני מחבר את הטלפון ב USB ושומע שירים דרך זה ? תודה לכולם וסליחה על הסיפור הארוך .

פורסם

זה לא נותן לי לעשות עריכה: אני רוצה להוסיף שכרגע ניסיתי שוב ואיכשהו זה זיהה את הטלפון ואז סוג של טען ולאחר מכן רשם שאין קבצים להשמעה או משהו כזה והתנתק ומאז לא הצלחתי שוב ..

פורסם

אם להסתמך על הסרטון הבא, לא בטוח שניתן לחבר מכשיר אנדרואיד כך שהשליטה תעבור למערכת של האוטו. מוזכרת שם רק תוצרת אפל.

אם אין לך בעיה להשאיר את השליטה במכשיר עצמו, השתמש בחיבור הAUX ע"י חיבור ליציאת האוזניות.

האם אין מידע נוסף בחוברת הרכב?

פורסם

חיפשתי לא מצאתי, אני אומר לך את האמת אני שומע כרגע דרך דיסק און קי והאיכות טובה ,חיברתי כבל AUX ( קניתי דווקא של BELKIN אחד איכותי ) ושומעים גם טוב לא הרגשתי הבדל כרגע .. הגיוני ? ה AUX נופל מחיבור USB או CD ,אבל השאלה כמה ?

פורסם

מכל התותחים שיש בפורום הזה ששנים נמצאים כאן ,אף אחד לא יודע ? או שפשוט לא עונים למשתמש חדש שמתחיל כאן בפורום..

פורסם

זו אחת נק' החולשה של מכשירי האנדרואיד, כיוון שכל מכשיר תוכנן ע"י חברה שונה, שגם התאימה את התוכנה כפי שראתה לנכון.

גם במערכות אפטר מרקט יש בעיה עם ניגון דרך אנדרואיד, לא הכל תומך, בקטע הזה אפל ניצחה, ביג טיים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...