Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי חסכוני עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב התפגרות מוקדמת מהצפוי של הטויוטה שלנו, אנחנו מחפשים רכב חדש בדחיפות.

הצרכים שלנו:

משפחתי - עוד מעט 3 כסאות בטיחות מאחור.

חסכוני - נוסע כל יום 100-120 ק"מ, בעיקר בינעירוני הררי.

בטיחות ואמינות - לא רוצים להיתקע במוסך כל הזמן, ובטח שלא להוציא על זה הרבה...

אין התנגדות לידני, נשמח אפילו.

התקציב הוא עד 20K, אבל ממש נשמח למצוא משהו טוב בפחות... אם יש רכב שממש כדאי להוציא עליו יותר נוכל לחשוב על חריגה מהתקציב עד 25K.

האפשרויות שעלו לנו הן:

פוקוס 2004-5

אקנסט/אלנטרה, שנתון גבוה ככל הניתן

סיויק, לא כ"כ מכיר

יש עוד משהו שיכול להתאים לנו?

אשמח לדעתכם המקצועית.

בתודה מראש,

פורסם

אקסנט קטנה מידי בשביל 3 כסאות בטיחות מאחורה.

באלנטרה אני יודעת שאפשר להכניס 2 כסאות ובוסטר, אני מאמינה שגם בסיויק ופוקוס המצב זהה.

כמובן שהכל תלוי מאוד בסוג הכסאות. לא קונים לפני שמודדים בפועל.

כל הרכבים שציינת לא יהיו חיסכוניים בנסועה רבה והררית.

חשבת בכיוון של דיזל? בסכום הזה אפשר למצוא פאסאט דיזל. רכב גדול, עם בגאז' עצום, מאוד נוח לנסיעות ארוכות.

לא יהיה פשוט למצוא אחת במצב טוב, אבל אם תצליח זה ישתלם (אגרת הרישוי זהה לרכבי בנזין באותה קטגוריה).

כדאי לבדוק את רנו מגאן 2, אם המושב האחורי מספיק רחב בשביל 3 כסאות אז גרסת דיזל ידנית תענה טוב על הצרכים שלכם וגם אפשר לקנות שנתון גבוה יותר בתקציב המדובר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מבחינת חסכונית- הטויוטה קורולה 95 שמתה עשתה 12-13, מבנזין אני לא מצפה להרבה יותר, אבל לא רוצה פחות מזה. יש סיכוי להוציא 13 מהסיויק?

לגבי דיזל, חשבתי על הרנו מגאן, אבל אני חושש מעלויות התחזוקה ותיקונים יקרים. האם באמת יקר יותר לתחזק דיזל?

• תוכן חדש...