Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה קניתי 205 והגעתי לשלב הרדיו. אם כל כמה שהייתי רוצה, התקציב הוא מוגבל מאד כך שלא באים בחשבון מגבר, סאב, בניות ושינויים מכל סוג ברכב, ואני מתנצל מראש על החוסר התאמה לפורום, אבל לא מצאתי תשובות במקום אחר.

הזמנתי kenwood kdc-u3056.

אשמח לקבל מענה על:

-האם כשאני מחווט אותו כדאי להחליף את החוטים של הרמקולים? הם דקים מאד ודי ישנים, שנת 94 בכל זאת...

-המידה המקורית היא 5.25, בפורומים מחו"ל כתוב שאפשר להכניס גם 6.5, למישהו יש ניסיון עם זה?

-לפי ביקורות באינטרנט אני נוטה לכיוון kicker ds525, טובים? או אם למישהו יש המלצה על זוג ב-150?

-רק מי שמכיר את ה-5 דל', איך אני מגיע לרמקולים מאחורה, רק עם לקדוח את הניטים או שיש דרך פשוטה יותר?

תודה מראש, איתמר.

למי שמעוניין הנה קצת תמונות של הרכב ומה שנעשה בו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=509889

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

אני השתמשתי בחוטים המקוריים בדלתות ודחפתי שם קומפוננט 5.25" של JBL ( אוהב את הסאונד שלהם :twisted: )

כמה שפחות לפרק את הפלסטיקה ולהתעסק עם הפח כדי להגדיל ל 6.5", כי בחיים זה לא חוזר כמו שהיה ברכב הזה.

ולא הבנתי איפה אתה רוצה לשים זוג אחורי? על המגש? כי אני אישית ביטלתי את ה9*6 שהיו לי במגש וכנראה הם יעופו כשאני ימצא מגש לא מחורר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

חס וחלילה במגש :-) הוא לא מחורר (!), במקומות המקוריים. לגבי הפלסטיקה אני מודע בהחלט, זאת כבר ה-205 ה-3 שלנו... איפה שמת את הטוויטרים?

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

יש מקומות לרמקולים מאחורה, ולא שמתי לב אליהם :shock: ?

את הטוויטרים התקנתי על הקורת צד (הפלסטיק השחור).

פורסם

בדקתי ואכן יש מקומות מאחורי הפלסטיק מעל המגש בשני צדדי הרכב, מוזר שלא שמתי לב אליהם עד עכשיו :lol:

עכשיו יש לי עוד פרויקט לסופ"ש לפתוח שם ולראות איזה גודל רמקול אפשר לדחוף שם, ואם יש חיווט, כיף :-)

• תוכן חדש...