Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 מזגנים 1 כ"ס + התקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתקין לדיירים שלי מזגן בחדרים ומחפש את המלצתכם על מזגן אמין, זול ואיכותי.

לדעתי אין צורך ביותר מכ"ס אחד ועל כן אין צורך להציע יותר. אשמח גם לקבל המלצה על מקום שמוכר + התקנה.

ההתקנה תעשה בצפון וההזמנה תעשה בימים הקרובים.

תודה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ממליץ על תדיראן או טורנדו.

סדר גודל של בין 1600 ל 1800 עבור המזגן עצמו, ועוד 500-600 להתקנה בסיסית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בזמנו איציק התקין אצלי 3 מזגנים (ל2 האחרים לא היה לו זמן) גם מזגן בעליית גג שטיפסנו על הרעפים עם מדחס.

ממליץ עליו בתור מתקין (העבודה שהמתקין השני עשה לא איכותית).

יש לי בבית 5 של תדיראן ודווקא אני לא הכי מרוצה מהם, שלטים בעייתיים ובאחד המדחס מרעיש.

פורסם (נערך)

בחור בשם גבי מ"ענק המזגנים" התקין לי 3 מזגני תדיראן (וסידר לי עוד 3 מזגנים ישנים של אלקו וקריסטל) - ועשה עבודה טובה.

אני חיפאי ואני מבין שאתה מהאיזור, לכן אני ממליץ.

אחרי הטיפול שלו כל המזגנים שקטים מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני חצי שנה היה לאבי סופר מבצע על מזגן 1 כוח סוס , לא ממותג (חברת CROWN) ב1000 ש"ח...

קניתי + 600 שקל התקנה, המזגן עובד מצויין.

תנסה לבדוק , מידי פעם אני בעיתון על איזה מבצע של 1כח סוס ב1200 ש"ח,

ועוד בכלל אם זה לדירה שאתה משכיר , חבל על הכסף לקנות משהו ממותג.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני לא יודע מה כן, אני יכול להמליץ לא לקנות מזגן של LG PLASMA GOLD. יש לי ארבעה כאלה, שלושה של 1 כ"ס ואחד של 3.5 או 4 כ"ס.

אין סוף תקלות. פשוט מזגנים גרועים. קניתי אותם חדשים כמובן, וכבר בשנה הראשונה התחילו תקלות.

מזגן של אלקטרה שהיה לי בבית קודם - עבד שנים בלי לצייץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף בדיוק לבעיה הזו, גם אני רכשתי לפני שנתיים 3 מזגנים מאותו הסוג, רק נזקים ובעיות, פשוט לא עושים את העבודה. לא מקררים חדר של 8 מטרים.ממליץ על תדיראן!

אני לא יודע מה כן, אני יכול להמליץ לא לקנות מזגן של LG PLASMA GOLD. יש לי ארבעה כאלה, שלושה של 1 כ"ס ואחד של 3.5 או 4 כ"ס.

אין סוף תקלות. פשוט מזגנים גרועים. קניתי אותם חדשים כמובן, וכבר בשנה הראשונה התחילו תקלות.

מזגן של אלקטרה שהיה לי בבית קודם - עבד שנים בלי לצייץ.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

תחום המזגנים מקביל מאוד לתחום המכוניות ובעצם כמעט לכל תחום אחר: או שאתה קונה משהו "אמין" ומשלם על זה (ברעש), או שאתה קונה מוצר עם ערך מוסף (שקט מאוד, מעוצב נניח) אבל עלול לשלם על זה בביקור טכנאי או משהו בדומה.

דווקא המזגנים של היום, מכל המותגים, דיי אמינים - אפילו ה NO NAMES. חלק מזה כמובן קשור להתקנה, וחלק קשור בצורה כזו או אחרת למזגן עצמו.

המזגנים העיליים של אלקטרה בכל הסדרות הבסיסיות (קלאסיק וכד') היו ועדיין רועשים. זה טרקטור. רעש המפוח בלתי נסבל.

כאשר יש לך מזגנים אחרים לא פחות אמינים (תדיראן ואלקטרה) והרבה יותר שקטים, אני לא חושב שיש כאן עניין של מה בכך. הבחירה ברורה.

דווקא LG נחשבים למזגנים עם מוניטין של מזגנים שקטים. זו החברה הכמעט יחידה שמפרסת נתוני רעש ב dBA ליחידה הפנימית וגם החיצונית *לכל הדגמים* שלה. תדיראן ואלקטרה לא מפרסמות את הנתונים האלו ברוב המזגנים שלהם אם לא בכול הדגמים (בדקתי את הרוב, לא את כולם).

המתחרה של LG בעניין הזה הטורנדו סופר דיזיין, שניתן למצוא עליו נתוני רעש באינטרנט (זה מזגן של מידאה, סדרה Y). נתוני הרעש שלו זהים עד דומים מאוד לנתונים של ה LG, וזה בא לידי ביטוי במזגן מאוד מאוד מאוד שקט גם כאשר עוצמת המאוורר על המקסימום !.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטרף להמלצה על תדיראן - תוסיף חד פעמית עוד 300 ש"ח ותהנה ממזגנים מעולים לאורך זמן.

גם אני בזמנו רכשתי LG, הוא היה יקר יותר וחשבתי שאני רוכש מוצר איכותי - בפועל המזגן לא מצליח לחמם/לקרר את החדר כאשר מאוד חם/קר בחוץ. (מבחינת הספק - הוא אמור לעשות את זה) - ושקר בחוץ והוא על חימום מצטבר המון קרח על המדחס החיצוני.

פורסם

סארדין, SAGA ו "טורנדו" מיוצרים ע"י היצרן MIDEA שבסין. זה אותו המזגן. יש לי ניסיון חיובי עם התקנות של שניהם.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

+1 לLG בתור אי-הבנה קוריאנית. לא להתקרב. במצב כמו של פות"ש שמתי 4 מזגנים תאדיראן 10A שעלו לי 10K מותקנים בדירה.

לדעתי מחיר טוב. לסלון ומטבח שמתי אינוורטר 3.5 כ"ס של LG שעלה לי 5.5K. לא עמדתי בפיתוי וחבל.

• תוכן חדש...