Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט רחוק לטלוויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. השלט הפסיק לתפקד. נשלח לתיקון. החזיק מעמד כמה ימים. הטלוויזיה היא של חברת pilot לא סגור LCD או פלזמה.איפה ניתן להשיג אחד כזה או לתקן את השלט בצורה טובה ? usu3ypam.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איביי:

1. אתה יכול למצוא שלט תואם PILOT לפי הדגם

2. אתה יכול למצוא שלט אונברסלי לטלויזיות

3. אתה יכול למצוא שלט חכם לומד - אם תצליח להפעיל באופן חד פעמי את השלט שיש לך,אתה תוכל ללמד את השלט הלומד את כל הפעולות שהוא עושה.

פורסם
כנראה לא תמצא טלויזיות PILOT חוץ מבישראל.

הטלויזיה היא (קרוב לודאי) Changhong סין.

כל שלט אוניברסלי יתאים.

חוץ מ השם PILOT לא הצלחתי למצוא דגם על הטלוויזיה. כמדומני שקנינו בזמנו שלט אוניברסלי והוא לא ממש שלט על הטלויזיה. מוצר כזה שאני קונה ואינו שימושי ניתן להחזיר למרות שנפתח ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השם PILOT ניתן לטלויזיות על ידי היבואן, ניופאן. נסה למצוא שם דגם על מדבקה שעל גב הטלויזיה - בטוח יש כזה.

זהו אחד היצרנים הגדולים בעולם, אין סיכוי ששלט אוניברסלי לא ישלוט עליו (אלא אם זה שלט עתיק).

:turn-l:
פורסם
השם PILOT ניתן לטלויזיות על ידי היבואן, ניופאן. נסה למצוא שם דגם על מדבקה שעל גב הטלויזיה - בטוח יש כזה.

זהו אחד היצרנים הגדולים בעולם, אין סיכוי ששלט אוניברסלי לא ישלוט עליו (אלא אם זה שלט עתיק).

אין לי דרך להגיע למדבקה. הטלויזיה צמודה לקיר עם מתקן תליה. בכל מקרה במידה ושלט אוניברסלי לא מתאים הלך הכסף ?

פורסם (נערך)

תלוי בחנות וטוב ליבו של המוכר.

אם אתה רוצה, אני אשאיל לך שלט אוניברסלי שתחזיר (ותקנה זהה באיביי) אם יתאים לך. זה עולה דולרים בודדים.

http://www.ebay.com/itm/New-White-Universal-TV-Sets-RC-Remote-controller-/360851017683?pt=US_Remote_Controls&hash=item5404658fd3

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

קודם כל- תזיז אותו דחוף מהספר של דיני ניירות ערך. זה מה שמייבש לו את המוח :lol:.

אם הוא לא מתאושש מהטראומה-

במקרה כזה לא הייתי "מסתכן" בהזמנה מחו"ל. אם זה לא יתאים, הם עלולים לא לקבל בחזרה, וגם אם כן, מכיוון שהמשלוח עליך, זה פשוט לא ישתלם כלכלית.

אלו מוכרים שלטים חליפיים משומשים לפי דגם הטלוויזיה המדוייק.

טרחתי ופתחתי לך על העמוד של פיילוט. תמצא את הדגם של הTV שלך, ותזמין. במקרה כזה, גם אם זה לא יתאים, יהיה לך טיעון טוב לדרוש את כספך בחזרה.

עריכה: סתם מסקרנות- בעידן הממירים הדיגיטליים, למה בכלל דרוש השלט המקורי?

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
קודם כל- תזיז אותו דחוף מהספר של דיני ניירות ערך. זה מה שמייבש לו את המוח :lol:.

אם הוא לא מתאושש מהטראומה-

במקרה כזה לא הייתי "מסתכן" בהזמנה מחו"ל. אם זה לא יתאים, הם עלולים לא לקבל בחזרה, וגם אם כן, מכיוון שהמשלוח עליך, זה פשוט לא ישתלם כלכלית.

אלו מוכרים שלטים חליפיים משומשים לפי דגם הטלוויזיה המדוייק.

טרחתי ופתחתי לך על העמוד של פיילוט. תמצא את הדגם של הTV שלך, ותזמין. במקרה כזה, גם אם זה לא יתאים, יהיה לך טיעון טוב לדרוש את כספך בחזרה.

עריכה: סתם מסקרנות- בעידן הממירים הדיגיטליים, למה בכלל דרוש השלט המקורי?

תודה על התגובה . זה דיני תאגידים :)

אין לי דרך להגיע לדגם של הטלויזיה אז אני אחפש חנות שעל השלט יהיה רשום שהוא אמור לעבוד עם PILOT ואוודא עם המוכר שאם זה לא קורה השלט חוזר אליו.

פורסם

אז אני אחפש חנות שעל השלט יהיה רשום שהוא אמור לעבוד עם PILOT ואוודא עם המוכר שאם זה לא קורה השלט חוזר אליו.

כפי שכתבתי, זה שם שניתן על ידי היבואן. כמו כן, יתכן שגם טלויזיות של יצרנים אחרים נמכרו בישראל תחת השם PILOT.

אם תחפש באיביי PILOT TV, תמצא את הנ"ל (משנת 1960):

http://www.ebay.com/itm/1960-PILOT-10L31-TELEVISION-SERVICE-MANUAL-PHOTOFACT-SCHEMATIC-10L31U-10L32-U-/271258227531?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item3f2840134b

פורסם

אחרי שנזכרתי שיש לי שלט בבית מצאתי את זה. הבעיה שבטבלת קודים השלט לא ממשיך הלאה עם הקוד שמתאים לפיילוט. עצות ?הדגם של השלט הוא srp4004 hu9e6u4e.jpg

פורסם

ערב טוב .

יש לי שלט חדש (קטן יותר) של חברת פיילוט שהתאים בזמנו לטלוויזיות CRT מהדור הישן .יכול להיות שמתאים ויכול להיות שלא.

תתכן תקלה בעינית של הטלוויזיה שמקבלת את הפיקוד .

בכל מקרה ,יש לי בודק שלטים (פעם הייתי טכנאי T.V ) .

אם אתה מאזור ראשון לציון ,אתה מוזמן להגיע עם השלט הישן לבדיקה .האספרסו -עליי .

אתה מוזמן להתקשר 052-511-26-26.

כמו כן מספר הטלפון של ניופאן : 1-700-700-727

בברכה

מוטי

פורסם (נערך)

נסה קוד 0530 וחזור לדווח.

לבדיקת השלט (רק אם עובד או לא) - השתמש במצלמה דיגיטלית לבדוק את ה LED המשדר אות IR - יהפוך לאור נראה במסך המצלמה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk

• תוכן חדש...