Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

נתחיל מזה שאני מאד אוהב את השירשורים האילו על ה"סיכומים" והחוויות מהמכוניות החדשות שלהם (באמת).

אני קורא את כל הפוסטים גם של ה"אסתי", וגם של שאר החבר'יה שפתחו שירשורים כאילו על מכוניתם.

לדעתי זה טוב חשוב ויפה ונותן זווית שונה, ואולי אפילו רעיון לאנשים שרוצים מכונית חדשה ולא יודעים במה לבחור.

כמוכן לדעתי חשוב מאד להבין שרוב האנשים שרוכשים מכוניות חדשות הם יתלהבו ויחשבו שהם עשו את הקניה הכי טובה שניתן (הרי אחרת הם היו בוחרים משהו אחר), וכל דבר צריך לקחת בפרופורציות, ואין צורך לתקוף ולהעליב אף אחד (שהרי הכל נעשה מאהבה).

בשורה התחתונה, אני חושב שזוהי אחלה סיקור (דיעה אישית), ואף אחד לא חייב לקבל אותה, (כמובן שביקורת בונה זה מעולה),

והכי חשוב שהבחור נהנה מהרכב שלו.

אוסיף עוד משהו קטן, שלדעתי אם בתחילת הסיפור שלו הוא היה רושם ש"ההשוואה של הרכב וכל מה שנאמר בו היא ביחס לקטגורית המיני" הרה מהמתקפות היו נמנעות.

נ.ב

וכן ... גם אני חושב שסמל ה FR לא במקום.

נ.ב 2

בימים אילו גם אני עובד על ביקורת קטנה להרכב שלי, מקווה שבימים הקרובים אוכל לפרסם אותו, ותוכלו להתרשם מעוד מישהו שמתלהב מהרכב החדש שלו.. :oops:

קודם כל תודה על התגובה הנורמלית ואני לא מבין מה הקטע בסמל של הfr...

Fr זאת סהכ רמת גימור, זה לא אומר ששוכן שם מנוע יותר חזק או משהוא כזה ואגב עוד מעט צריכה לצאת גרסאת הfr

אני מחכה שתצא גרסאת הgt up שמאיצה מאפס למאה ב7 שניות ולשמוע את כל הבקורות על זה שהמנוע הוא רק אלף

מענין

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשבילך זאת רמת גימור.

פעם זאת לא הייתה רמת גימור, אלה אמירה על כך שאתה נוהג בחיה רעה, וחלק מהאנשים כאן (כולל אותי) נהגו במפלצות כאילו ואחרות וזה קצת צובת בלב (ולא רק זה, גם העניין שסיאט הפכו את ה FR לרמת גימור מאד מאד מרגיז אותי באופן אישי).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
בשבילך זאת רמת גימור.

פעם זאת לא הייתה רמת גימור, אלה אמירה על כך שאתה נוהג בחיה רעה, וחלק מהאנשים כאן (כולל אותי) נהגו במפלצות כאילו ואחרות וזה קצת צובת בלב (ולא רק זה, גם העניין שסיאט הפכו את ה FR לרמת גימור מאד מאד מרגיז אותי באופן אישי).

האמת דווקא רואה בזה מהלך ממש טוב, יש אנשים שלא צריכים שיהיה ברכב מנוע מפלצתי ומעדיפים רכב שיהיה בו מנוע סביר אבל שיעביר תחושה של ספורט.. וגם ככה מקבלים רכב כזה במחיר סביר, ותמיד יש את הקופרה.

בכל אופן עוד מעט צריכה לצאת למיי גרסאת fr רשמית שאמורה להכיל בדיוק את אותו המנוע

פורסם
אתה יודע מה... תגיד מה שתגיד

לדעתי זה רכב מצוין שאני אוהב לנוהג בוא יותר ממשפחתית אוטמתית רגילה אוקי?

