Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

היום התחדשתי בשני צמיגים חדשים של TOYO רציתי לשאול איזה חומר מומלץ לשמירה על הצמיגים בפני היובש והסדקים

של הקיץ בארץ שלנו .

תודה רבה על העונים.

פורסם

כל חומר אפילו האיכותי ביותר לא יכול להתמודד עם השמש בארץ (במקדם או מאוחר הצמיג יתייבש) זה עניין אסתטי.

מה שכן, חשוב להשתמש בחומרים איכותיים שלא מכילים שמן וסיליקונים (הזולים) שאולי

נותנים מראה רטוב נחשק אבל מטגנים את הצמיג לאט לאט, חמור מזה מסוכנים מאוד בנהיגה.

endurance אכן טוב.

פורסם

אני מסרב להסכים ששום חומר לא יכול להתמודד עם השמש בארץ.

אם החומר מכיל מסנני קרינה uva ו-uvb אז מן הסתם נכון שזה מצד אחד קרב אבוד מראש אבל אולי מבחינה פיזיקלית החומרים עושים משהו, אפילו אם מעכבים מעט את השפעת השמש הקשה שלנו במיוחד בנגב בו אני גר.

שום דבר לא יוכל למנוע לחלוטין את השפעת הקרינה אבל לדעתי לאורך שנים של שימוש תדיר יהיה הבדל במצב הצמיג.

אגב, לפותח השרשור, לפני שמורחים חומר הגנה על הצמיג, צריך לנקות אותו היטב עם חומר ניקוי ידידותי לצמיג ומברשת גסה להורדת משקעי כביש מהצמיג.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יש לי סטייה (וניסיון) קשה לנושא , מתוך אהבה לדיטיילינג והתעסקות עם המון צמיגים קצרי חיים .

1. צורת נהיגה .

2. לחץ אוויר תקין .

3. גאומטריית מתלים ("כיוון גלגלים") .

שתסיים עם כל אלה , תמרח חומר שתבחר , אני השתמשתי בוינלקס שמגן מפני קרינת שמש (זהירות , כל חומר שתמרח על הצמיגים בצורה\כמות לא נכונה עלול לגרום להחלקה מסכנת חיים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אני מסרב להסכים ששום חומר לא יכול להתמודד עם השמש בארץ.

אם החומר מכיל מסנני קרינה uva ו-uvb אז מן הסתם נכון שזה מצד אחד קרב אבוד מראש אבל אולי מבחינה פיזיקלית החומרים עושים משהו, אפילו אם מעכבים מעט את השפעת השמש הקשה שלנו במיוחד בנגב בו אני גר.

שום דבר לא יוכל למנוע לחלוטין את השפעת הקרינה אבל לדעתי לאורך שנים של שימוש תדיר יהיה הבדל במצב הצמיג.

אגב, לפותח השרשור, לפני שמורחים חומר הגנה על הצמיג, צריך לנקות אותו היטב עם חומר ניקוי ידידותי לצמיג ומברשת גסה להורדת משקעי כביש מהצמיג.

תודה רבה .

כן אני מבין שקרני השמש בישראל הם ממש חזקות אבל יש אפשרות להוריד את הקרינה של השמש לכמה שיותר מזערית ודבר שני עם איזה חומר כדי לפני כן לנקות את הצמיג לפני שמשתמשים עם החומר היעודי.

פורסם

,אני משתמש בחומר ניקוי כללי, או apc.. של מגווירס בדילול של 1:4 עם שפריצר מקציף.

מברשת ייעודית לגלגל של chemical guys.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...