Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי אופל קורסה 1200 טריפטוני איזוטרוני 2001 218000 ק"מ, טיפול רציני אחרון לפני כ-8000 ק"מ.

היום בסוף נסיעה (חלקה יש להגיד..ללא שום סימפטומים) נדלקה נורת התקלה עם הציור של הרכב עם מפתח הברגים (צירפתי תמונה). קראתי קצת באינטרנט ונתקלתי בשרשור כאן בפורום שנוגע אומנם לאופל אסטרה אך החלטתי לנסות. נטען שם שיש קודי תקלה לכל נורה וסיבוב המפתח למצב לפני התנעה כאשר לוחצים גם על הגז וגם על הברקס גורם לנורה הבעייתית לסדרה של ארבע היבהובים וכך מתקבל מספר בעל 4 ספרות, לי יצא 1405, ששיטוט נוסף מראה על בעיה בשסתום EGR, האם נכון הוא הדבר? האם יכול להיות (שוב, כפי שקראתי) שהוצאתו וניקיונו יכולים לפתור את הבעיה והעלתמותה של הנורית?

במידה וכל האמור הוא נכון ובנוסף ניקח בחשבון שאין לי מושג כלל במכונאות רכב, האם כדאי לגשת לבצע זאת במוסך? כמה חלק כזה צריך לעלות במידה והניקוי לא צולח?

האוטו מתניע ללא בעיות ונוסע (עשיתי נסיעונת קטנה בחניון) גם כן ללא בעיות.

בנוסף (מקווה שזה לא קשור, כי באמת נשבר לי ה.....) לפני כחודשיים צצה לה תקלת F הידועה לשמצה שגררה החלפה של יחידת המנועים בגיר. מכיוון שקראתי שהנורה הזאת קשורה גם למע' הגיר חשבתי שכדאי לשתף את הנתון הנ"ל.

תודה לכל העונים

Untitled.jpg

פורסם

עדכון קטן

היום בבוקר בנסיעה לעבודה, כאמור האוטו הניע ללא בעיות. נסע (טפו טפו טפו) ללא שום בעיות. ההילכים עובדים תקין הן באוטומט והן בטריפטוני.

באמצע הנסיעה גם הנורית נכבתה.

אודה לכל מי שיוכל לעזור, אינני מעוניין שיעשו עלי קופה במוסך

תודה

• תוכן חדש...