Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן-אני רוצה לעשות טבעות לרמקול קטן (4 אינץ') מעץ כלשהו,אשמח לשמוע על אולי רעיונות שיש לכם לביצוע וגם איזה עץ מומלץ להשתמש בו ?

אשמח לסירטון יוטוב,יש לי ג'קסון טוב,אין לי את המכשיר שמכין טבעות(את זה כבר ראיתי ביוטוב איך הם עושים)

פורסם

לטבעות לרמקולים נהוג להשתמש העץ MDF. העובי כבר תלוי בצרכים שלך. אם הטבעת חייבת להיות מושלמת האמת שג'קסון פחות מתאים. ניתן לגודל הזה להשתמש במקדח כוס, תלוי בעובי העץ.

פורסם

Dremel trio

תריץ חיפוש ביוטיוב ואמאזון, אחד הכלים החביבים יותר שיהיה קל לעשות איתם עבודה כזאת.

תנסה גם dremel moto saw ומלטשת צד שזה הציוד שאני כרגע משתמש בו לעבודות קטנות.

לעבודות גדולות יותר כבר רצוי שולחן מחרטה עם חוגה נוסעת או לבנות jig או לקנות אחד אבל בשביל ארבע אינטש ועוד עבודה חד פעמית זה אובר קיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות,חשבתי זה משהו שניתן להוסיף או איזה משהו אחר שאפשר לעשות...

גם המכונות האלה שזה פיתרון זה עולה הרבה כסף.

פורסם

אתה יכול ללכת לנגריה ויחתכו לך תמורת 20-50 ש"ח

או לנסות עם כוס או גקסון. תחפס אולי פטרונות נוספים ביוטוב. למרות שלרוב משתמשים ברוטור

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לפי בדיקה זריזה, בארץ עולה סביבות 900 ש"ח, דרך AMAZON ו BUY2USA כולל משלוח וכול המסים כ 750 על אותה ערכה בערך.

לא חושב שבשביל 150 ש"ח הייתי קונה בחול,כאשר אפשר לעשות גם בתשלומים פה..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

דרמל טריו זה לא כלי להכנת טבעות אמנם כלי מגניב אבל ממש לא מתאים. הכלי שחותך הכי טוב טבעות זה רוטר. מאחר ופותח השרשור לא מעוניין לקנות "פרה" בשביל כוס חלב אז הרעיונות על רכישת כלים לא תתן לבחור מענה.

נגריות לרוב לא ירצו להתעסק עם דבר כזה. אם מניח שבחיפוש ברשת תוכל למצוא בקלות מי שימכור לך.

אתה יכול גם לחתוך לבד ע"י חיבור הגי'קסו לציר. חותכים חתיכת עץ בקצה אחד מחברים את הגי'קסו ואת הצד השני מחברים עם בורג שיהווה ציר. לדוגמא אם אתה רוצה לחתוך טבעת בקוטר 10 ס"מ אתה מקבע את הבורג במרחק 5 ס"מ מהגי'קסו. מה שקורה בפועל הגי'קסו שומר על מרחק שווה כל הזמן וככה אתה מקבל עיגול.

פורסם

יצא לי להכין טבעות עם גקסו, אפשרי אבל לא נוח.

הדרמל, רוטור ושאר הכלים האלו יכולים לעשות את העבודה בצורה האופטימאלית ולהגיע איתם לתוצאה מעולה זה בכלל לא קשה (טבעות עם פלאש למשל).

מה שכן בשביל טבעות פשוטות יצא לי להשתמש בכלי הזה, זה פתרון נהדר וזול לטבעות, מתחבר למקדחה.

http://www.ebay.com/itm/Handy-Adjustable-Metal-Circle-Hole-Saw-Drill-Bit-Cutter-Kit-DIY-Tools-Accessory-/360772226688?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ffb34e80

SCANSPEAK

פורסם

תשימו לב שציינתי דרמל-טריו - זה לא דרמל רגיל, הוא חזק יותר בהרבה מהדרמל הרגיל והוא בא כבר עם חוגה לחיתוך עיגולים.

לעבודות עד אזור ה4 אינטש הוא אמור להיות מסוגל לעשות את העבודה בלי יותר מידי בעיות.

עם דרמל רגיל ושולחן לדרמל שבניתי לו חוגה יצרתי טבעת לרמקול 3.7 אינטש אבל זה היה פשוט מטיש!

עם DREMEL MOTO SAW שזה בעצם מסור סרט הצלחתי ליצור בקלות יתרה טבעות לרמקולים 2 אינטש שאני משתמש בהם היום רק שבכדי לקבל טבעת מושלמת הייתי גם צריך לשייף קצת - עד לגודל של 4 אינטש זה לא נורא אבל יותר מזה - מטיש!

לבנות JIG לרוטור זה ממש שטויות או כמו שכבר צויין כאן מקודם גם לבנות JIG לג'קסון זה ממש שטויות.

המשפט היחידי שאני ממש מסכים איתו כאן זה שבכדי לשתות כוס חלב לא צריך לקנות פרה - מה שכן, כאחד שאוהב עבודות DIY גיליתי עם הזמן שאחרי שקונים פרה, יש נטיה לשתות הרבה יותר כוסות חלב הבעיה זה שכשאין רפת להחזיק בה את הפרה - הבית נהיה באלאגן :?

ואשתי רוצה להרוג אותי בכל פעם שאיזו תיבת כלים מפריעה לה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...