Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת לייזר ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגיע הזמן לזרוק את מדפסת הדיו הישנה שלי שעוד לפני שאני מספיק להדפיס משהוא היא מייבשת את הדיו ואני צריך לקנות חדש,

החלטתי שהפעם - רק לייזר - לא מתייבש, ועם כמות השימוש שלי טונר אחד יכול להחזיק שנים.

התקציב - עד 1500 עם עדיפות לאיזור ה1000-1200

בדקתי מדפסות לייזר צבעוניות - אבל מהחשש של 4 טונרים(YMCK) ושאני אצטרף להחליף אותם וזה יעלה הון תועפות - צבעוני ירד מהפרק.

אז בעצם אני זקוק למדפסת לייזר עם כל הפצ'רים שקיימים - פקס, מכונת צילום, סורק, חיבור רשת קווי.

הסתכלתי בזאפ ודיי התבלבלתי, אני בקיא מאוד בתחום המחשבים אבל כשזה מגיע למדפסות ביתיות אני לא יודע מי היצרן המומלץ והאיכותי קיום,

ראיתי מוצרים של HP, XEROX, BROTHER ו-SAMSUNG, לכל אחת מהחברות מגוון דגמים עם יתרונות וחסרונות, למשל לBROTHER הבנתי שהתוף הוא לא חלק מהטונר, אני לא יודע אם זה יתרון או חסרון, בHP הבנתי שעלות הטונרים גבוהה ושאי אפשר לסרוק מסמכים דרך חיבור הרשת למחשבים המחוברים, בקיצור, סלט, אני לא מחשב דרישות מטורפות, אבל אני רוצה מוצר שיהווה תמיכה טובה מבחינת חיבור רשת, אמין עם אחריות טוה, שהטונרים שלו יחזיקו מעל 2,000 דפים ולא יהיו יקרים מידי (300-400 ש"ח + -) ויעשה את העבודה באפן כללי מבחינת כל הפיצ'רים שלו - מדפסת, פקס, סורק ללא בעיות ובאגים ושטויות.

אשמח מאוד לקבל המלצות אמיתיות ועזרה, הכוונה כי כבר טבעתי בים הדגמים, הנה מספר דגמים שנראו לי הכי טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825467

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793844

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804531

http://www.wallashops.co.il/מדפסות-טונרים-דיו/מדפסות-לייזר#m=s&p=1&f=46231

בתודה רבה, עדי.

פורסם

אני לא יכול להמליץ על סמסונג. המדפסות שלהם נורא.... "חד פעמיות". יש לי מדפסת כזאת, היא מדפיסה רק את ההדפסה הראשונה שנשלחה. כדי להדפיס הלאה צריך לכבות אותה ולהדליק שוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני בהתלבטות דומה. מדפסת דיו די חדשה אצלי לא תקינה עקב התייבשות דיו שחור בפנים. (תיקון יקר ולא משתלם)

וזה מכוון שאני מדפיס אחת לתקופה לכן הדיו מתייבש. היום אני לא יכול לשלוח פקסים ולא לקבל עקב התייבשות

פנימית של הצבע שחור (חבל שלא צבע אחר) בכל אופן בררתי בכמה מקומות +חברים

שמתעסקים הזה כולם ממליצים על

XEROX. אני לדיו כבר לא חוזר.

פורסם

זירוקס וסמסונג מייצרות את אותן המדפסות בשינוי השם בלבד.

לי אישית יש SCX-4623 של סמסונג, ואני מרוצה, אני יודע שיש תת דגם מהסידרה הזו בעלת חיבור רשת.

פורסם

לי יש DSC7030 של בראדר מזה כ-5 שנים, בשנים הראשונות עבדה קשה (שימשה סטודנט טכניוני), לאחרונה לא עובדת קשה מדי. התקלה היחדיה עד כה נבעה מפירור ניר שנתפס באיזה חיישן וסולק באמצעות פינצטה. מדובר בדגם של מדפסת וסורק ללא פקס, אבל היה גם דגם מקביל עם פקס. כמובן שכעבור 5 שנים יש סדרה חדשה, אבל נסיוני עם בראדר הן עם מדפסת זו והן עם מדפסות בבעבודה (שמדפיסות הרבה ומטופלות כמו רכב חברה) הוא שמדובר בסוסי עבודה אמינים מאד.

הפטנט של התוף הנפרד מצויין - הוא מוזיל מאוד את הדיו, וכאשר התוף מתקלקל (אחררי 10000-15000 דפים, הרבה מאוד למדפסת ביתילת) מחליפים את כל המדפסת. זאת בניגוד לחברות אחרות בהן התוף הוא חלק מהטונר, מה שמייקר אותו מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Xerox 3210 או משהו כזה זאת מדפסת שאנחנו משתמשים בה בעסק קרוב ל4 שנים.

