Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר כמה ימים שיש לי שקע בכנף האחורית ואף אחד לא יודע איך ולמה,

רציתי לדעת אם המכשיר הזה לדעתכם יכול לעזור בהוצאת השקע או שהוא ישאיר עוד 2 שקעים, יש לכם רעיון איך לסדר את זה מבלי לפנות לאיש מקצוע? מאחורי הפח יש מגן שאפשר לפרק אותו.

דרך אגב סליחה על האשכולית לא היה אבטיח.

image.jpg

image.jpg

פורסם

כדי לפתור את זה בצורה הטובה ביותר אני ממליץ לך לגשת לפחח שעובד בשיטת PDR שיוציאו לך את הלחיצה ללא תיקון צבע.

זה לא עניין יקר,לשאלתך לגבי המכשיר,לדעתי זה יגרום יותר נזק מאשר היה במקור.

פורסם (נערך)

לפני שאתה ניגש לפחח אני הייתי מנסה לפרק את המגן שנמצא מאחורי הכנף ופשוט לוחץ החוצה את הפח. היה לי מקרה אפילו גרוע יותר על מכסה המנוע אצלי ברכב, כנראה איזה פרחח החליט לתת לו אגרוף או משהו דומה וכופף אותו פנימה. פשוט דחפתי מקל מתחת למכסה המנוע ודחפתי החוצה את הפח. אם לא תסתכל טוב לא תדע אפילו שהיתה שם מכה.

לא נראה לפחות לפי התמונות שהצבע נסדק או שיש שריטות, לדעתי אין לך מה להפסיד.

תוכל לראות ליד אור הדרך הקרוב אליך בתמונה שרואים קצת "גלים" בפח, לא משהו ששווה ללכת לפחח לסדר לדעתי.

IMG_20131116_111356.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

לפחות לפי התמונות של הבחור לא צריך שום כלום, פשוט לפרק את המגן מאחורי הכנף ולדחוף עם האצבעות החוצה את הפח. כנראה שתשאר קצת "גליות" בפח אבל יש מצב טוב שבקושי יבחינו בזה.

פורסם (נערך)

כן מכה לא רצינית שאפשר לסדר אפילו לבד.

גלים זו בעיה נפוצה גם אחרי תיקון פחחות/צבע –אין משהו שמרגיז אותי יותר מזה.

אני רואה עשרות רכבים אחרי תיקונים כאלו בנסיעה קצרה של פחות משעה בכבישי הארץ.

נכון לא כל אחד שם לזה לב –עיני הנץ שלי לא מרפות ממראות אלו.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...