Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני מכירת רכב (מודל 2011) וחושב לצבוע 2 דלתות מחדש עקב כתמים שהשאירה ביצה שנזרקה לי על הדלתות... (מצ"ב תמונה).

ניסו כבר להוריד את הכתמים באמצעות פוליש/וקס בתחנת דלק והרוב נשאר.

א. אשמח לקבל המלצה על צבעי טוב באיזור ת"א

ב. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

תודה, אמיר

תמונה 2.JPG

תמונה 1 (3).JPG

פורסם

ווקס לא יוריד את זה אבל פוליש בטוח יוריד (לא יודע מה עשו בתחנת דלק אבל בטח לא פוליש). יכול להיות שזה ירד אפילו עם פלסטלינה בלבד.

נסה לפנות לדיטיילר מקצועי, מאיפה אתה בארץ ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ווקס לא יוריד את זה אבל פוליש בטוח יוריד (לא יודע מה עשו בתחנת דלק אבל בטח לא פוליש). יכול להיות שזה ירד אפילו עם פלסטלינה בלבד.

נסה לפנות לדיטיילר מקצועי, מאיפה אתה בארץ ?

אני מת"א.

יש לך מישהו טוב להמליץ לי?

הביצה נשארה על הפח איזה שבוע בלי ששטפתי את זה (לא ידעתי שזה מזיק לפח). ומה שנאמר לי שזה כבר חדר לעומק ושזה המקסימום שהיה ניתן לעשות...

פורסם

אני חושב שבתל אביב (הם יושבים ברמת גן אבל זה בדיוק שניה נסיעה מתל אביב) יש לך רק את VIX, נסה לפנות אליהם אולי הם יצליחו לעזור לך.

אני לא חושב שיש מישהו נוסף בתל אביב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תודה רבה!

אני חושב שבתל אביב (הם יושבים ברמת גן אבל זה בדיוק שניה נסיעה מתל אביב) יש לך רק את VIX, נסה לפנות אליהם אולי הם יצליחו לעזור לך.

אני לא חושב שיש מישהו נוסף בתל אביב.

פורסם

לפי איך שזה נראה זה אכן חדר לתוך הצבע (זה מה שקורה שאין הגנה לרכב) אבל לפני שאתה ניגש לבצע צביעה

במיוחד שאתה מוכר את הרכב -נסה לטשטש את המקום על ידי טיפול דיטיילינג מקומי כדי

לטשטש את האזור. לדעתי כן ניתן לעשות משהו. (כמובן ממבט ראשון בתמונה)

פורסם

תודה,

יש לך המלצה על מקום שבו אוכל לעשות

טיפול דיטיילינג (איזור ת"א-ר"ג-ראשל"צ) ?

לפי איך שזה נראה זה אכן חדר לתוך הצבע (זה מה שקורה שאין הגנה לרכב) אבל לפני שאתה ניגש לבצע צביעה

במיוחד שאתה מוכר את הרכב -נסה לטשטש את המקום על ידי טיפול דיטיילינג מקומי כדי

לטשטש את האזור. לדעתי כן ניתן לעשות משהו. (כמובן ממבט ראשון בתמונה)

פורסם

הייתי מבצע לך את העבודה ללא עלות אבל אין לי זמן כרגע(אולי שבוע הבא לא בטוח)בחור מהפורום שאני מכיר(ביקר אצלי) נראה לי

הכי מתאים גם מבחינת הבנה ומקצועיות וגם מבחינה אישית. פנה לחבר תמיר מאמין שיש לו איזה פתרון

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?23032-Tamir-FR

• תוכן חדש...