עד עכשיו הכל היה מעולה ואני מעריך שהודפסו בה מעל 100 אלף דף אבל עכשיו היא התחילה לעשות בעיות בסריקה ובהדפסה.

בגדול אני יכול להמליץ עליה כי היא עברה הרבה יחסית ללא בעיות.

(זאת מדפסת משולבת פקס)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני רואה שגם פה בפורום התגובות הן לכאן ולכאן.. כנראה שאלך על הBrother, מישהוא יודע אם תומכת משליחת פקסים מהמחשב כאשר היא מחוברת דרך הרשת ולא USB?

פורסם

הבראדר היא מבחינתי המומלצת מבין הדגמים שציינת (למעט הסמסונג שאינני יכול להעיד עליה מניסיון אישי).

מדפסת מצויינת!

לשאלתך האחרונה אם תרצה תשובה מדויקת צור איתי קשר בה"פ מחר בשעות הצהריים ואברר לך ישירות מול היבואן הבלעדי.

אני משתמש כבר שנים בבראדר 7360 (דומה מאוד לדגם שציינת רק ללא רשת אלחוטית מובנית והדפסה צו צדדית).

במדפסת הזאת יש טיונר ל-1200~ דף ול2600~ אם אינני טועה. תחליפי מאוד מאוד זול אך הנצילות נופלת בהרבה מזו של המקורי מניסיון רב.

באופן כללי מדפסת מעולה!

שים לב שטיונרים מקוריים אם תצטרך להשיג "בדחיפות" ולא מהאינטרנט לרוב יש רק ברשת קרביץ.

אגב המדפסת שבחרת היא בין היחידות של בראדר שתומכות בDOS ויתרה מזאת תומכות גם בכבל USB ורשת אלחוטית בDOS (רוב המדפסות היו מדפיסות דרך כבל פרללי).

גילוי נאות: הנ"ל מנהל בחברה אשר מחזיקה ביבואן הבלעדי של מדפסות בראדר.

פורסם (נערך)
הבראדר היא מבחינתי המומלצת מבין הדגמים שציינת (למעט הסמסונג שאינני יכול להעיד עליה מניסיון אישי).

מדפסת מצויינת!

לשאלתך האחרונה אם תרצה תשובה מדויקת צור איתי קשר בה"פ מחר בשעות הצהריים ואברר לך ישירות מול היבואן הבלעדי.

אני משתמש כבר שנים בבראדר 7360 (דומה מאוד לדגם שציינת רק ללא רשת אלחוטית מובנית והדפסה צו צדדית).

במדפסת הזאת יש טיונר ל-1200~ דף ול2600~ אם אינני טועה. תחליפי מאוד מאוד זול אך הנצילות נופלת בהרבה מזו של המקורי מניסיון רב.

באופן כללי מדפסת מעולה!

שים לב שטיונרים מקוריים אם תצטרך להשיג "בדחיפות" ולא מהאינטרנט לרוב יש רק ברשת קרביץ.

אגב המדפסת שבחרת היא בין היחידות של בראדר שתומכות בDOS ויתרה מזאת תומכות גם בכבל USB ורשת אלחוטית בDOS (רוב המדפסות היו מדפיסות דרך כבל פרללי).

גילוי נאות: הנ"ל מנהל בחברה אשר מחזיקה ביבואן הבלעדי של מדפסות בראדר.

1. ה-7360 מקבילה ל-7030 שהזכרתי, בתוספת פקס.

2. למיטב ידיעתי בשום מדפסת אין טיונר. יש בה טונר (toner). ​אם אתה מחפש טיונר (tuner) פתח את הקרביים של הטלויזיה או הרדיו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נוטה להפנות לפורומים אחרים (ואני מקווה שזה לא אסור, אם כן, אנא מחקו את הקישור) אבל פה יש דיון שהביא אותי לשקול ברצינות לקנות את הOki C301DN

http://hwzone.co.il/community/threads/527578-%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%94-%D7%93%D7%95-%D7%A6-%D7%91-450-%D7%A9-%D7%97-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%A7%D7%90%D7%98%D7%A6#.UwNk5YU0-jI

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

רוצה לשמוע עצה טובה בנושא?

משרדים ומקומות עבודה רבים שפושטים את הרגל מחפשים להעיף את התכולה שלהם במחירי רצפה. מאמין שתמצא איזה מפלצת במחיר טוב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...