Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת מוטורלה SPIRIT ל SIMFREE.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בבעלותי שני רכבים שבשניהם מותקנים טלפונים קבועים של חברת מוטורלה מדגם SPIRIT (הדגם הישן בעל הצג הכחול) הפתוחים לרשת אורנ'ג בלבד.

אני מעוניין לעבור לחברת גולן טלקום ולכן עליי לפתוח את הטלפונים לSIMFREE. הבעיה היא שאת הטלפונים רכשתי לפני כמה שנים טובות ב"יד 2" ללא העברת בעלות מסודרת ולכן אני בספק אם יעזרו לי באורנ'ג במתן קוד הפתיחה...

1)האם כדאי, בכל זאת, להרים טלפון לאורנ'ג או שחבל על זמן ההמתנה שאני אקדיש לכך?

2) האם ניתן לפרוץ את המכשירים הללו במעבדות למיניהן ואם כן אשמח להמלצות...

3) אם קיימת דרך עצמאית לפתיחת המכשירים - מה טוב.

תודה!

פורסם

כן צריכה להיות בעיה. אם הוא לא הבעלים הרשום של המכשירים הם לא יפתחו אותם. נניח והוא גנב אותם מרכב אחר, כיצד הם יודעים שאכן קנה אותם ולא גנב, מבין ?

אסור להם לפתוח טלפון עבור מי שאינו הבעלים הרשום.

יש שלל אתרים שיכולים להציע שירות unlock במחיר סביר. Google it

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפני שאתה קופץ למסקנות התקשר לאורנג ושאל אותם.

אל תגיד שהם לא על שמך פשוט תציין שיש לך מכשירים שלהם.

אגב במקרה גניבה אפשר לזהות את ה imei כגנוב וכאן זה לא המקרה.

מקסימם תבקש להתקשר ולקבל אישור מבעלי הספיריט לשעבר.

פורסם

ביצעתי אנלוק כזה לספיריט שלי, הבעלים היה לידי + חבר שהוא נציג בסלקום, עדיין היה כאב ראש, והיה צורך לשלוח מסמכים וזיהוי.

יש שירותי אינטרנט שסוגרים את הפינה מהר, הנה ב-5 יורו התוצאה הראשונה של גוגל.

קצת מחקר ואפשר למצוא שירות כזה אמין.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...