Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל פיג'ו 206 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה צצה לה איזשהי בעיה ברכב שלי הבעיה היא כזאת :

בנסיעה ארוכה כשהמערכת אודיו עובדת האוטו פתאום מתחיל להשתגע השתגעות מתבטאת בהתחממות של הרכב פתאום ללא סיבה (חום המנוע קופץ מ 70 מעלות לקו האדום )

כל המנורות באוטו נדלקות ומהבהבות ללא סיבה .

אמרו לי שיכול להיות צריך לקחת חשמל למערכת מנקודה אחרת או שזאת בעיה של עומס על החשמל ..

אין לי מושג מה לעשות בכדי לפתור את התקלה הזאת אני אחת לשבועיים נוסע נסיעה ארוכה לק"ש וכל פעם זה אותו סיפור ..

אשמח לעצה טובה או פתרון

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

• ספונסר פורום
פורסם

לא נראה לי שיש קשר בין האודיו לחום מנוע .כדאי שתבדוק את מערכת הקרור .עושה רושם שיש כשל במערכת אולי יוניט או אויר במערכת או רדיאטור סתום

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו היא בעיית הארקה כלשהי .

הנה שרשור עם רכב אחר ובעיה פחות או יותר זהה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?195345-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%AA

בכל מקרה,צריך להתחיל מבדיקה דווקא במקומות המתמחיםפ באביזרי רכב-לטעמי,בעל מקצוע טוב יאתר בפרק זמן קצר את הכשלים הקיימים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני שוקל לגשת למוסך מורשה צמרת האם אני אצא משם בנזק ?

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

• תוכן חדש...