Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בכמה מקומות שהוא מאוד אמין ברמה של קורולה רק שהמיצובישי זול פי 2 כמעט

ואם מישהו מבין מה הבדלים בין הקלאסיק לדגם החדש של הלאנסר חוץ מהצורה עצמה ?

וזה נכון שביטוח מקיף יהיה יותר זול על מיצובישי לאנסר מאשר מכוניות של טויוטה פורד וכו...? כי הוא לא פופולארי לגניבות ואמין

פורסם

לאמא שלי יש מיצובישי לנסר 2008 1.8 הדור החדש,מאוד מרוצה מהרכב מאוד אמין,הרכב במוסך רק מטיפול לטיפול מבחינת חלפים הוא בסדר לא יקר ולא זול.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

ואם מישהו מבין מה הבדלים בין הקלאסיק לדגם החדש של הלאנסר חוץ מהצורה עצמה ?

וזה נכון שביטוח מקיף יהיה יותר זול על מיצובישי לאנסר מאשר מכוניות של טויוטה פורד וכו...? כי הוא לא פופולארי לגניבות ואמין

יש המון הבדלים בין לנסר קלאסיק ללנסר החדשה - זה רכב אחר לגמרי! מנוע אחר, גיר אחר (בדגמי ה-1.8 ליטר), תא נוסעים בעיצוב שונה, אבזור בטיחותי שונה, מושבים שונים, בקיצור הכל שונה.

מחירים של ביטוח מקיף אתה יכול לבדוק לבד באתרים כמו wobi. כנס, תזין את הפרמטרים האישיים שלך ותקבל תוך דקה הצעת מחיר לשני הרכבים. אין צורך להעלות השערות בפורום על משהו שאפשר לבדוק בשניה לבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

ניסיתי לבדוק שם אבל אין שם את הגיל שלי (22) אז זה לא נותן לי לבדוק

נ.ב

עכשיו ניסיתי גם לשנות אתזה לגיל 24 וזה פשוט לא מוצא בשבילי כלום

עריכה אחרונה על ידי AlmogMalkov
פורסם

אז נסה את אחד מאתרי השוואת מחירי הביטוח האחרים - b2bit, ביטוח zap...

אפשר גם לבדוק באתר של ביטוח ישיר או 555, מקבלים מהם הצעת מחיר אונליין (למרות שזאת לא בדיוק השוואת מחיר אלא הצעה מחברה אחת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר השוק של לאנסר קלאסיק הופך אותה לעיסקה משתלמת למי שמחפש רכב פשוט ואמין ביותר.

מצד שני, מדובר בדגם מיושן ביחס למתחרות מאותה שנה (2008). אבל כפי שציינת, הוא זול מהם בהרבה ולכן הופך לכדאי.

מדובר ברכב בסיסי שעושה הכל ״בסדר״ . לא יותר אבל גם לא פחות.

צריכת הדלק מעט גבוהה והמנוע מרגיש מעט חלש ביציאה מרמזורים. לא משהו מוגזם כמו בפוקוס או פלואנס.

הרכב אמין ביותר וזול לאחזקה.

אני ממליץ מאוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...