Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי כרגע חיווט של 8G שאני הולך לשדרג אל 4G שמן.

כרגע רץ על החיווט מגבר מונובלוק של סאונדסטרים L1.600D שנותן ב-1 אוהם 600RMS שהולך להתחבר אל DC AUDIO LEVEL 2 סליל כפול של 2 אוהם, כרגע מגביר סאב ג'נרי שמוצהר 175RMS אבל מאמין שלא יותר מ-130RMS.

מופעל גם ALPINE MRV T320 שמגביר קומפוננט של סרווין וגה לא יודע מה הדגם הסט נבחר עקב חוסר תקציב אבל הופתעתי ממנו לטובה.

עכשיו לשאלה: קיים כרגע בית פיוז זכוכית פשוט ולא יודע עם איזה פיוז ( איפה רשום עליו לדעת כמה אמפר? )

האם יש צורך שדרג לבית פיוז ANL ואם כן עם כמה אמפר?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

http://www.bcae1.com/fuses.htm

פה יש המון מידע מעניין. עדיף להחליף לANL אם יש אפשרות כזאת. 4G ממצילים על פיוז 125 AMP .

אל הברזל שמחזיק זכוכית רשום כמה אמפר הפיוז שלך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אז מיני ANL עם פיוז של 125A זה מה שצריך לשים? מה העלות של העניין פחות או יותר ואם זה זמין בכל מקום?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אין פה משהו מוחלט לגבי סוג הפיוז, הAGU פחות אמין ופחות איכותי מה ANL או המיני ANL, אך אני לא שולל מצב שבו פיוז AGU בערך מספיק גבוה יתאים לך.

לגבי ערך הפיוז- חשוב להבין שהפיוז הראשי נועד להגן על הכבל, ולכן הייתי מתאים את הפיוז לכבל בו תבחר. במידה ומדובר על 4 גייג' CCA נורמלי- הייתי בוחר בפיוז בערך של כ 100A, בעיקר תלוי פית באיזה כבל מדובר, כי סאוונדקווסט למשל יהיה טוב יותר מסאונדסטרים ולכן הפיוז שאמליץ יהיה בערך גבוה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...