Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינו חוקי ביישום Win32

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מנסה להתקין יוטרונט מחדש בלפטופ שלי (Samsung RV-520 עם Win 7 ) וקופצת לי ההודעה " אינו חוקי ביישום Win32 " .

כבר עברתי על שני מדריכים שהציעו עבודה עם קומבופיקס בסייפמוד אבל זה לא עובד . גם מדריך על איתחול תוכניות דרך msconfig לא עוזר .

יש לציין שעד לפני שעה יוטרנט הייתה מותקנת במחשב ועבדה בלי בעיה פשוט שיחקתי עם ההגדרות שלה וזה לא מצא חן בעיני אז החלטתי למחוק ולהתקין מחדש כי אין שם כפתור של איפוס הגדרות .

תודה רבה ולילה טוב

פורסם (נערך)

בבקשה

1244.jpg

תבדוק שוב מה הורדת.

נראה לי שזה ל X64 או פלטפורמה אחרת.

אני בלפטופ שעובד ב64

והורדתי לוינדוס מהאתר של יוטרנט

http://www.utorrent.com/get-started

יורדים לתחתית הדף מצד שמאל יש ריבוע ירוק לחצתי עליו וזה הקובץ שאני מנסה להפעיל .

אני מאוד מקווה שאני כן יוצא פה פיתה וטועה וכן מנסה להפעיל קובץ שלא מיועד לוינדוס 7 בשביל שלא תהיה תקלה חמורה יותר .

עריכה אחרונה על ידי V*I*P
פורסם

אוקיי, אמנם יכול להיות שהמחשב שלך עובד ב64ביט, אבל השאלה היא האם התקנת ווינדוז 64 ביט?

איך לבדוק את זה? (במקרה ואתה לא יודע)

לחצן ימני על "מחשב", לחיצה על "מאפיינים", ייפתח לך חלון, תחת הכותרת "מערכת", תהיה לך שורה שכתוב בה "סוג מערכת". שם אמור להיות כתוב אם התקנת מערכת הפעלה של 32ביט או 64 ביט. בהתאם לזה, תדע באיזה הורדה של יוטורנט להשתמש. תוריד את הקובץ הרלוונטי מהאתר ותנסה להתקין.

השלב הבא שהייתי מנסה, במידה וזה לא יעבוד, זה למחוק כל זכר ליוטורנט, כולל ברג'יסטרי. חשוב לציין! אם אינך יודע מה אתה עושה בתחום המחשבים, עדיף לא להתעסק עם הרג'יסטרי. למרות שזה לא כזה מסובך, אני לא יכול להמליץ על זה בלב שלם לאדם שאינו מכיר את דרכו במחשבים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

תודה על העצות .

לצערי אני לא מצליח להתקין גם דרך מקורות אחרים ובדקתי שלושה בינתיים . גם דרך תוכנה חיצונית כמו נענע10 זה כותב לי " אופס התרחשה תקלה " .

ניסיתי גם למצוא נקודת שחזור מערכת אבל מה שמצאתי זה היום .

עריכה אחרונה על ידי V*I*P
פורסם

קשה לי להאמין שזו בעייה ברמת ה-WINDOWS (אפשרי אבל די נדיר), נסה להריץ סריקה לדיסק הקשיח עבור תקלות (סריקה רגילה, ללא סריקה עבור סקטורים פגומים).

• תוכן חדש...