Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני מתעניין בקניית רכב חדש, ואין לי מושג איך לגשת לנושא.

בעקרון הצרכים שלי הם כאלה, אני עובד בראשון (צריפין איש קבע) לומד בחולון וגר בקרית מלאכי כך שיוצא לי לעשות נסיעות ארוכות יחסית.

לא יצא לי לנסוע בידני מאז הטסט שזה חמש שנים פלוס כך שההעדפה היא לכיוון אוטומט.

התקציב זה נושא שאני לא יודע איך להחליט כמה,

יש לי כסף לקנות רכב ב30-40 ויש לי כסף לקנות ב50-60 השאלה מה אני מרוויח מזה שאני משקיע ברכב עוד 10 20 אלף.

אני רווק בלי משפחה כך שרכב קטן זה אופציה שנראת מתאימה. כמובן כמו כולם ההעדפות הוא לרכב חסכוני בדלק שלא רואה מוסך אבל אני מאמין שזה מה שכולם רוצים.

עריכה אחרונה על ידי corolla9
פורסם

תראה , בעיקרון כמה שעולה יותר הרכב ככה גם סביר להניח שהשנתון שלו גבוה יותר ולכן הוא גם יותר אמין כי מין הסתם כמה שהרכב יותר צעיר אז יש פחות בעיות . השאלה עד כמה ה 10 אלף האלה חשובים לך כי מדובר בסכום לא קטן במיוחד שאתה לומד וצריך הרבה מאוד כסף . אני חושב ש 40 אלף זה סכום מכובד מאוד בשביל רכב קטן ולדעתי אתה גם לא צריך רכב גדול מאותה סיבה שאתה גר לבד . בהצלחה :)

פורסם

האם הקנייה של הi10 החדשה דרך חבר, זה עסקה שמתאימה עבורי?

האם יש דגמים מומלצים עבור מה שתיארתי?

לדוגמא קיה פיקנטו?

• תוכן חדש...