Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו שנת 08-09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חשבתי לקנות את הרכב הנ"ל.

אני מדבר על ההצ'בק.

מה אומרים עליו?

סוחב?

צריכת דלק?

חלקים?

הבנתי בכללי שהאוטו אמין, קליל ומצויין לנהיגה.

אשמח לחוות דעת, תודה רבה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אממ לא ממש,המנוע יחסית רועש,מבחינת אמינות דווקא סביר,איכות חומרים לא טובה,מספיק לגעת בידיוק ולשמוע את הקירקוש,בטיחות לא טובה,עדיף לרכוש אקסנט/ריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אממ לא ממש,המנוע יחסית רועש,מבחינת אמינות דווקא סביר,איכות חומרים לא טובה,מספיק לגעת בידיוק ולשמוע את הקירקוש,בטיחות לא טובה,עדיף לרכוש אקסנט/ריו.

תודה על תגובתך, מה עם שברולט אופטרה באותו שנתון, מה אתה אומר עליה ?

פורסם
תודה על תגובתך, מה עם שברולט אופטרה באותו שנתון, מה אתה אומר עליה ?

לי יש במשפחה אוואו 5 דלתות שנת 2008. חוץ מטיפולים תקופתיים, החלפת מצבר וצמיגים "פעם ב", הרכב לא רואה מוסך כלל! (טפו טפו).

הכל עניין של סטיגמה מטומטמת - אחד אמר שטות, השני סיפר אותה לשלישי וכך הלאה. פעם עשו כזה עוול למיצובישי כריזמה, ובזכות זה קניתי כריזמה 99 בכלום כסף ונהינתי מכל רגע של נהיגה באוטו הזה.

פורסם

מחזק את הכותב שמעלי .

אני בעלים של אוויאו 2007 5 דלתות אוטו' .

מבחינת אמינות ברוך ה' יד ראשונה מטופלת בזמן כמו שצריך ובחלפים מקוריים ונוסעת בובה ועד היום לא היה לי טיפול משמעותי למעט רדיאטור חימום שהתקלקל אבל קורה ..

המנוע רועש כמו כל מנוע , הרכב נחמד לנהיגה בשביל הצרכים שלי .

מבחינת דלק זה המון תלוי באופי הנהיגה ובסביבתה .

אני יכול לנסוע בעיר והרכב יצרוך 1\10 . לפני שנה נסעתי לקריית גת מהצפון למילואים , 4 אנשים ברכב עם תיקים מפוצצים דרך כביש 6 עם מזגן ונסיעה לא כ"כ רגועה . יצאתי מפה עם טנק מלא וקילומטרז' מאופס , הגעתי למחוז חפצי עם 213 ק"מ בשעון וטנק על שלושת רבעי . חישוב מהיר 1\19 .

שוב הכל תלוי איך טיפלו ברכב . צריכת שמן ומים שגרתית לחלוטין . בזמן האחרון רק התחילה לצרוך דלק יותר מבד"כ כי אני צריך לשלוח אותה לטיפול 120 אלף וטיימינג .

בכללי אני מרוצה מהרכב , 94 כ"ס מספיקים לי :)

כמה שאני מרוצה מהרכב יש דבר אחד שאני ממש לא מרוצה ממנו וזו העובדה שברכב קיימות רק 2 כריות אוויר ובמבחני ריסוק 3 כוכבים . לא משהו בכלל .

כמו כן אצלי מאחורה אין משענות ראש דבר שמצמצם נזקים במקרה תאונה חס וחלילה ליושבים מאחורה .

אשמח לענות על שאלות אם יהיו לך , בהצלחה !

אבירן .

פורסם

ככל שתברר תשמע בעיקר השמצות קשות על הרכב.

אולי זה מוגזם אבל במידה מסויימת בהחלט מדובר ברכב פשוט ספרטני ולא בטיחותי. רכב שאומנם ממותג כשברולט אבל מדובר בדייהו לכל דבר.

אבל, וזה אבל גדול. כל הדברים הללו מתורגמים למחירים זולים מאוד. בטח רכב שעבר בליסינג בשלב כזה או אחר (לדעתי רובם)

כך שאבאו משנת 2009 יעלה כמו סופר מיני אחרת משנתונים קודמים (3-5 שנים נשמע כמו הימור טוב).

