Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כמה שאלות:

1)יש למישהו מושג מי מוכר חיווט של סאונד קווסט באזור השרון בזול? כמה בערך אמור לעלות חיווט כזה בכלל...

2)ממה צריך להזהר מאוד כשמתקינים מגבר?(חבר שלי מתקין ואני רק רוצה לדעת פחות או יותר כדי שאם הוא יעשה איזה שטות אז אני יעיר לו)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אוקיי הבנתי תודה...

יש עוד אנשים?

הבנתי שצריך להעביר את הRCA בצד אחד ומשהו אחר בצד אחר או משהו כזה כדי שלא יהיה הפרעות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אין השלכות על הצדדים של הRCA

וזהו בסך הכל , אם הבן אדם יודע להתקין, לא בדיוק צריך להיות מדען אטום לפי דעתי.

רק צריך ידע מינימלי ואני משער שיש ברשותו אם הוא כבר עסק בזה בעבר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחלה תודה רבה חברה...

1) מישהו יכול לעשות ציור פשוט מאוד בצייר איך צריכה להראות פלטת העץ שעליה מבריגים את המגבר או להסביר באופן מובן?

2)כשאני הולך לקנות את החיווט אני קונה את הקיט כמובן שאם חסרים לי RCA אז אני ישלים כבר את מה שחסר בקנייה נפרדת אבל את החלקים בשביל לגשר ערוצים קונים בניפרד?

פורסם

1. לא צריכים שום חלק מיוחד בשביל לגשר מגבר

2. כל פלטה תעשה את העבודה .. אין חוקיות פה, אתה אפילו לא חייב להשתמש באחת.

3. אם אתה רוכש קיט, מומלץ מאוד לרכוש את ה RCA, זה הגורם שמשפיע פה על טיב הקיט ....

(הכבלים האחרים זניחים לעומתו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני יודע שהRCA הכי חשוב...

אבל רגע כל מגבר כמעט מחובר לפלטה כזאת מעץ שבין הפלטה למושב נוצר רווח כזה..

מישהו יכול להסביר למה זה או למה בכלל עושים פלטה ושוב הסבר של צורה ממש יעזור לי

פורסם

אילו מפצלים דרושים עבור גישור ?

לא כל מגבר מחובר לפלטה, זה לא חובה.

זה יכול לעזור מכמה סיבות, אחת הסיבות זה לגרום למערכת להראות קצת יותר טוב מאשר סתם מגבר שמותקן על המושב.

הסיבה השניה, לתת למגבר מרחק מסויים מהדופק שמתחממת ממנו, (בתנאי שההגברה כמו שצריך.)

הסיבה השלישית, למנוע ממנו חיכוך עם הריפוד, שוב.. לעזור לו לא להתחמם יתר על המידה....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זאת לא סיבה, אין שום השלכה לכך.

ואם כן יש השלכה לכך, הגיע הזמן לעבור למגבר קצת יותר רציני מאחד שלא יכול לבודד את עצמו מהמבנה שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המגבר הוא JBL gto755.6 אני חושב שזה מגבר די רציני...http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1040&CategoryID=123&Page=1

אבל רגע אמרת שהמגבר יתרחק קצת ממקור חום אחי הפלטה גם דבוקה לגב של המגבר ככה שיוצא שלפלטה אין שום אפקט כאן חוץ מזה שהיא קצת מרחיקה את המגבר מהמושב זה נראה לי רק לאסטתיות ולא לאפקט לסאונד או לשמירה על האביזרים...

ובקשר לגישורים מה ז"א לא צריך מגשרים מיוחדים אז איך אני יחבר 6 ערוצים ל 3 ערוצים?

פורסם

חיבור גישורי, לא מצריך באביזר,

לוקחים + של ערוץ מסויים, ומחברים אותו למינוס של ערוץ במקביל,

בכל אופן יהיו לך סירטוטים על המגבר ואם לא, יש חוברת הדרכה לשם כך, ואם גם שם תסתבך

יש לך אותנו :), נגיע לגשר נעבור אותו.

בכל אופן, לגבי הפלטה, כפי שציינתי, אם עושים אותה כמו שצריך, אז לא שים פלטה שלמה פשוט שמים הגבהה שתופסת אותו באויר, וכך יש סירקולצית אויר טובה יותר.

וגם אם לא נוקטים בשיטה זו, הריפוד קולט חם, הוא בעצמו מתחמם, הוא לא יעיל לפיזור חום כמו הפלטת עץ לדוגמא...

ההבדלים פה זניחים היתי אומר, אז אכן הסיבה העיקרית זה לראות ויופי של ההתקנה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...