Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במאזדה 2 08 שחורה. יש לרכב המון שריטות.

איך מטשטשים אותם??

ראיתי המון פרסומים על עטי פלא וכו', זה רציני או קשקוש?

יש פתרון רציני (לצבוע את האוטו. לא תודה...)???

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?450305-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%98%D7%95%D7%A9-%D7%A0%D7%92%D7%A9-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-CARPLAN

סיקור שלי על העט נגד שריטות,הכול תלוי כמה זה עמוק,פוליש יכול לטשטש אבל אם זה עבר את היסוד,רק צביעה.

תעלה תמונה,ככה אפשר יהיה להבין מה קורה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העט מאפשר תיקון שריטות שטחיות שלא חדרו את שכבת הלכה.

בכל מיקרה העט הוא כלי עזר למילוי השריטה כשעיקר הקושי הוא למלא את השריטה באופן שכל החריץ יתמלא חומר, אבל המילוי צריך להתמזג עם מפלס הלכה המקורית שסביבו.

הדרך הנכונה לעשות את זה היא למלא את השריטה בחומר עודף, להמתין לייבוש כמעט מלא ואז להוריד ולהחליק את העודף. את זה ניתן ליישם במגוון שיטות כמו מעבר עדין עם נייר מים (2000 ומעלה) על פני השטח (רק באזור השריטה!) ופיניש עם פוליש אגרסיבי ואח"כ עדין - או כל תמהיל שמוצאים לנכון - צריך רק להבין את העיקרון וממנו להמשיך הלאה ולתקן.

פורסם

לא מסכים אתך, תמיד יש מה לעשות - גם שריטה שהגיעה אל הפח אפשר לשפר.

שריטה שלא חדרה את הלכה, גם אם היא מורגשת בציפורן - ברת תיקון למצב כמעט מושלם.

פורסם (נערך)
תיקנתי עשרות שריטות ללא פחחות צבע. לא חייבים לכתוב על מה שלא מבינים.

תגיד לי,אתה אמיתי??

שאתה בא למוסך עם הטויטה שלך לתיקון או ריקול..אתה גם אומר למכונאים מה לעשות?

למה סתם להשלות את הבחור? ברור שאפשר לעבור עם טוש.אבל אז זה יהיה עבודה סוג ז וגם יראה בהתאם,ככה אני בטוח שתיקנת עשרות ואולי מאות שריטות.

זה לא נקרא תיקון!!.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
לא מסכים אתך, תמיד יש מה לעשות - גם שריטה שהגיעה אל הפח אפשר לשפר.

שריטה שלא חדרה את הלכה, גם אם היא מורגשת בציפורן - ברת תיקון למצב כמעט מושלם.

אם השריטה מורגשת בציפורן היא כבר חדרה את הלכה!.

קרוב לוודאי שגם את הבסיס,בוא תסביר לי איך אתה מתקן את זה למצב "כמעט מושלם"?

פורסם
תגיד לי,אתה אמיתי??

שאתה בא למוסך עם הטויטה שלך לתיקון או ריקול..אתה גם אומר למכונאים מה לעשות?

למה סתם להשלות את הבחור? ברור שאפשר לעבור עם טוש.אבל אז זה יהיה עבודה סוג ז וגם יראה בהתאם,ככה אני בטוח שתיקנת עשרות ואולי מאות שריטות.

זה לא נקרא תיקון!!.

לא נורא,יש לך עוד הרבה מה ללמוד. ואגב לא מתקנים שריטות עמוקות עם טוש. (כבר מראה על חוסר הבנה בסיסי)

זה לא בושה ללמוד, נסה זה רק יועיל לך ולאחרים שקוראים את הגיגיך.

אתן לך עצה בחינם,למרות שאתה חושב שאתה יודע הכל -נא הימנע מלתת עצות בדברים שאינך מבין בהם.

פורסם (נערך)
צביעה נקודתית - אולי לא יהיה מושלם, אבל עם פוליש בסוף והרבה השתדלות אפשר לעשות פלאים.

בוודאי,למי שיודע ומבין כמה דברים על צביעה, אפשר להגיע לתוצאת מעולות

בלי לשלוח את הרכב לפחחות צבע על כמה שריטות. האמת יש דברים שאפילו הדף לא יכול לסבול.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אם השריטה מורגשת בציפורן היא כבר חדרה את הלכה!.

קרוב לוודאי שגם את הבסיס,בוא תסביר לי איך אתה מתקן את זה למצב "כמעט מושלם"?

כתבתי בדיוק איך עושים את זה, במידת הצורך (וגם את זה כבר עשיתי) ניתן להוסיף עם קיסם שיניים צבע הרכב ועליו ממלאים בלכה.

האם זה תהליך מהיר? לא

האם זה דורש סבלנות ויד טובה? בהחלט כן

ניתן להגיע לתוצאות שכמעט בלתי נראות לעין, שאותן יראה רק זה שתיקן את השריטה ורק ממרחק קרוב ומזווית מסוימת.

חבל שהביטחון העצמי המופרז שבפוסטים שאתה כותב עומד ביחס הפוך לרמת הידע שלך.

פורסם

לפותח השרשור,אני מציע לך לגשת לבעל מקצוע בלבד כדי לברר,יש פה שניים שאם תקשיב לעצתם אתה תגרום לרכב שלך להיראות כמו לוח ציור של בן 3.

אין פתרונות פלא,וטושים זה קשקוש שנועד למכור לאנשים שאין להם שום נסיון בתחום.

• תוכן חדש...