Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009 צורה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בקניית הרכב ורציתי לבקש מאנשים שבאמת יודעים מניסיון כמה פרטים על האוטו

1. צריכת דלק (מנוע 1.6)

2. באיזה מחיר סביר לקנות אותו היום?

3. איך הוא מבחינת ביטוח (בן 22)

תודה לעוזרים!!

פורסם

היה לי את הרכב,צריכת דלק בתוך העיר בסביבות 9-10 במקרה היחסית טוב..

מכרתי אותו,אחת הסיבות העיקריות היה צריכת הדלק הקשה לאחזקה,צריך להיות משועבד לתחנת הדלק.

מחיר שסביר לקנות אותו הוא אזור ה-65+-

פורסם

1. צריכת דלק יחסית ממוצעת לקטגוריה. בממוצע ניתן להוציא 1:10.5-1:11 בנסיעה רגילה. בעיר הצריכה תעמוד על כ-1:9.5. יש פחות חסכוניים ממנה בקטגוריה, וכמובן שגם יותר. אם אתה מחפש חיסכון בדלק התשובה שלך לא תסתתר בקטגוריית המשפחתיות 1.6 אוטומט.

2. בשביל אחת שמורה מהדגם הפשוט "האקטיב" המחיר הסביר שהיא תימכר יהיה בסביבות ה-60-68 אלף ש"ח (תלוי במוכר, במצב הרכב וההיסטוריה שלו). בשביל הדגמים המאובזרים יותר מן הסתם שתצטרך לשלם יותר מזה.

3. הביטוחים במאזדה בדרך כלל יקרים יחסית, במיוחד לנהגים צעירים ו/או חדשים. מחירים במדויק אני לא יודע, אבל זה לא משהו שהשוואת מחירים קצרה דרך הטלפון או האינטרנט לא תפתור.

בסך הכל מכונית טובה, זולה לאחזקה ואמינה. אל תתפתה למחירים זולים מדי, בדרך כלל מדובר ברכבים שנסחטו יותר מדי או שלא טופלו או שעברו תאונה או שהכל ביחד. מכיוון שמדובר ברכב נפוץ מאוד שהשוק מוצף בו יש לא מעט מציאות במצב מצוין. אל תתפשר על רכב מוזנח.

• תוכן חדש...