Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריות אוויר ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה בפורום מקווה שיוכלו לעזור לי:)

אז ככה אני במהלך קנייה של רכב מסוג GOLF GTI שנת 2000 ששופר מכל טוב כרגע לא משנה במה.

הרכב כרגע עומד וראיתי שהכרית אוויר של ההגה ומעלה תא הכפפות פתוחות כאשר התפוצצו כמובן שזה כבר לא שם,שאלתי אותו מה הסיבה והוא אמר לי בביטחון שבגלל שהאוטו נמוך מאוד(הוא באמת נמוך) הוא נכנס קלות במדרכה והטמבון קיבל מכה עם האינטרקולר והרימו\עיקמו את הגשר שהסביר לי שהוא צמוד לחיישן וכל זה קרה בחמש\10 קמש ושמהרגישות זה ישר נפתח השאלה שלי האם זה הגיוני?

דבר שני הוא אמר שבירר ובחברה רוצים על הכריות האוויר האלו 20 אלף שקל (בזמנו גם לי היה משו כזה ואני יודע שזה נכון) והוא מצא אצל הבני דודים שלנו בשטחים בן אדם שיביא לו את זה במחיר יותר טוב והוא אמר שלשים את זה זה שני קונקטורים פשוטים השאלה שלי האם זה באמת כזה פשוט,איך אני אדע שהוא חיבר את זה טוב לחיישן ושחלילה במקרה חירום זה באמת עובד ושהוא התקין כמו שצריך?

תודה רבה מראש ויום טוב!

פורסם

שלום אני חדש פה בפורום מקווה שיוכלו לעזור לי

:smile:

אז ככה אני במהלך קנייה של רכב מסוג GOLF GTI שנת 2000 ששופר מכל טוב כרגע לא משנה במה.

הרכב כרגע עומד וראיתי שהכרית אוויר של ההגה ומעלה תא הכפפות פתוחות כאשר התפוצצו כמובן שזה כבר לא שם,שאלתי אותו מה הסיבה והוא אמר לי בביטחון שבגלל שהאוטו נמוך מאוד(הוא באמת נמוך) הוא נכנס קלות במדרכה והטמבון קיבל מכה עם האינטרקולר והרימו\עיקמו את הגשר שהסביר לי שהוא צמוד לחיישן וכל זה קרה בחמש\10 קמש ושמהרגישות זה ישר נפתח השאלה שלי האם זה הגיוני?

דבר שני הוא אמר שבירר ובחברה רוצים על הכריות האוויר האלו 20 אלף שקל (בזמנו גם לי היה משו כזה ואני יודע שזה נכון) והוא מצא אצל הבני דודים שלנו בשטחים בן אדם שיביא לו את זה במחיר יותר טוב והוא אמר שלשים את זה זה שני קונקטורים פשוטים השאלה שלי האם זה באמת כזה פשוט,איך אני אדע שהוא חיבר את זה טוב לחיישן ושחלילה במקרה חירום זה באמת עובד ושהוא התקין כמו שצריך?

תודה רבה מראש ויום טוב!

פורסם

שמע, בין אם אתה בוחר להאמין לסיפור שלו ובין אם לא, אתה באמת רוצה לחפש איפה לעגל פינות בנושא הבטיחות?

אני לא מבין במערכת כריות האויר, כך שאני לא יכול לתת חוות דעת עד כמה החלפה כזאת היא פשוטה, אני הייתי נזהר בנושא כל כך חשוב (במיוחד אם אתה לא מתכוון לנהוג מנהלתית עם הרכב המשופר).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי - מתכון לצרות (הייתי ממשיך לרכב הבא), גם אם קונים את סיפור בעל הרכב.

ובכל זאת - הזהר מקומבינות (שישלימו אולי את הכריות / כיסויים - וינתקו את חווי נורית הכריות).

תקינות - יש לבדוק ולראות בסיבוב הסוויץ' שנורית כרית האויר נדלקת וכבית. במקרה שלך - לא הייתי מוותר גם על בדיקה בסורק (לראות אולי יש עוד תקלות נסתרות...).

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי - מתכון לצרות (הייתי ממשיך לרכב הבא), גם אם קונים את סיפור בעל הרכב.

ובכל זאת - הזהר מקומבינות (שישלימו אולי את הכריות / כיסויים - וינתקו את חווי נורית הכריות).

