Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מאתר leboncoin.fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש אתר אמריקאי

https://bongous.com/

שמאפשר הגדרת כתובת גם אמריקאית וגם אירופאית , מאוד נוחים ויעילים , ואם עושים מנוי אז גם המחירים טובים , עד שזה מגיע לארץ

ואז משוחרר עם DHL, ועל המעללים של המשחררים הללו אפשר לקרוא המון בפורום ....

עריכה: אני עבדתי עם הכתובת האמריקאית במשך שנה ומשהו עד ש DHL פשוט נמאסו עלי אז עזבתי. מהשירות שלהם מאוד נהנתי , ופעם שהיתה לי בעיה עם DHL על עיכובים , מייל אליהם והכל הסתדר

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

leboncoin.fr זה כמו יד 2 של צרפת.

הבעיה שאי אפשר ליצור קשר עם המוכרים. שלחתי מיילים המון פעמים דרך האתר ואף פעם לא חזרו אלי, ואת מס' הטלפון אי אפשר לראות, אולי כי אנחנו מחוץ לצרפת.

פורסם

זו בדיוק הבעיה שלי,להגיע לארץ המובטחת ולא להכנס אליה...

שלחתי המון מיילים,אף אחד לא ענה מלבד אחד שהמייל שלו היה רשום בתיאור הפריט ( התשובה שלו היתה NON !!! מוחלט למשלוח לישראל אגב ).

ממש מבאס.

פורסם

הי ערן,

אתה מתכוון דרך aussiefrogs וכאלה ?

בעקרון חפש להמיר את ההצתה להצתה אלקטרונית וזה כולל מפלג קויל ומודול (של 505 יעשה את העבודה).

אבי.

פורסם

אתר נהדר עם מציאות נהדרות - למקומיים בלבד. המקבילה הצרפתית ליד 2 הישראלי.

הדרך היחידה לרכוש בו חלקים היא באמצעות "מתווך" מקומי אמין, וזאת תמורת עמלה מכובדת.

כלכלי וזול כפי שאוהבים במחוזותינו - זה לא יהיה.

פורסם

ובהזדמנות חגיגית זו: חרף הכוונות הטובות, מתיחת הפנים העיצובית לפורום (קארספורום) די כושלת, לעניות דעתי הקובעת. אולי עוד לא מאוחר לתקן.

• תוכן חדש...