Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרטינג 2 פעימות בINFINEON RACEWAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או SONOMA RACEWAY, צפונית לסן פרנסיסקו, קליפורניה. כמובן שלא מדובר במסלול הגדול, אלא מסלול קרטינג ייעודי ומגניב למדי.

התענוג לא זול - 500 דולר ליום הדרכה שכולל סה"כ 6 סשנים של 15 דקות (כ-14-15 הקפות של דקה בערך).

חצי היום הראשון היה קצת יותר מבאס כי היינו 8 על המסלול ו-2 היו ממשששש איטיים ודפקו לכולם את הזמני הקפה.

בחלק השני נשארו רק 4, ה-3 האחרים היו חברים שמתחרים בליגה של 4 פעימות INDOOR, ובאו להתנסות בדבר הבא.

היה מאד מאתגר, נתנו פייט יפה וקיבלתי בראש בזמנים..

עקיפות היו רק בקטעים מוכרזים מראש ובהנפת דגל כחול, אין עקיפות ספונטניות ובטח שאין מגע כמו בקרטינג INDOOR.

הכלים זה ROTAX 125CC 24HP, עם סטרטר חשמלי ובלי הילוכים. מהירות מירבית סביב 110 קמ"ש לדברי המדריכים (מגיעים לזה בישורת).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה הקטע שמסווגים את זה לקטגוריה של 2 או 4 פעימות?

זה אתה נהגת?

אחלה נהג בכל מקרה.

אני מעדיף מסלולים יותר טכניים (את האמת, לא נהגתי במסלולים כמו בסרטון בחיים), אבל העדפה שלי על מסלול טכני עם המון פיתולים היא בגלל שצריך זריזות מצד הנהג, לא רק לסובב את ההגה מידי פעם, אלה לעבוד עם הדוושות המון, להכיר את המסלול ועוד ועוד, מי שנוהג ומנסה ליהיות כמה שיותר מקצועי מבין את זה.

פורסם

מצד אחד קראתי "24HP" והייתי :cry:, אבל אחרי שראיתי את הסרטון הייתי :-D, עדיין נראה שצריך עוד כוח בקארט.

בארץ אין משהו שמתקרב לזה נכון? אני מתכוון מסלול מוסדר שמאפשר נהיגה לקהל הרחב.

פורסם

כן, אני נהגתי (מן הסתם :) ).

מה הכוונה מחלקים את זה לקטגוריות ? 2 פעימות זה כלי שונה לחלוטין ממה שאתה מכיר בקרטינג 'להמונים' שיש בארץ.

זה הרבה יותר 'מהיר ועצבני'.. לא נותנים לך סתם לבוא ולנהוג כמו ב-4 פעימות, אתה צריך לעשות יום מודרך, בהתחלה עושים סיבוב

מאחורי מדריך שמוביל בקצב איטי ולאט לאט עולים בקצב. בארץ אתה לא ממש יכול לנהוג על כלי כזה אם אין לך כלי פרטי משלך.

אפשר היה אגב באותו מסלול לעשות מקצה של 10 ד' על קארט רגיל 4 פעימות, זה עולה 25$.

לגבי המסלול - הוא מותאם לקצב מהיר יותר של ה-2 פעימות, ולכן הוא גדול ומהיר יחסית.

יש פה גם הרבה מקומות של קרטינג INDOOR חשמלי, גם את זה עשיתי, נחמד ויותר חזק מהצפוי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש בארץ אפשרות להשכיר קארט 2 פעימות, ככל שידוע לי.

מצד שני, אני לא חושב שיש בארץ מסלול 2 פעימות מוסדר, ומעט התחרויות שראיתי עד היום התרחשו במתמחים שונים שנסגרו לטובת זה, כמו למשל בפורמולה באילת.

חוץ מזה, כדי להשתתף בפעילות 2 פעימות בארץ, עקרונית אתה צריך רישיון נהיגת מרוצים עם השלמה ענפית לקארטינג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תנסה להשתמש ביוטוב באפשרות שמיצבת את הסרטון, ממש קשה לצפות ככה... איפשהו בהגדרות שמאפשרות לך לשנות קונטקסט\סטוריישן וכאלה יש שם גם STABILIZE VIDEO.

פורסם

מה ההבדלים בין ה2 ל4 פעימות? (ניחוש-סלד גבוה יותר ב2 פעימות?)

אני יודע שמנוע 4 פעימות הוא עדיף מבחינת כל-הביצועים על מנוע 2 פעימות.

התעסקתי בחיים עם מנועי 2 פעימות (טיסנים\מכוניות\מכסחת דשא וחרמש, ככה שאני יודע טוב מאוד איך המנוע נראה מהקרביים שלו).

פורסם

יש כאן כמה מומחים גדולים ממני לעניין, אבל ספציפית לקרטינג ה2 פעימות הרבה יותר חזקים, ואכן עובדים בסלד יותר גבוה.

כל הליגות המקצועיות בקרטינג בארץ ובחו״ל זה עם מנועי 2 פעימות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן, הדו מנועי בכוכב יאיר בהחלט מהנה, גם המסלול וגם הכוח הנוסף לעומת החד מנועי. הנה סרטון שלי משם לשם השוואה :

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה פשוטו כמשמעו :) שני מנועים נפרדים שמניעים ביחד את הסרן האחורי.

ההגיון ? כנראה שיש איזשהו הגיון, שימוש במנועים קיימים למשל, מבחינת מקום פיזי ומשקל הם מתחלקים באופן סימטרי לימין ושמאל, כנראה שיש עוד כמה סיבות..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...