ומבחינתי הוא מאוד איכותי

כאילו שאם משפחתית ''אוטומתית רגילה'' חדשה היתה עולה בדיוק כמו המיי, עדיין היית בוחר במיי?

בסדר.. :roll:

פורסם

אותי זה דווקא מצחיק שאנשים מתעצבנים בכלל הסמל. אני חושב שאם אתה אוהב אותו, זה עושה לך טוב בבוקר ומחמם לך את הלב - תהנה. אנשים לוקחים דברים אישית ובזצורה מוגזמת (כמו שלקרוא ל-FR מפלצת זה קצת מוגזם, אמנם גירסה חמימה לאיביזה\לאון, אבל מעולם לא היה מדובר במתחרה לאיבו עד כמה שאני זוכר...ה״חמה״ האמיתי היתה הקופרה הרי)

ואני גם שמח לקרוא שאתה מרוצה מהרכב. לגבי ההתנצחויות, ובכן... קראתי את מה שכתבת כי גם אני אוהב לקרוא סקירות לא מקצועיות בגלל הזווית האישית, וברור לי שכתבת הכל ביחס לרכב שלך אבל אם תקרא את מה שכתבת, תראה שיכולת לכתוב אותו דבר על מרצדס ועדיין הכל היה נשמע טוב, כלומר חסרה בכתיבה שלך פרספטיבה ביחס למכוניות אחרות כדי שאנשים יוכלו למקם את התיאורים על סקאלה הגיונית (אני חושב שזה גם מה שניסו לומר לך)

פורסם
כאילו שאם משפחתית ''אוטומתית רגילה'' חדשה היתה עולה בדיוק כמו המיי, עדיין היית בוחר במיי?

בסדר.. :roll:

תתפלא.. אין לי צורך בגודל ותאמת אני מעדיף לשמור את הכסף בכיס במקום להוציא אותו על דלק

ועוד פעם מבחינתי המיי יותר כיפית לנהיגה ממשפחתית אוטומתית

מעבר לזה שאני לא סובל אוטומת

פורסם
אותי זה דווקא מצחיק שאנשים מתעצבנים בכלל הסמל. אני חושב שאם אתה אוהב אותו, זה עושה לך טוב בבוקר ומחמם לך את הלב - תהנה. אנשים לוקחים דברים אישית ובזצורה מוגזמת (כמו שלקרוא ל-FR מפלצת זה קצת מוגזם, אמנם גירסה חמימה לאיביזה\לאון, אבל מעולם לא היה מדובר במתחרה לאיבו עד כמה שאני זוכר...ה״חמה״ האמיתי היתה הקופרה הרי)

ואני גם שמח לקרוא שאתה מרוצה מהרכב. לגבי ההתנצחויות, ובכן... קראתי את מה שכתבת כי גם אני אוהב לקרוא סקירות לא מקצועיות בגלל הזווית האישית, וברור לי שכתבת הכל ביחס לרכב שלך אבל אם תקרא את מה שכתבת, תראה שיכולת לכתוב אותו דבר על מרצדס ועדיין הכל היה נשמע טוב, כלומר חסרה בכתיבה שלך פרספטיבה ביחס למכוניות אחרות כדי שאנשים יוכלו למקם את התיאורים על סקאלה הגיונית (אני חושב שזה גם מה שניסו לומר לך)

יכול להיות שאתה צודק אבל סהײכ רושם את הדברים כראות עיני ואלו באמת הדברים שחשבתי ושאני חושב גם עכשיו

פורסם

רותם, בעוד כמה שנים כשיהיה לך הרבה יותר נסיון על מכוניות שונות וכשירד ה"היי" של הרכב החדש, תחזור להסתכל על הפוסט שלך ותבין שהוא מאוד רגשי וחד צדדי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
רותם, בעוד כמה שנים כשיהיה לך הרבה יותר נסיון על מכוניות שונות וכשירד ה"היי" של הרכב החדש, תחזור להסתכל על הפוסט שלך ותבין שהוא מאוד רגשי וחד צדדי.

