Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Iphone חדש ודיבורית Kufatec לא מסתדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפתעה הפתעתית:

נתחיל בשאלה קצרה - דיבורית Kufatec למכוניות פולקסווגן, שעולה יותר מ-1000 שקלים או דיבורית Bluetooth ב-100 ש"ח.

מי משתיהן לא תתחבר לאייפון 5S ???

ניחשתם נכונה!

כן, בשנה שעברה קיבלתי מכשיר אייפון 5, והדיבורית, שנאלצתי לשלם עבורה תוספת מחיר לא הצליחה להסתנכרן עימו.

הפתרון - החלפתה במחיר "מיוחד" של 700 ש"ח.

דודו, איש ההתקנות של "פליקס" החליף את הדיבורית, והכל היה מעולה עד הבוקר!

שוב קיבלתי טלפון חדש, והוספתי S לאייפון 5 - והפתעה!!!!

שני המכשירים לא מצליחים להסתנכרן ביניהם!!

סליחה על המוני סימני הקריאה, אך הם נובעים מתיסכול מתמשך.

האם מישהו מכם נתקל בתופעה המרגיזה הזאת? האם יש למישהו מושג אם ניתן לעדכן את התוכנה בדיבורית בצורה קלה?

אני כמובן מתכוון לפנות לדודו מחר, אך לפני כן, הייתי חייב לשתף אתכם בטמטום הזה!

תודה

פורסם

שלום

אכן, לא חיפשתי מספיק וגם לא נכון ...

אנסה את הפתרון ואשמח לעדכן.

תודה!!

חיפוש פשוט בגוגל...

יש כנראה מגבלה בזיכרון של הדיבורית שזוכרת עד ל 5 מכשירים, המכשיר השישי לא יוכל להתחבר

ויש צורך לעשות ריסט לדיבורית.

http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f97/kufatec-fiscon-plus-iphone-5-pair-problem-77457.html

https://discussions.apple.com/message/15048542#15048542

פורסם

בעיה עקרונית אצל אפל.

הם חייבים ליהיות מיוחדים ומתנשאים, לא יכולים לרדת אל העם.

עם כל הדיבוריות שהיו לי, תמיד אייפונים עשו בעיות, בעוד שאנדרואיד שואל אותי אם לסנכרן לפני שאני נכנס לתפריט.

זה לא ויכוח אנדרואיד או אפל, פשוט שתדע שזה אחד המינוסים באייפונים לדעתי.

אולי מרוב כל המכשירים שאתה מחליף, הגעת למכסה של המכשירים שהדיבורית יכולה להסתנכרן עימם, כמו שאלי אמר.

פורסם

שלום,

זה בדיוק מה שנראה לי.

מחר אני קופץ לדודו מפליקס, ובמידה ולא ניתן לעדכן את התוכנה בדיבורית, אאלץ להתבאס קשות ולעבור לדיבורית פשוטה מכיוון שאני מתכוון להחליף מכונית בהמשך השנה.

תודה

שי

בעיה עקרונית אצל אפל.

הם חייבים ליהיות מיוחדים ומתנשאים, לא יכולים לרדת אל העם.

עם כל הדיבוריות שהיו לי, תמיד אייפונים עשו בעיות, בעוד שאנדרואיד שואל אותי אם לסנכרן לפני שאני נכנס לתפריט.

זה לא ויכוח אנדרואיד או אפל, פשוט שתדע שזה אחד המינוסים באייפונים לדעתי.

אולי מרוב כל המכשירים שאתה מחליף, הגעת למכסה של המכשירים שהדיבורית יכולה להסתנכרן עימם, כמו שאלי אמר.

פורסם

תבדוק שהשם מכשיר אייפון שלך לא כתוב בעברית,תכנס להגדרות, כללי, אודות, במידה והשם שם בעברית תמחק ותרשום באנגלית

פורסם

כמעט שבוע עבר, והגעתי הבוקר שוב לדודו, איש ההתקנות של פליקס בתל אביב.

לאחר שאימת את הבעיה, הוא הביא דיבורית זהה לחלוטין (אותו מק"ט בדיוק), חיבר אותה לרדיו והפלא ופלא, הכל בסדר!

לא שילמתי דבר, והבטחתי לפרגן לדודו, אז הנני כאן - כל הכבוד לו!

מסקנה, מוצר גרמני, ניהול תוכנה לא משהו, אנשים טובים עת תודעת שירות עוד יש!

• תוכן חדש...