Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 1.2 או 1.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים, שאלה לי אני מתעניין ברכב שני למשפחה (לא יותר מ 30 ק"מ ביום רוב הזמן בפקקים ולא לטיולים בשישבת).

החלטתי לרכוש רכב חדש מהחברה השאלה שלי הי מה אתם אומרים על השברולט ספארק מנוע 1.0 ? יש הבדל בין שני המנועים (1.2 ו 1.0 ) כמעט 10000 ש"ח במחיר והעצעות שנותנים בשברולט לדגם מנוע 1.0 הרבה יותר אטרקטיבי מ 1.2 (הדגם בשני הרכבים הוא LS).

וכול החכמים ואלה שיש להם רכבים טובים יותר להציע אנא חסכו זאת ממני.

פורסם
בוקר טוב חברים, שאלה לי אני מתעניין ברכב שני למשפחה (לא יותר מ 30 ק"מ ביום רוב הזמן בפקקים ולא לטיולים בשישבת).

החלטתי לרכוש רכב חדש מהחברה השאלה שלי הי מה אתם אומרים על השברולט ספארק מנוע 1.0 ? יש הבדל בין שני המנועים (1.2 ו 1.0 ) כמעט 10000 ש"ח במחיר והעצעות שנותנים בשברולט לדגם מנוע 1.0 הרבה יותר אטרקטיבי מ 1.2 (הדגם בשני הרכבים הוא LS).

וכול החכמים ואלה שיש להם רכבים טובים יותר להציע אנא חסכו זאת ממני.

בחרת ברכב שיש לו חלופות הרבה יותר טובות בשוק, נראה שאתה דיי סגור על הדגם עם המנוע החלש יותר ולא ממש רוצה לשמוע דעות שונות - אז נשאלת השאלה - מה אתה רוצה מאיתנו?!?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הגרסא של ה-1.0 ליטר עולה נדמה לי כ-55 אלף ש"ח אך כמובן באה מאוד לא מאובזרת באופן יחסי."באופן יחסי למה?" אתה שואל? למשל ליונדאי I10 החדשה שהגרסא המקבילה שלה עולה סה"כ כ-4500 ש"ח יותר ומגיעה הרבה יותר מאובזרת, בטיחותית (לפחות לפי הנתונים היבשים והמערכות הביטחותיות הקיימות) ולפי מבחנים גם מציעה נסיעה יותר נעימה/שקטה וכו'. לא רוצה להוסיף שקל על המחיר של הספארק? כנראה שאין לך הרבה אופציות.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית הרכב הזה עולה על מתחריו במרווח הפנימי שזה מה שחשוב לי וגם המחיר אפילו שזה רק 4500 ש"ח זה באחוזים 10% פחות מכול מתחריו השאלה למי שיודע מה ההבדל בין שני הדגמים?

עריכה אחרונה על ידי נועם חבה
שגיאת כתיב
פורסם

אם רוב הנסיעה בפקקים אין לך טעם ב 1.2 והספארק החלשה יותר תתאים,במיוחד עם כזה הבדל.

אישית הייתי לוקח את היונדאי,המושבים הרבה יותר טובים,איבזור טוב יותר,תא מטען גדול יותר,לשיקולך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כקודמי, אם אתה מבלה 30 ק"מ ביום רק בפקקים אז ה- 1.0 מספיק.

השאלה היא האם מספיק אטרקטיבי למחיר? לדעתי לא!

הרכב מאובזר ומגומר בפשטות ומקרין זאת מכל עבר. מה גם שלא מזמן נמכר במחיר רצפה של 51K (אם אני זוכר נכון) שהתאים יותר לתמורה.

אם כבר שקלת את ה- 1.2 אז כן, יש חלופות טובות יותר, מה גם שלמכור את הספארק יהיה הרבה יותר קשה (או לחלופין תתפשר הרבה במחיר).

תעשה את השיקולים שלך (שאנחנו כנראה לא מודעים להם) אבל i10 או פיקנטו יתנו לך תמורה הולמת יותר לכסף.

בהצלחה

פורסם

אני לא מצליח להבין

מה יותר אטרקטיבי ב I10 הידנית גרסה בסיסית מנוע 1000 במחיר של 60000 ש"ח

מאשר הספארק 1000

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי

פורסם

1-מושבים הרבה יותר טובים.

2-איבזור הרבה יותר טוב.

3-תא מטען יותר גדול.

ולפי המבחנים כניראה שמדובר על אחת המיני השקטות יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא מצליח להבין

מה יותר אטרקטיבי ב I10 הידנית גרסה בסיסית מנוע 1000 במחיר של 60000 ש"ח

מאשר הספארק 1000

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי

מחזק את דבריך!!! מישהו יכול להגיד לי מבחינת סחירות לאחר 3 שנות שימוש גם אם נאבד 50 אחוז ממחיר הרכב זה עדיין יחסית לשוק הרכב לא נורא כול כך.

פורסם

מבחינת איבזור - עד כמה שידוע לי ל I10 הבסיסית בסך הכל יש 4 חלונות חשמל לעומת 2 בספארק

מעבר לזה ה I10 עם מנוע 3 צילינדרים לעומת 4 בספארק

בספארק יש רדיו עם Bluetooth ב I0 אין.

פורסם

נכון,אבל ליונדאי שליטה על המערכת מההגה,לאחר שנוסעים ברכב עם ובלי מבינים עד כמה שזה נוח,דיבורית תמיד אפשר להזמין מה EBAY עם מדברים הרבה בנסיעה.

אבל ההבדל הגדול הוא במושבים.

פורסם

מצחיק, נראה באמת כאילו אתה מראש החלטת שאתה רוצה את הספארק ואתה מנסה לשכנע אותנו להסכים איתך. כנראה שלא ילך...

בכל אופן, לשאלתך על האבזור וכו' :

ביונדאי תא מטען גדול בכ-50% מאשר בספארק

מומנט שמגיע הרבה יותר מוקדם (3500 סלד לעומת כמעט 5000 בספארק) - לא יודע מה זה מומנט או מה זה עושה? חפש קצת בגוגל אבל האמן לי, זה חשוב שיגיע וכמה שיותר מוקדם.

EBA - מערכת עזר לבלימה אם אני לא טועה- יש ביונדאי, אין בספארק

4 חלונות חשמל כפי שאמרת יש ביונדאי ואין בספארק

מראות חשמליות יש ביונדאי ואין בספארק.

אם אני לא טועה ביונדאי הזו יש גם שליטה מההגה על הנגן מוזיקה וכו'.

בנוסף, יש דברים שלא "נמדדים" באבזור כמו נוחות המושבים, האוירה הכללית, החומרים מסביבך, תנוחת הנהיגה, ואולי בעיקר השקט והבידוד מרעשי הכביש והרוח

פורסם

באופן אישי לא הייתי מתקרב למנוע 1 ליטר. פשוט חלש מידי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חלש לנסיעה בפקקים???

• תוכן חדש...