חלק מהרוכשים בהחלט יעדיפו פולו שנת 2006 אבל חלק לא.

תבדוק ותחליט בעצמך.

א;

פורסם

אומנם הרכב לא בבעלותי אבל נהגתי עליו תקופה קצרה ולחבר טוב של אבא הייתה כזו.

מבחינת דלק בערך 1/10. אצלי הייתה יותר 1/9.

VIP, צריכת הדלק שלך לא נכונה כלל (במקרה של 1/19) כיוון שבמקרה הזה חישבת צריכת דלק ב100% בינעירוני כביש ישר, בטוח תתן צריכת דלק מצויינת (גם הסובארו שלי במצב כזה תעשה 1/17 זה אומר שמצביע על משהו? לא, כי 100 % עירוני עם רגל כבדה על הגז תתן בה 1/7.5).

הרכב אמין זה כן אבל איכות החומרים נמוכה, נוחות הנסיעה גם כן לא משהו בכלל והבטיחות מזעזעת. כוכב וחצי במבחני הריסוק (ולא 3 כמו שכתבו)

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

גם אני ממליץ על אקסנט עבור רכב זול ופשוט.

פורסם (נערך)
מחזק את הכותב שמעלי .

אני בעלים של אוויאו 2007 5 דלתות אוטו' .

מבחינת אמינות ברוך ה' יד ראשונה מטופלת בזמן כמו שצריך ובחלפים מקוריים ונוסעת בובה ועד היום לא היה לי טיפול משמעותי למעט רדיאטור חימום שהתקלקל אבל קורה ..

המנוע רועש כמו כל מנוע , הרכב נחמד לנהיגה בשביל הצרכים שלי .

מבחינת דלק זה המון תלוי באופי הנהיגה ובסביבתה .

אני יכול לנסוע בעיר והרכב יצרוך 1\10 . לפני שנה נסעתי לקריית גת מהצפון למילואים , 4 אנשים ברכב עם תיקים מפוצצים דרך כביש 6 עם מזגן ונסיעה לא כ"כ רגועה . יצאתי מפה עם טנק מלא וקילומטרז' מאופס , הגעתי למחוז חפצי עם 213 ק"מ בשעון וטנק על שלושת רבעי . חישוב מהיר 1\19 .

שוב הכל תלוי איך טיפלו ברכב . צריכת שמן ומים שגרתית לחלוטין . בזמן האחרון רק התחילה לצרוך דלק יותר מבד"כ כי אני צריך לשלוח אותה לטיפול 120 אלף וטיימינג .

בכללי אני מרוצה מהרכב , 94 כ"ס מספיקים לי :)

כמה שאני מרוצה מהרכב יש דבר אחד שאני ממש לא מרוצה ממנו וזו העובדה שברכב קיימות רק 2 כריות אוויר ובמבחני ריסוק 3 כוכבים . לא משהו בכלל .

כמו כן אצלי מאחורה אין משענות ראש דבר שמצמצם נזקים במקרה תאונה חס וחלילה ליושבים מאחורה .

אשמח לענות על שאלות אם יהיו לך , בהצלחה !

אבירן .

חברים גם אני נהגתי עליה לא מאט בצבא,ואחרי זה גם ברכב של חבר,כמו שאמרתי מבחינת אמינות אין בעיות,אבל כול השאר...לא משהו בכלל.

אין מצב בעולם על אוואו עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי רגיל עשית 1/19 אפילו בחלומות הכי ורודים של המהנדסים הם לא ציפו לכזה דבר ועוד עם רכב עמוס+מזגן ואני מאמין גם עליות ואתה מקבל ה 1/19??? אתה לא יודע לחשב בכלל!!

אתה יודע שמד הדלק הוא לא שווה בין כול השנתות,חצי קו לא באמת חייב להיות חצי מיכל!

זאת אומרת שאם היית לבד ורכב לא עמוס היית עושה 1/22 בערך על אוואוו? נו באמת כזאת שטות לא שמעתי בחיים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה נוסע בקו ישר על 100 ואם יש לך ירידות בדרך אז הגיוני לקבל צריכת דלק מצויינת בקטע כה קצר. הוא בעצמו רשם שזה יצא לו רק קצת יותר מ200 קילומטר של נסיעה. זה כלום ונסיעה כזו לא מעידה על שום דבר.

