Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור OBD להונדה CIVIC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בחיבור OBD

(כזה לדוגמא)

http://www.ebay.co.uk/itm/VAG-GROUP-USB-COM-PORT-OBD2-II-KKL-ECU-DIAGNOSTIC-CABLE-LEAD-WORK-VCDS-LITE-409-/271036790042?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item3f1b0d351a

מתאים לכל רכב?

יש ברשותי הונדה סיוויק שנת 2013 ורציתי לנסות להתחבר עם המחשב שלי סתם בשביל לקרוא RPM או מהירות או כל מה שאני יכול לראות מתוך המחשב שברכב.

אף פעם לא יצא לי להתעסק עם זה ורציתי קצת לראות איך זה נראה

אני מניח שיש כאן אנשים שמכירים את זה טוב מאוד.

ורציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי?

תודה רבה

פורסם

נסית להריץ חיפוש לפני שכתבת את השאלה?

בכל רכב עם מנוע בנזין מעל שנת 2001 יש תמיכה ב OBD2.

פורסם

סטיילו, יש מתאם בלוטות' סטנדרטי למדי שנקרא ELM327, הוא מאוד פופולארי ועובד נפלא. 30 שקל מאיביי ואתה מסודר :)

אתה מתקין אפליקציית OBD2 במכשיר שלך וזהו..

רק תוודא שאתה יודע איפה שקע הדיאגנוסטיקה ברכב שלך.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
נסית להריץ חיפוש לפני שכתבת את השאלה?

בכל רכב עם מנוע בנזין מעל שנת 2001 יש תמיכה ב OBD2.

אם אני לא טועה משנת 96 התחילו להשתיל שקע OBD2 ?

פורסם
היי,

רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בחיבור OBD

(כזה לדוגמא)

http://www.ebay.co.uk/itm/VAG-GROUP-USB-COM-PORT-OBD2-II-KKL-ECU-DIAGNOSTIC-CABLE-LEAD-WORK-VCDS-LITE-409-/271036790042?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item3f1b0d351a

מתאים לכל רכב?

המכשיר בקישור שציינת מיועד ל-VOLKSWAGEN-AUDI-SKODA-SEAT ולא מתאים ל-HONDA

• תוכן חדש...