Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר,פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעצבן שאצלנו (בצפון) אין מישהו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות (לא מורשה) בנוגע לטיפולים בצרפתיות שלנו, וצריך לנסוע עד למרכז (גבע, אם הדרך, ואורן שירותי רכב) בשביל לטפל בראש שקט. לעיתים זה לא מסתדר ורק הזמן/יום חופש הופכים לעיתים את העסקה ללא כדאית.

בשני הטיפולים האחרונים (החלפת מאייד בפיג'ו והחלפת שסתום גיר בפיקסו) טיפלתי במוסך לוטוס מכפר יאסיף שמתמחה בצרפתיות, בינתיים מאוד מרוצה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

החלטתי לשפץ את הגיר,כי אני רוצה ליהנות מהרכב עוד הרבה שנים.

דיברתי עם ספי בטלפון והוא אמר לי שמכיוון שאני מהצפון עדיף לי לשפץ בגירומטיק,ככה שאם יהיה תקלה אז האחריות תהיה קרוב לבית ולא אצטרך לגרור למרכז.

ובחור שאני עובד איתו אמר שהוא לקח את הרנו מגאן שלו לבאקה אל גרביה,יש שם מוסך שמחזיק גירים שהוא שיפץ בעצמו ותוך חצי יום עבודה הוא מרכיב את הגיר המשופץ ב 2000 שקל,ובגירמוטיק הם רוצים 4000 לא כולל.

אני בסך הכל רוצה גיר עובד ולהרבה שנים,כי בסך הכל חוץ מהגיר לאוטו אין בכלל בעיות.

ועוד שאלה : אני חייב להרכיב גיר משנתון ודגם של הרכב שלי או שאני יכול להרכיב גיר אחר ?

הרכב שלי " 307 XR 1600 שנת 2002

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • ספונסר פורום
פורסם

על המכסה בחלק השמאלי של הגיר יש את המספר של הסדרה שלו ואתה צריך להרכיב בדיוק אותה סדרה (לדוגמא 20TP45)אחרת תקבל מומנט שונה ולא מתאים.אל תתפתה לתקן את הגיר בזול בטח אם אתה רוצה להנות מהרכב לטווח ארוך. יש הבדלים משמעותים באיכויות של השיפוץ ובאיזה חלפים משתמשים ואם אכן מחליפים את כל החישנים או רק סט דיסקיות ואטמים וגם לסוג השמן יש משמעות כי 7 ליטר שמן מקורי זה לבד כמעט 600 ש"ח אז משפצים נוטים לחסוך ומשתמשים בשמנים חליפים ובסופו של תהליך תקבל גיר משופץ עם תופעות לוואי כמו העברות הילוכים אגרסיביות ומשיכת הילוכים ושלא לדבר על תקלות חוזרות ונישנות.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
על המכסה בחלק השמאלי של הגיר יש את המספר של הסדרה שלו ואתה צריך להרכיב בדיוק אותה סדרה (לדוגמא 20TP45)אחרת תקבל מומנט שונה ולא מתאים.אל תתפתה לתקן את הגיר בזול בטח אם אתה רוצה להנות מהרכב לטווח ארוך. יש הבדלים משמעותים באיכויות של השיפוץ ובאיזה חלפים משתמשים ואם אכן מחליפים את כל החישנים או רק סט דיסקיות ואטמים וגם לסוג השמן יש משמעות כי 7 ליטר שמן מקורי זה לבד כמעט 600 ש"ח אז משפצים נוטים לחסוך ומשתמשים בשמנים חליפים ובסופו של תהליך תקבל גיר משופץ עם תופעות לוואי כמו העברות הילוכים אגרסיביות ומשיכת הילוכים ושלא לדבר על תקלות חוזרות ונישנות.

ספי אמר שזה לא משמעותי אם משתמשים בשמן גיר איכותי.

נניח אני רוצה לרכוש שמן גיר מקורי ישירות מהמקור,איפה אני משיג אותו ? וכמה ליטר אני צריך ל AL4 .

גירומטיק אמרו שהם משתמשים בשמן גיר איכותי גרמני.

חוץ מהגיר,הרכב במצב מעולה,גם מכנית וגם חשמלית,אנשים לא מאמינים שזה 2002,נותנים 2005,והפחד שלי שאחרי שיפוץ הגיר באמת יתחילו בעיות אחרות,לכן גירומטיק כרגע הוא האופציה המועדפת עלי,אבל זה לא סופי,בצמרת נתנו לי מחיר של 9000 שקל,אבל זה מוגזם.

פורסם

בעבר היה לי ניסיון לא טוב עם גירומטיק בעכו, עשו שיפוץ לגיר - לא הצליח. חזרתי, שיפצו שוב, וכחודש לאחר גמר האחריות הגיר שוב החזיר את נשמתו לבורא.

חבר טוב המליץ לי על מישהו בשם ואסים מעראבה, מקצוען אמיתי. וגם לקח לי בזמנו חצי מחיר ממה שלקחו בגירומטיק.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אל תחפש מציאות אצל הבני דודים,תקבל עבודה חפיפניקית ואחכ אם תהיה בעיה ימרחו אותך בסיפורים.

תגרור את הרכב לספי[אין לי כלום איתו],בן אדם אמין ובעל מקצוע טוב לפי הסיפורים בפורום,ותגמור עם זה בפעם אחת וזהו,גם אם צריך לשלם קצת יותר,מי שמחפש זול מקבל זול..

פורסם

אם אתה משפץ גיר - רק דרך המוסך המרכזי של לובינסקי. 8K אבל יש לך ראש שקט. באחריות ועם ניסיון של עשרות אם לא מאות כאלה.

בנוגע לתקלה שלך, ייתכן ויש בריחה של לחץ דרך השאפט המרכזי. יש כמה אטמים שמחליפים ופותרים את בעיית איבוד הלחץ (סדר גודל של בערך 1000 שח תיקון). גם ספי מהפורום וגם אורן יודעים מה ואיך לעשות. זה סוג של הימור כי מדובר בגיר בן 13, אבל לפעמים עדיף להמר על תיקון כזה ולא על גיר קומפלט משומש שהוא חתול בשק.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אתה משפץ גיר - רק דרך המוסך המרכזי של לובינסקי. 8K אבל יש לך ראש שקט. באחריות ועם ניסיון של עשרות אם לא מאות כאלה.

בנוגע לתקלה שלך, ייתכן ויש בריחה של לחץ דרך השאפט המרכזי. יש כמה אטמים שמחליפים ופותרים את בעיית איבוד הלחץ (סדר גודל של בערך 1000 שח תיקון). גם ספי מהפורום וגם אורן יודעים מה ואיך לעשות. זה סוג של הימור כי מדובר בגיר בן 13, אבל לפעמים עדיף להמר על תיקון כזה ולא על גיר קומפלט משומש שהוא חתול בשק.

איציק

איפה נמצא המוסך המרכזי של לובינסקי ? אני צריך כתובת וטלפון

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

גיר מהמעבדה של לובינסקי זה אופרה אחרת.אתה מקבל את כל החלפים המוחלפים מקוריים והם מחליפים את כל החיישנים לחדשים ומקוריים וגם את הצמה שתמיד נאכלת מחומצה של מצבר ישן לחדשה ומקורית ואף משפץ אחר לא עושה את זה.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...