Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב יש לי רנו פלואנס 2010 בנזין 1600

אני לפני טיפול 90000, מבקש שתמליצו לי בבקשה על מוסך אמין באזור חיפה שיודע לטפל בסוג רכב זה.

כמה בערך הטיפול הזה אמור לעלות, אני יודע שזה הטיפול הכי גדול של הרכב.

ושאלה אחרונה אני צריך גם להחליף את 4 הצמיגים שלי, על מה אתם ממליצים ללכת? יש כאלה שאומרים סיני זה אותו הדבר כמו מישלין למשל,העיקר שעובר את התקן, מישלין זה מותג בגלל זה עולה הרבה יותר. תמליצו לי בבקשה על צמיגים.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

האם מידת הצמיגים שלך היא 205/65R15? באתר טייר קלאב יש 4 דגמי צמיגים שונים לרכישה במידה זו, בטווח שבין 318 ש"ח ל- 400 ש"ח לצמיג. ניתן להשוות בין הצמיגים עפ"י תכונותיהם ולראות מהו הצמיג המתאים ביותר לסגנון הנהיגה שלך. המחירים כוללים הכל - התקנה, איזון ומע"מ. ניתן כמובן להתקין גם בחיפה.

סופ"ש נעים.

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול 90 אלף בפלואנס 1.6 בנזין (אני מניח שזה הדגם של הרכב שלך, להבא אנא ציין נתונים טכניים נוספים) הוא אכן טיפול גדול הכולל גם החלפת רצועת טיימינג. המחיר נע סביב 2000 ש"ח במוסך מורשה יבואן ואולי קצת פחות במוסך כללי שמתמחה ברנו.

מוסך מורשה טוב ואמין באזור חיפה הוא מוסך תלפיות. פנה אל גיא ותגיד לו שהגעת דרך הפורום, הוא יעזור לך ואולי גם תקבל הנחה קטנה.

מוסך כללי (לא מורשה יבואן אלא מורשה משרד התחבורה) טוב הוא שני שירותי רכב בקריות.

פורסם

בניגוד להמלצות הגורפות של כל המוסכים, אל תמהר להחליף את משאבת המים. יותר חשוב לוודא ביצוע החלפת נוזל קירור בהתאם להוראות היצרן (ריקון המערכת, שטיפה במים, מילוי מחדש) מאשר להוציא מאות שקלים רק על משאבה מקורית חדשה שלא בהכרח דורשת החלפה ויכולה להחזיק גם עוד 10 שנים.

שים לב: משאבת מים שיש עליה סימנים יבשים של "נזילה ישנה" היא לא בהכרח משאבה תקולה. אם לא חסר נוזל קירור ובאופן עקבי אין ירידה של נוזל קירור כל כמה ימים\שבועות, מדובר בעניין תקין לחלוטין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי במוסך תלפיות, נאמר לי שצריך להחליף:

מסנן שמן, שמן, שייבה, מסנן מזגן, מצית, מסנן אוויר, סט טיימינג, סט רצועת טיימינג, פקק,פקק

סהכ אחרי הנחות 3470 ₪

שאלתי לגבי הנוזלים שאתה איציק אמרת, הוא אמר שנוזלים מחליפים ב 120 אלף

פורסם

גם אני הופתעתי מאוד, עוד נתנו לי הנחה של 30% על עבודה.

לגבי מוסך אקספרס התקשרתי אליהם המזכירה נתנה לי להבין שהם לא מתמחים ברכבי רנו, אבל אם אני רוצה בכל זאת, להצעת מחיר צריך להגיע למוסך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בסוף עשיתי טיפול במוסך יוני צ'ק פוסט, לקח לי על כל הטיפול 2000 כולל מע"מ.

מבחינת מחיר מאוד מרוצה מקוהה שהוא גם עשה כל מה שצריך

פורסם

איזה מחירים הזויים... במיצובישי 2006 עשתי טיימינג, רצועת מזגן, רצועת אביזרים פלוס טיפול גדול (פילטר מזגן, פילטר שמן, נוזל קירור, פלגים, שמן מנוע חצי סינטטי) , הכל יפני או תואם מקורי בפחות מאלף שקל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...