פורסם
חברים גם אני נהגתי עליה לא מאט בצבא,ואחרי זה גם ברכב של חבר,כמו שאמרתי מבחינת אמינות אין בעיות,אבל כול השאר...לא משהו בכלל.

אין מצב בעולם על אוואו עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי רגיל עשית 1/19 אפילו בחלומות הכי ורודים של המהנדסים הם לא ציפו לכזה דבר ועוד עם רכב עמוס+מזגן ואני מאמין גם עליות ואתה מקבל ה 1/19??? אתה לא יודע לחשב בכלל!!

אתה יודע שמד הדלק הוא לא שווה בין כול השנתות,חצי קו לא באמת חייב להיות חצי מיכל!

זאת אומרת שאם היית לבד ורכב לא עמוס היית עושה 1/22 בערך על אוואוו? נו באמת כזאת שטות לא שמעתי בחיים.

צריך דוקטורט בשביל לחשב ?

תדלקתי כשהגעתי נכנס טיפה יותר מ11 ליטר . תחשב כמה זה 213 לחלק ב11 וחצי נגיד .

ומה אתה משווה בין רכב שכל ילד בן 18 עולה עליו פותח אותו כי " זה של הצבא " לבין רכב פרטי שאתה מטפל בו ומשקיע ?

זה לא משנה מה הצריכת דלק הייתה , זה לא דיון על צריכת דלק . אני נתתי את נקודת המבט האישית שלי על סמך הנסיון האישי שלי עם הרכב הספציפי שלי . מי שלא מאמין מוזמן להגיע לצפון ולראות :-D

פורסם

זה לא משנה כמה תטפל בו ומה תעשה לו, כשהיצרן מציג נתוני מעבדה אופטימיים של 1/16.5 בינעירוני ואתה טוען ל1/19 אז או שהיצרן מטומטם או שאתה סתם מבלבל בביצים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רכב גרוע מבחינת בטיחות וצריכת דלק.

בנוסף,משרשור אחר על הרכב (לצורך העניין שנתון 2005 ולא יודע אם העניין שופר בהמשך) נקודת חולשה ידועה של השברולט הקוריאני

בדגמי 1.4 1.6 עם 16 שסתומים היא בית תרמוסטט עשוי פלסטיק מתבקע ללא התראה מוקדמת - הרכב מתחמם עד לרתיחה- ומשם קצרה הדרך לחפגיעה בראש המנוע.כשנוהגים ברכב הזה צריכים להיות ערניים ולתת מבט ללוח השעונים בצורה תדירה יותר מאשר רכבים אחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בKML נתוני יצרן הם 17.9 ו כל גם ב ICAR,וזה עוד בתנאי מעבדה שכולם יודעים שאי אפשר לשחזר כזה דבר,ולכן תמיד הצריכה תהיה נמוך יותר,אצלך רכב עמוס+מזגן ואתה משיג צריכה יותר טובה?? משהו פה לא הגיוני.

וגם נגיד זאת הצריכה שקיבלת ב6,בפועל הממוצע שלך יהיה בערך 1/12 כמו כול מנוע 1.4 מהסוג הזה,נסעתי לא מאט על כאלה,אקסנט/ריו/I25 וזה בערך הממוצע שלהם.

פורסם

היתה לי אחת מהעבודה לתקופה של חצי שנה. אחד הזוועות המוטוריות הדגולות עליהן נהגתי. צריכת דלק של 1:7 בעיר, הגה שמרגיש כאילו הוא מחובר עם גומייה לגלגלים, מנוע רועש, רעשי רוח מאוד נוכחים מעל למהירות של 100 קמ"ש. בעיות אמינות לא היו, המזגן היה טוב ותא המטען היה גדול (גרסאת הסדאן) חוץ מזה ובהתחשב בתיוני הריסוק המגוחכים שלה כל רכב אחר כנראה עדיף. כמה שמחתי שקיבלתי יונדאי אקסנט!! לא להאמין

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...