Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת חבילה בדואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ליעדה? אם אני שולח עכשיו אני מניח שהיא תצא רק מחר בבוקר? עד איזה שעה היא אמורה להיות ביעדה? עריכה : קילו עלוב אחד עולה כמעט 40 שקל. אני אסע בעצמי. מה נראה להם. (לא לחו״ל , מדובר על משלוח בינעירוני) .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

וכמה זה יעלה לך? תחשב דלק+זמן+העדרות מעבודה\לימודים\איפה שאתה אמור להיות וכו'.

אם זה כמעט אותו הדבר אז אין טעם באמת,אך אם יש הפרש משמעותי..:)

כנ"ל אם זה מקום קרוב (אפילו בינעירוני) אז גם באמת אין טעם.

קיצור - יש הרבה נעלמים במשוואה הזו ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה בסדר יש לי את הזמן , גם אם זה יוצא זהה אני מעדיף לעשות טיול.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

סך הכל רחובות - מודיעין . אם היה נניח רחובות נהריה הייתי מסכים.

פורסם

אם מדובר במשלוח לסניף הדואר שם ולא ישירות לנמען אז מדובר בחצי המחיר, לפחות ע"פ אתר הדואר.

אבל טיול זה תמיד נחמד :-)

ודרך כביש 431 אתה שם וחזרה בטווח שעה.

• תוכן חדש...