Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את האשכול בשביל חבר שהוא ביקש ממני כי כרגע אין לו מחשב.

הוא חייל והתקציב שלו זה עד 7 אלף בשביל לנסוע בעיקר מהבסיס לבית.

ידני או אוטומט זה לא משנה, שהרכב לא יזלול דלק.

במחיר כזה אני לא מצפה למשהו רציני אבל אני מקווה שיש רכבים אמינים שאפשר לקנות.

איזה רכבים אתם מציעים בתקציב של 7 אלף? (ואם אפשר אפילו פחות בגלל הביטוח).

פורסם

(בלי קשר ל"אמרו לי", "המוסכניק שלי אמר", "דוד שלי אמר") כי למשפטים כאלה קשה לענות,

שיעשה חושבים ויבדוק אם יוכל להחזיק ברכב לאחר הקניה,

גם רכב ללא שום בעיה יצריך אחזקה שוטפת, ביטוחים, דלק וכדומה.

so far so good so what

פורסם

קודם כל תלוי מה מרחק הנסיעה מהבסיס לבית, אם זה נסיעות ארוכות אז צריך רכב עמיד יותר כיוון שמתוכנן לנסוע איתו יותר,

חוץ מעלות הרכישה, צריך לזכור שצריך סכום נוסף לטסט (1300 ש"ח בערך), ביטוח וטיפולים ראשוניים (יישור קו).

בנוגע לרכבים אמינים בטווח המחירים הזה (7K):

פורד פיאסטה שנת 2000/2001, לי יש אחת כזאת, רכב אמין וצריכת דלק של 1:15- 1:16 בנסיעה בינעירונית רגועה. ראיתי כמה כאלה ביד2 שנראות די טוב במבט ראשון, אל תתייחס כל כך למחירים שם, אנשים קצת חיים בסרט.

אופציה נוספת היא סובארו אימפרזה, שנתונים 97-00, רכב די זול לקניה ואחזקה, צריכת הדלק גבוהה יותר מהפיאסטה, והבעיה היא שרובן כבר עם מיליארד ק"מ בערך. גם כאן צלוי מאוד באופן הטיפול ברכב ולרמת ההזנחה מצד הבעלים.

עוד אחת היא סיטרואן סקסו, ידנית, מנוע 1.1, רכב חלש אבל עושה את העבודה לנסיעות קצרות +חסכוני מאוד בדלק. שוב, תלוי במצב הרכב הספציפי.

אופציה נוספת שהייתי בודק היא סוזוקי בלנו באותם שנתונים.

אני מדגיש שהגדרת רכב כ"אמין" תלויה באופן בו טיפלו ברכב, במיוחד בשנתונים ובסכומים האלה. אם הזניחו אותו לחלוטין אז לא נוכל להעיד על רכב שהוא אמין רק לפי הדגם שלו, לכן צריך לבדוק רכב ספציפי ושיהיה כמה שיותר מטופל ומצב סביר.

בהצלחה, ועדכן אם מצאת משהו מעניין

שלומי

פורסם

עלות רכב היא אף פעם לא עלות הקנייה שלו, במיוחד ברכבים בתקציבים הללו, תמיד תצטרך לתחזק אותו וזה עולה כסף.

לא הייתי פוסל את פיג'ו "כי אמרו לי" במקומך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פיאט אונו , אפשר לקנות אחת במצב לא רע ב3000-4000 ואז נשאר עודף להחלפות של דברים , היא גם פשוטה לתחזוקה , נוסעת טוב עם המנוע 1.4 וחסכונית בדלק. פיג'ו 205 גם רכב טוב , אבל נראה לי שיהיה קשה יותר למצוא אחת שמורה יחסית.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...