Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון לבעיית חנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מאוד פדנט בכל הקשור לרכב ולמצבו הקוסמטי,

אבל מה לעשות לאנשים בארץ לך לא אכפת מרכוש של אחרים וחניית הרכב בחנייה של הבלוק נהפכה לדבר מייאש.

יש איזשהו פיתרון למישהו?

יום טוב.

פורסם (נערך)

לקנות צמוד קרקע ולבנות מוסך.

וברצינות - אם מדובר בחניות מוצמדות לדירות - פשוט לפנות לשכנים ולדבר אתם יפה. אצלי זה פעל היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת לא בדיוק חנייה רק שלנו, היא ציבורית חונים בה גם אנשים שבאים לבקר קרובי משפחה וכו'.

אני מדבר יותר בכיוון של הגנה כלשהי על הרכב מפגיעות..

פורסם

זה המצב שנוצר כשחלק ניכר של המכוניות בכבישים הם ליסינג ולבעליהם לא ממש אכפת אם תהיה שריטה על הדלת או לאו.

תנסה להחנות בצמוד למדרכה / קיר / עמוד כלשהו, כך תגן לפחות על צד אחד של הרכב - מזעור אפשרות לנזקים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הבעיה בפתיחת דלתות אינה השריטות אלא השקעים בפח, ואת אלה כיסוי לא ימנע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיסוי עבה של כמה שכבות (כזה שמוכרים בחו"ל, לא הזבל שמוכרים בארץ) יגן לך על הרכב.

אצלי הוא הגן על המיאטה משפשוף רציני שגרם לקריעה של הכיסוי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עם כיסוי יש שתי בעיות:

1. פרישת והסרת הכיסוי הן מטרד גוזל זמן.

2. כיסוי אינו שימושי בחורף - נסה להרים כיסוי ספוג מים - זה כבד. שלא לדבר עלכך שלא תרצה להכניס כיסוי רטוב לבגאג'.

3. גם בקיץ צריך להסיר את הכיסוי בערב כיון שהוא יגרום הצטברות לחות וחלודה. הרבה יותר גרוע מנזקי דלתות.

פורסם

צריך לעשות חגורת ספוג לרכב- מין מתקן שמתלבש מסביב לרכב בגובה שימנע פגיעה של רכב פרטי, בעל ספוגים שיספגו את הנשיקה או הדלת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יעיל נגד נזקי שמש - לצבע ולפלסטיקה.

פורסם

זה בעייתי בהתחשב בעובדה שאין לכם חניות קבועות.

כמו שאמרו, נסה לחנות צמוד לקיר וכו'.

בבניין שלי החניות הן לפי דיירים, מצד אחד חונים ההורים שלי, מצד שני חונה שכן שיש לו אמנם רכב ליסינג, אבל הוא מאוד משתדל לא לדפוק לי את הרכב, כשהוא עובר בבוקר אם יש לו תיק או משהו, אז הוא מקפל לי את המראה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...