Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרסיס לניקוי בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מיוחד בתרסיס לניקוי בלמים (לא עשוי מחומר שומני??)

שמעתי שאפשר להשתמש בו גם לדברים אחרים (ניקוי הפלסטיקה??)

האם אפשר להשתמש במשהו אחר לנקות את הדיסקים???

ולמה לעזאזל אני חייב לסיים כל משפט בסימני שאלה??

"When you have to shoot - shoot, Don`t talk"

פורסם
מה מיוחד בתרסיס לניקוי בלמים (לא עשוי מחומר שומני??)

שמעתי שאפשר להשתמש בו גם לדברים אחרים (ניקוי הפלסטיקה??)

האם אפשר להשתמש במשהו אחר לנקות את הדיסקים???

ולמה לעזאזל אני חייב לסיים כל משפט בסימני שאלה??

בלמים? לנקות????

נייר שיוף עדין - זהו!

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

תבדוק טוב למה מיועד התרסיס אותו אתה מחזיק

לכל היותר הוא מיועד לניקוי האבקה הנוצרת משימוש בבלם אבל לא לשימוש ישירות על הדיסק.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
תבדוק טוב למה מיועד התרסיס אותו אתה מחזיק

לכל היותר הוא מיועד לניקוי האבקה הנוצרת משימוש בבלם אבל לא לשימוש ישירות על הדיסק.

בדקתי קצת, ודווקא לפי Motul כן משתשים ישירות על הדיסק.

כנראה איזה שהוא סוג של ספירט או משהו שמתנדף מהר אבל מוריד לכלוך,גריז ושמן.

http://www.motul.com/redirectuk.asp?N=1.05.10.01

"When you have to shoot - shoot, Don`t talk"

פורסם

חומר ניקוי למערכת הבלימה הוא ממיס חזק מאוד שלא משאיר משקעים שומניים אחריו.

ניתן ורצוי להשתמש ישורות על הדיסק וחלקי מערכת הבלימה. חשוב לקרוא את הוראות היצרן לפני, יש חומרים הפוגעים בחלקי גומי!

החומר משמש גם לניקוי שאריות של נוזל בלם.

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

כמו שנאמר מעלי, תרסיס לניקוי בלמים הוא ממס חזק ביותר שלא משאיר משקעי שומן.

שני סוגים שבהם אני משתמש ומנסיון (וגם לפי ההוראות) אינם פוגעים באטמי גומי הם תרסיס של וירט (WURTH) - פשוט מצויין. החסרון הוא שהוא לא נמכר לפרטיים אלא רק למוסכים ולמפעלים.

השני הוא של PJ1 שכן נמכר לבודדים ומנסיון הוא טוב, החסרון הוא שהוא לא זול החרא...

את שניהם אין בעיה לרסס על כל מערכת הבלמים ואפילו המנוע, ללא שום נזר לגומיות ואטמים.

לגבי פלסטיקים, לא הייתי לוקח סיכון. להסרת שומנים מפלסטיקה WD40 יעשה את העבודה מספיק טוב.

אגב, בלי קשר, חזרתי...

פורסם

הד''ר צדק בקשר לחומרי ניקוי בלמים, אבל הייתי חולק עליו דווקא בעיניין הWD40 על הפלסטיקה, מפני שהחומר הזה חומצתי, ובמשך הזמן גורם לאיבוד הברק מהפלסטיק.

לניקוי הפלסטיקה ובכלל מכלולי האופנוע יש תרסיס דגריזר של חברת יאדה הספרדית, הוא מגיע בבקבוקים של 1.5 ליטר, החומר פשוט מדהים בצורה שלא תאומן, אינו תוקף גומיות ופלסטיקה, וניתן לנגב לאחר הריסוס עם מטלית או סמרטוט.

היבואן הוא ''אמביל'' והוא זול מאוד .

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...