Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק נדמה לי או שיש ביניכם אי הבנה רצינית?

כולכם מסכימים שתיקון עם טוש זה קשקוש מוחלט..

אני עם יוגב, אגב. אפשר לקבל תוצאה טובה עם החומרים הנכונים, כלי עבודה מתאימים ויד טובה

פורסם

זה לא קשור לאי הבנה אלא לחוסר הבנה של הבחור החביב...

הרי אם הייתה לו טיפה הבנה בתחום (מעבר ליהירות) הוא היה יודע שכוונתי לתיקוני שריטות עם צבע.

אבל בשביל להבין את זה צריך לא רק הבנת הנקרא (עובדה שהבנת) אלא גם ניסיון -מה שמוכיח שאין לו.

יותר עצוב שאדם שכותב בביטחון ויהירות כזו מתברר כחסר ידע מוחלט.

פורסם (נערך)
זה לא קשור לאי הבנה אלא לחוסר הבנה של הבחור החביב...

הרי אם הייתה לו טיפה הבנה בתחום (מעבר ליהירות) הוא היה יודע שכוונתי לתיקוני שריטות עם צבע.

אבל בשביל להבין את זה צריך לא רק הבנת הנקרא (עובדה שהבנת) אלא גם ניסיון -מה שמוכיח שאין לו.

יותר עצוב שאדם שכותב בביטחון ויהירות כזו מתברר כחסר ידע מוחלט.

מעניין שאתה אתה צריך עזרה אז אני בעל "ידע מאד נרחב",שאני לא מסכים עם שאתה כותב אז כבר אין לי הבנה בכלל..

אתה צריך להחליט,אנשים יחשבו שיש לך הרבה בעיות..

אם אתה כלכך אוהב טושים לקשקש איתם על רכבים,אני מוכן לקנות לך חבילה,רק עזוב את הבחור המסכן.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

כשאחד אומר לך שאתה שיכור - בדוק את עצמך.

כשהשני אומר לך את אותו הדבר - לך לישון.

מסביר לך שוב: הטוש הוא כלי עזר למילוי השריטה, לא חומר פלא אלא מיכל חומר נוח לשימוש. אחרי שמוסיפים אותו נדרש תהליך עיבוד ארוך ומייגע של החלקה ומילוי חוזר עד לקבלת משטח אחיד.

ברור שאם תסיים את העבודה בכך שתשחרר חומר מהטוש זה יראה גרוע.

חבל שבמקום להקשיב וללמוד אתה ממשיך בשלך.

פורסם
כשאחד אומר לך שאתה שיכור - בדוק את עצמך.

כשהשני אומר לך את אותו הדבר - לך לישון.

מסביר לך שוב: הטוש הוא כלי עזר למילוי השריטה, לא חומר פלא אלא מיכל חומר נוח לשימוש. אחרי שמוסיפים אותו נדרש תהליך עיבוד ארוך ומייגע של החלקה ומילוי חוזר עד לקבלת משטח אחיד.

ברור שאם תסיים את העבודה בכך שתשחרר חומר מהטוש זה יראה גרוע.

חבל שבמקום להקשיב וללמוד אתה ממשיך בשלך.

צדיק,טוש לא יכול למלא!!.

רק חומר פחחים יכול למלא!!.

ואחכ צריך ללטש,לבצע פעולה שנקראת ריתוש,שזה למעשה תיקון צביעה מקומי [אם לא רוצים לצבוע את כל החלק],לא כל צבעי בכלל יסכים לבצע את זה כי זה קשה להגיע לגוון מתאים,וזה הרבה עבודה.

ככה עושים את זה.

אבל כנראה שאתה והפרופסור לדיטיילינג{תואר מזורז} באים ללמד בעל מקצוע שזאת הפרנסה שלו לעשות את העבודה,הרבה בריאות.

פורסם (נערך)

תרגיע, אתה בפניקה מה שמעיד על חוסר מקצועיות והבנה.

ברור שאין לך מושג בתיקוני צבע מקומי (חוץ מקריאה מזורזת בגוגל) הרי אם היה לך מושג כלשהו

לא הייתי נכנס לפניה נמוכה כל כך ויורד לרמה אישית.

לא נורא, לא חייבים לדעת הכל- כן צריך ראש פתוח, מה שלדאבוני אין לך.

עובדה שעד עכשיו אין לך מושג על מה אני מדבר(רמז? לא על טוש) ולא צריכים להיות פרופסורים

בשביל לקלוט את זה-הרי אם היה לך ידע בצביעה, לא הייתי שולח את הבחור לפחחים.

ואגב, רק לידע כללי, אין קשר בין הידע שיש לך בדיטיילינג (ואכן יש לך) לידע בצביעה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)
צדיק,טוש לא יכול למלא!!.

רק חומר פחחים יכול למלא!!.

עייפת אותי - חומר פחחים משמש להחלקת הפח כשכל המשטח איננו חלק יותר. כשמדובר בשריטה שבה רק הצבע ירד מה צריך להוסיף? רמז בשבילך - צריך להשלים את החומר שירד שבמקרה הזה הוא צבע. גם לשכבת הלכה של הרכב יש עובי של כמה עשרות מיקרונים - זו בדיוק שכבת החומר שנפגעה ואותה צריך למלא בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי dorki
  • תוכן חדש...