אין לי שום היי, אני בחור רציני..

יש לי את הרכב כבר חצי שנה...

תגיד.. לא יכול להיוץ מצב שבחור אוהבות מכוניות קטנות?

אין מצב כזה? בלי שום קשר למנוע אני אוהב רכבים קטנים

פורסם

זה יכול להצחיק אותך, וזה בסדר גמור.

אבל תתפלא יש אנשים שזה כן מפריע להם (בצורה כזאת או אחרת), אני לא צריך לספר לך שלהרבה מאד אנשים הרכבים שלהם זה לא רק פח ....

ועוד משהו אומנם ה FR זאת לא ה Sti המהוללת אבל לא מעט אנשים הגיעו איתה להספקים יפים מאד... כמוכן גם בחור עם פורש יכול להגיד לך שה sti זאת סה"כ גרסה חמימה של הסוברו ....

האבולוציה שלי:

פורסם

נראה לי שצריך לעשות קצת סדר בבאלאגן כאן.

איכות הרכב החומרים בתוך הרכב היא הטובה ביותר בקבוצת המיני. נקודה. נסעתי עם כל רכבי המיני בארץ, אבל עם כולם ולא היה רכב שלא נשמעו בו קרקושים, בכביש משובש ואספלט מצולק, אם זה מהלוח שעונים, כיסאות שחורקים, דיפון דלתות ועוד... בסיאט מיי, אין רעשים כאלה. כלום!

הרעידות הקלות שמורגשות בסר"ק, צריך ממש ממש להתאמץ כדי להרגיש בהם. וכן יש רכבים שבכלל לא תדעו שהם 3 צילינדר עד שלא פותחים מכסה מנוע. ניסן מיקרה לדוגמה.

אני רק מקווה שידידנו המלומד{ROTEM...}, התכוון שזה הרכב שנותן תמורה הכי טובה, ל-מ ח י ר ו, עם היחס בין הביצועים לחיסכון בדלק הטוב ביותר, עד 80000 שקל. ואני גם נגד ההשוואות של רכבי מיני לרכבים משפחתיים. כל רכב ומטרותיו. נכון לעכשיו, לרכבי -107-C1-AYEGO-ALTO-I10-"{60}CITIGO"-SPARK1000אין להם מה לחפש כאן. כשנדע את מחירה של ה I10 החדשה נתייחס לכך. יש רק שתי מתמודדות.פיקאנטו ומיי.

אחת מאובזרת מכף רגל ועד הראש+אחריות ענקית ושם מעולה בשרות וסחירות, ואילו השנייה היא עדיפה בחבילת מנוע-גיר,איכות

הרכבה, היגוי, מע" שמע, תא מטען, ביצועים. אבל עם סחירות נמוכה, אחריות קצרה, ושם של יבואן... טוב, בלי השמצות!

בקשר ל SEAT MII GT בסוף היא תגיע גם. עם תמחור נכון אולי היא תשחזר את הצלחתה שלה האוטוביאנקי אברט או אחרות שחיו פעם. כרגע ניתן "לשפר" את המיי בעוד 15 כ"ס עם ציפ ובנוסף מע פליטה חדשה. למי שמעוניין כמובן.

פורסם

רכב חמוד מאוד,קודם כל תתחדש וסע בדרכים בטוחות בע"ה.

הביקורת שלך כלפי הרכב היא לא אמיתית ומאוד חד צדדית,משמע שאתה מביא לידי ביטוי את אהבתך כלפי הרכב בכתיבה וזה לא משקף את המציאות.

אפילו שאתה מאוד מאוד אוהב את הרכב,אתה חייב לכתוב גם לפחות 2-3 דברים שלא מצאו חן בעינך ואתה רואה בהם חסרון.

כי ככה ביקורת צריכה להיות כתובה.

לדוגמא: בכמה ביקורות שקראתי על הרכב באינטרנט באמת הרכב נראה חמוד מאוד ממש CITY CAR מקסימה.

