Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרבורטור פיז'ו 505 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיז'ו 505 עם קרבורטור סולקס בודד 34BICSA.

אחרי שפירקתי אותו כדי לנקות מצאתי את הצינור הקטן הזה זרוק בתא המצוף, חשבתי שהאחרון שפתח את הקרבורטור שכח את זה שם אז זרקתי אותו. יש לו צד אחד עם ראש משולש וחריר קטנטן וצד שני עגול עם חור יותר גדול.

היום פירקתי קרבורטור ספייר ואותו צינור נפל ממנו, לא ראיתי בדיוק מאיפה.

המקום היחידי שהוא יכול להיכנס זה החור שבין תא המצוף לדיזה הראשית, אבל הוא יושב שם רופף, לא בצורה הדוקה, כך שבנסיעה הוא עלול ליפול. יכול להיות שזה באמת המקום שלו?

ואם כן, הצד של החריר הקטנטן צריך להיות לכיוון המצוף או לכיוון הדיזה?

תודה

20140216_210444.jpg

20140216_204821.jpg

פורסם

שלום רב !

אתה טועה בהחלט!

המינורית ממוקמת במכסה ולא במקום שתקעת אותו.

החריר הקטן (המשונן)אמור לטבול בדלק שבתא המצוף, והחור הגדול נכנס לחריר יחודי הנמצא במכסה, שלא תוכל לטעות.

אם תצרף תמונה של המכסה, אנסה לכוון אותך.

בבברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מממ, הבנתי...

ככה?

http://i393.photobucket.com/albums/pp12/erantomer/20140216_224321_zps67c787fe.jpg

מה קורה כשזה איננו?

כיוונתי גם את גובה המצוף ל-41 מ"מ מפני המכסה עם האטם, כמו שכתוב בהיינס, ועכשיו קשה להתניע את האוטו בבוקר. קודם המצוף היה יותר נמוך, כלומר אפשר מפלס יותר גבוה של דלק. יכול להיות שזה בגלל שמפלס הדלק נמוך מדי, או בגלל הצינורית הזו שחסרה?

תודה

פורסם (נערך)

לדעתי בגלל הצינורית שחסרה.לא היית אמור לשנות את גובה המצוף, המפלס נמוך לדעתי עכשו.

דפדפתי בתמונות שצרפת בקישור, והבחנתי בשני סוגי מצופים לקרבורטור, אחד שהוא יצוק ולא ניתן לשנוי גובה פני הדלק, ואחד עם אפשרות לכוון לואת הפחית, עם איזה מצוף השתמשת?

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

פורסם

ברור ... אתה עושה ערב קריוקי ...

קיצור הנקודה היא שתאום מנוע זה מספיק חשוב כדי לקפוץ לבעל מקצוע , אני בטוח שאם תשאל שאלות הוא ישמח לענות כמו כאן . ותקבל לווי מקצועי , התוצאה , מנוע מכוון שנותן מקסימום ביצועים וצריכת דלק נמוכה , בקיצור כמו שהוא אמור לעבוד .

גם ככה ממה שאני זוכר בילדות שלי מה 1.8 הוא ממש עציץ .... אז בטח כל שינוי בסחיבה יורגש

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אולי פשוט תיגש לצביקה ?

במקום להפריע כאן?

קוביוסי שלום רב !

האמת שהוא פנה אלי לראשונה בתאריך 3/2013 , בהודעה פרטית, וביקש לנקות ולשפץ קרבורטור, המתקשה להניע בבקרים, וגם שימוש בצוק לא עוזר לבעיית התנעה וקרטועים, הצעתי לו להגיע אלי, אך משיקוליו שלו, הוא החליט לשפץ בעצמו, נתקל בבעיות, ועכשו מנסה לפתור את הבעיות בהתכתבות, מה שיתברר שהקרבורטור יהיה נקי, עם קיט שיפוץ חדש, אך הוא עלול לא להיות עציץ , אלא עץ, וחבל...

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, נכון שפניתי אליך אבל אתה אמרת לי שסגרת את העסק ואתה עובד מהבית רק בכיוונים קטנים.

תודה על התשובה, הסתדרתי ואסתדר.

פורסם

לצערנו צביקה סגר את העסק.

יכול להמליץ על "משה זר - הזרקות דלק וקרבורטורים, הרכב 5 א.ת סגולה פתח תקוה[TABLE]

[TR]

[TD=class: text12]03-9341320 "

בחור מקצועי ואמין.

היחיד שהסכים לטפל לי במערכת ההזרקה המכנית בפיג'ו, לא רק שהסכים גם סידר.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• תוכן חדש...