תקינות - יש לבדוק ולראות בסיבוב הסוויץ' שנורית כרית האויר נדלקת וכבית. במקרה שלך - לא הייתי מוותר גם על בדיקה בסורק (לראות אולי יש עוד תקלות נסתרות...).

אז איפה אפשר לבדוק דבר כזה,איך נקראת הבדיקה איזה מכון בודק את זה ובערך מה עלות הבדיקה....?

(זו הסיבה גם שבלי קשר אבדוק שלדה ואם היא נקייה אוכל לדעת שהסיפור אמין ואם לא מדלק לרכב הבא)

פורסם

ראיתי סרטון של בחור שעולה על מכשול במהירות אפס וכל הכריות נפתחו. אבל, כריות אמורות להפתח מעל מהירות של איזה 50 קמ"ש, לא?

בכל מקרה הייתי שוקל בחיוב לוותר על הרכב, יש מצב שתשתכנע אחרי הבדיקה.

פורסם

בספיישל אפריקה של טופ גיר בBMW של ג'רמי נפתחו כריות אוויר תוך כדי נסיעה בשביל עפר במהירות גבוהה..

לא שולל שהבחור אומר אמת, יכול להיות שזה באמת מה שקרה, עדיין לא הייתי קונה רכב עם מערכות בטיחות מושבתות.

(אם לכל הפחות היה מתקן את זה, *אולי* אפשר להתחיל לשקול, אבל בלי כריות בכלל?:nono:)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בספיישל אפריקה של טופ גיר בBMW של ג'רמי נפתחו כריות אוויר תוך כדי נסיעה בשביל עפר במהירות גבוהה..

אל תשכח שהיא הייתה חצי גמורה עוד לפני שהוא התקין אסלה בדלת!

פורסם

בטיחות היא אולי הדבר היחיד שלא מתעסקים איתו ברכב.

כן הדגם המדובר יש בו הרבה סקס אפיל, ואתה מחפש רכב ספורט כנראה בתקציב נמוך, תמשיך החאה יש אקזמפלרים מדהימים בחוץ גם אם ידרשו ממך למתוח את התקציב, יהיה בהם הרבה יותר בטחון לרכישה נכונה

פורסם
אז איפה אפשר לבדוק דבר כזה,איך נקראת הבדיקה איזה מכון בודק את זה ובערך מה עלות הבדיקה....?

(זו הסיבה גם שבלי קשר אבדוק שלדה ואם היא נקייה אוכל לדעת שהסיפור אמין ואם לא מדלק לרכב הבא)

מכון בדיקה, יבדוק לך שלדה (תאונות) ורכיבים "בסיסיים" אחרים. אולי "יעלו" על תקלות כאלה ואולי לא. זה לגמריי לא בטוח.

בכדי לבדוק עם סורק - רצוי לגשת בנוסף, למוסך שמתמצא בדגם ויש לו האפשרות הזו כמובן (לבדוק עם סורק מתאים).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא שולל שהבחור אומר אמת, יכול להיות שזה באמת מה שקרה, עדיין לא הייתי קונה רכב עם מערכות בטיחות מושבתות.

(אם לכל הפחות היה מתקן את זה, *אולי* אפשר להתחיל לשקול, אבל בלי כריות בכלל?:nono:)

חבר'ה אולי לא הסברתי טוב אבל הוא התחייב לתקן את זה ואמר שהוא מארגן שתי כריות חדשות לרכב ויתקין ויחבר אותם פשוט הוא לא מביא מהחברה כי שם זה נורא יקר ומצא משהו שיביא לו ושהוא מוכן להראות לי אותם לפני שההתקנה השאלה זלי איפה אני יכול לבדוק שהוא התקין כמו שצריך כאילו איך אני אדע שזה בסדר ההתקנה ברור שבלי זה אני לא קונה תאוטו ו\או אם הרכב בבדיקת שלדה יצא מאכזב.

פורסם

אני לא מבין גדול בנושא, אך החלפת כריות האויר זה החלק הקל (נראה לי). יש לבדוק מספר דברים נוספים:

1. לגבי הסנסור שהופעל - האם הוא חד פעמי ויש להחליפו ?

2. לגבי מחשב כריות האויר - האם יש להחליפו לאחר שהופעלו כריות האויר ?

פורסם

אם הכריות הופעלו אז גם המותחנים של החגורה אמורים היה לפעול.

בהרבה מקרים הפעלת כריות האוויר משמעה- טוטאלוס.

אם אתה מאמין לו ורוצה את הרכב, כריות, מותחנים, מחשב.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...