ברוב האתרים שקראתי את הביקורות כלפי הרכב ציינו את הדברים הבאים:

lack of reach adjustment at the steering wheel -משמע שאין אפשרות לכוון את ההגה ולהביא אותו אליך רק למעלה או למטה.

small boot size - תא מטען קצת קטן.

-יותר מדי פלסטיקים בתוך הרכב.

-מושבים לא מספיק תומכים לנסיעות ארוכות.

אלו כמה דברים שראיתי בכמה ביקורות שעשו על הרכב,אולי לך הם לא מפריעים(גם בגלל שהרעפת את אהבתך כלפי הרכב וזה מורגש בכתיבה) אבל חשוב לציין אותם כי לאחרים זה חשוב.

לגבי הסמל,אני לא מתייחס לזה לי אישית זה לא מפריע בעין,כל עוד זה לא בא על חשבון הסמל המקורי.

כי נתקלתי כבר בכמה רכבים שהייתי בטוח שזה סובארו אבל משום מה היה סמל של bmw :?

בכל אופן תהנה :)

פורסם
זה יכול להצחיק אותך, וזה בסדר גמור.

אבל תתפלא יש אנשים שזה כן מפריע להם (בצורה כזאת או אחרת), אני לא צריך לספר לך שלהרבה מאד אנשים הרכבים שלהם זה לא רק פח ....

ועוד משהו אומנם ה FR זאת לא ה Sti המהוללת אבל לא מעט אנשים הגיעו איתה להספקים יפים מאד... כמוכן גם בחור עם פורש יכול להגיד לך שה sti זאת סה"כ גרסה חמימה של הסוברו ....

FR היום היא אך ורק רמת גימור. גם בלאון וגם באיביזה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
FR היום היא אך ורק רמת גימור. גם בלאון וגם באיביזה.

אני יודע, וגם ציינתי את זה בהודעתי המקורית.

האבולוציה שלי:

פורסם
רכב חמוד מאוד,קודם כל תתחדש וסע בדרכים בטוחות בע"ה.

הביקורת שלך כלפי הרכב היא לא אמיתית ומאוד חד צדדית,משמע שאתה מביא לידי ביטוי את אהבתך כלפי הרכב בכתיבה וזה לא משקף את המציאות.

אפילו שאתה מאוד מאוד אוהב את הרכב,אתה חייב לכתוב גם לפחות 2-3 דברים שלא מצאו חן בעינך ואתה רואה בהם חסרון.

כי ככה ביקורת צריכה להיות כתובה.

לדוגמא: בכמה ביקורות שקראתי על הרכב באינטרנט באמת הרכב נראה חמוד מאוד ממש CITY CAR מקסימה.

ברוב האתרים שקראתי את הביקורות כלפי הרכב ציינו את הדברים הבאים:

lack of reach adjustment at the steering wheel -משמע שאין אפשרות לכוון את ההגה ולהביא אותו אליך רק למעלה או למטה.

small boot size - תא מטען קצת קטן.

-יותר מדי פלסטיקים בתוך הרכב.

-מושבים לא מספיק תומכים לנסיעות ארוכות.

אלו כמה דברים שראיתי בכמה ביקורות שעשו על הרכב,אולי לך הם לא מפריעים(גם בגלל שהרעפת את אהבתך כלפי הרכב וזה מורגש בכתיבה) אבל חשוב לציין אותם כי לאחרים זה חשוב.

לגבי הסמל,אני לא מתייחס לזה לי אישית זה לא מפריע בעין,כל עוד זה לא בא על חשבון הסמל המקורי.

כי נתקלתי כבר בכמה רכבים שהייתי בטוח שזה סובארו אבל משום מה היה סמל של bmw :?

בכל אופן תהנה :)

שכחתי מהכיונון של ההגה, דברים שלא מפריעים לי נשכחים אצלי... על המתג של החלון אמרתי כי זה באמת קצת מפריע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...