Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאלה שמכירים, בהערכה גסה כמה פחיות פלסטידיפ אני אצטרך לצביעת שני הפגושים של רכב מקטגורית מיני?

תודה :wink:

עריכה אחרונה על ידי Old-School
פורסם

לא ממליץ לך לצבוע את הפגוש הקדמי עם פלסטידיפ, עם כל האהבה שלי לחומר.

זה איזור מועד לפורענות שמקבל אבנים על בסיס יומי.

במקומך הייתי מפרק את הפלסטיקה, משייף אותה, וצובע עם צבע יעודי נורמלי.

גם יראה יותר טוב וגם לא תהיה בעיה כזאת או אחרת של עמידות.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

^

חשבתי על זה גם, אבל צביעת פלסטיקה מהסוג הזה קצת טריקית - קל מאוד שזה יתחיל להתקלף, לכן אני מנסה צביעה רגילה על חלק פלסטיק ממש קטן (לא הפגושים), ונראה אחרי תקופה ארוכה אם זה נשאר טוב ויציב. (אנצל את ההזדמנות לשאול איזה צבע בסיס ושחור מט מומלצים לפלסטיקה הזאת?)

בנתיים, אני מעוניין גם לבחון את כל האפשרויות האחרות ולראות אם זה משתלם לי לקחת את "הסיכון" של פלסטידיפ, לכן אני עדיין גם רוצה לדעת בהערכה גסה כמה פחיות פלסטידיפ אצטרך לשני פגושים ?

ותודה:mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי Old-School
פורסם

על מכסה מנוע הלכו לי 2 פחיות הגדולות (לא הקטנות).

אם זה יתן לך אינדיקציה, אשמח אם תעדכן אותי בסוף כמה יצא כי גם אני רוצה לצבוא את הטמבונים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...