Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 או פיג'ו 208 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

שמי אלכס, אני שוקל לקנות אוטו יד שניה (שנת 2010, 2011) ואחרי התלבטויות קשות צמצמתי את הבחירה שלי לשתיים מהנ"ל.

הנה השיקולים/העדפות שלי:

- כוח סוס! אני אוהב מכוניות שלא מתאמצות בנסיעה על כבישים הרריים

- נוחות נסיעה

- רעש מנוע. הבנתי שבשתי המכוניות הללו הנסיעה די שקטה

- מחיר. מה לעשיות אין כסף לקנות ב.מ.וו סדרה 1 לצערי...

מה נראה לכם?

פורסם

אין 208 שנת 2010 ו2011. בהנחה שאתה מתכוון ל207.יש להם אותו מנוע וגיר (שוב בנחה שאתה מדבר על 1.6) מנוע רועש דווקא ולא שקט אבל סוחב טוב מאוד ולא מתאמץ. צריכת הדלק יותר דומה למשפחתית 1.6-כי זה 1600 עם משקל של בערך 1200 וגיר אוטמטי 4 הילוכים מישן יחסית.

המכוניות די דומות בבסיס -לכן זה יותר עניין של העדפה אישית. לי הסיטרואן הרגישה יותר נוחה והיא קצת יותר מאובזרת.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בנוסף לנאמר - הייתה ל 207 גירסה עם מנוע 1.4 וגיר רובוטי. מעט מאוד כאלו נמכרו.

המנוע הנפוץ הוא 1.6 120 כ"ס, כאמור זהה בשתי המכוניות.

סיטרואן C3 עדיין מיוצרת באותה צורה כמו דגם 2010. פיז'ו 207 היא דגם שהוחלף לפני שנה-שנתיים ב 208.

לסיטרואן בגירסה המאובזרת (Pack) יש שמשה קידמית שמגיעה עד כמעט מרכז הגג ויוצרת סוג של גג פנוראמי. (קראו לזה גג זניט) לא שיש לזה הרבה שימוש, אבל זה נחמד ושונה ממכוניות אחרות.

ועוד דבר - בסיטרואן אי אפשר לקפל כמו שצריך את המשענת של המושבים האחוריים להגדלת תא המטען. המשענת נשארת תקועה בזווית 45 מעלות. אני לא לחלוטין בטוח בזה, אבל זכור לי שזה המצב. לא יודע לגבי הסידור ב 207.

פורסם

ההורים שלי עמדו בפני התלבטות דומה לפני מספר חודשים.

בהיותי ה"מומחה" הם קנו בהמלצתי 207 1.6 בגרסת "אקטיב" (המאובזרת ביותר).

אני מתחרט שלא הפנתי אותם ל-C3.

אל תספרו להם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה אתה מתחרט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-C3 נראית לטעמי הרבה יותר טוב, ה-207 היא לדעתי אחת המכוניות הכי מכוערות שאי פעם נחתו בישראל (אולי חוץ מה-407 ו-307 אחרי מתיחת הפנים ו- 308 הראשנה).

אני אמנם *יודע* ששתי המכוניות טכנית זהות אחת לשניה (מנוע/גיר/שלדה/מרווח) אבל אני לא מצליח להתעלם מהעובדה שהציטרואן הקטנה פשוט יותר סקסית ולא נראית ככה

stock-vector-vector-illustration-cartoon-grotesque-funny-face-with-big-toothy-smile-69840676.jpg

תכל'ס זאת הייתה אחלה עסקה אז פאק איט, אבל איפה בלב מקננת המחשבה שהייתי יכול להשיג להם יותר טוב (גם אם זה לא באמת יותר טוב)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה חברים זה מאוד עוזר. spire, אני בעצמי נוטה לכיוון הסיטרואן בלי שיש לי איזה הסבר הגיוני לזה...

אני רק מקווה שאין איזה תקלות "ידועות" ברכב כי הוא באמת מוצא חן בעיני.

פורסם

היי בתור אחד שנוהג כבר שנה ב c3 אין לי שום דבר רע כמעט להגיד עליה , בעיר אתה כמעט ולא תשמע אותה , מחוץ לעיר ביוד רעשים שלא תמצא בשום רכב בתקציב הזה , נוחה מאוד , המרווח ליושבים מאחור הוא סביר , במושב ליד הנהג התא כפפות שקוע כך שלנוסע מאחור יש יותר מרווח .. די מהירה , המערכת פשוטה , הבקרת שיוט בים הטובות שראיתי גם ברכבים הרבה יותר יקרים כגון סופרב פאסאט ופריוס .. ממליץ בחום מבאס טיפה שארבע הילוכים אבל לא משמעותי לנהג ממוצע , צריכת דלק ממוצעת של 1 ל12 כללי בנהיגה רגועה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות

• תוכן חדש...