Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת גיר ומורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי בחירת מורה ורכב.

אני קודם כל ממליץ לך לבחור מורה מומלץ ומורה שתתחבר אליו, המורה שלי היה חבר של אבא שלי אבל בכל זאת היה כיף ללמוד איתו, היה לו חוש הומור ולדעתי הוא לימד בצורה טובה, צורה כזאת שאני לא מבין איך אחרים לא עברו אצלו ראשון (הכין אותי נטו לטסט, שזה מה שצריך, ובסוף כשעברתי ראשון אמר לי "תשכח עכשיו הכל ותקשיב לאבא שלך".

(יש לי חברים שהמורה שלהם הכיר להם סטוצים ותלמידות שלומדות אצלו).

לשיקול תוסיף רכב טוב ללימוד, שזה רכב עם מנוע דיזל, אני אישית ממליץ לך על האוקטביה (בזמנו למדתי גם על אוקטביה MK1).

דיזל כי זה יותר קל מאשר בנזין למתחיל, מנוע יותר סלחן מבחינת זינוקים והאצות לדעתי.

בנוסף למה שאחרים אמרו על ידני ועבודה.

קח אותי, אני עתודאי לפני צבא, צריך לפרנס את עצמי כי לא נעים לבקש מההורים, בין כל העבודות השחורות (והמנצלות!) של בני נוער יצא לי לעבוד כבר בעבודה שהייתי בין היתר גם שליח על רכב ידני.

חבר שלי מצא עבודה קצת יותר רצינית (היה משלוחן על קטנוע) עכשיו הוא עושה נטו משלוחים רק על רכב ידני.

אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך, חבל לסגור דלתות.

פורסם

היום עשיתי תאוריה, עברתי עם רק טעות אחת :)

עכשיו ככה, מצאתי בגרופון את זה:

http://www.groupon.co.il/deals/tel-a..._medium=Search

יוצא ששיעור עולה 10 שקל לעשרה השיעורים הראשונים למי שקונה את הקופון דרכם.

זה בהתחייבות לזה שאני מסיים אצלם את הלימודי נהיגה.

בתכל'ס יוצא שגם אם 20 שיעורים הבאים עולים 150 שקל (בהגזמה, זה כנראה יהיה נמוך יותר) אז עדיין יוצא מחיר בסדר בסה"כ.

למישהו יש ניסיון עם בית הספר הזה? מישהו יכול להמליץ עליהם (אני מחולון)?

פורסם

הכי חשוב,אם אתה בוחר בידני,תבחר מורה טוב,אבל עם רכב מנוע דיזל.

ישנם מורים שמלמדים על ידני בנזין (בחיים לא יבין אותם) ושם זה הרבה יותר קשה לתלמיד,והכל יותר רגיש,וקל לו להכבות.

בהצלחה.

פורסם

עזוב אותך קופונים, לך למורה מומלץ.

אם היית יודע לנהוג וזה היה שלילה ואתה חייב טסט, אז סבבה תחסוך כמה שאפשר כי אתה יכול לעבור טסט לבד בלי לנהוג עם מורה.

פורסם

אל תעשה שום קופונים, תקשיב לי ולאחרים.

יש מורה זהב בחולון,קוראים לו שמעון הופמן,אני עשיתי איתו טסט ראשון ו 36 שיעורים,חבר עשה איתו טסט ראשון ואסור לרשום פה כמה שיעורים (תחשוב על מספר,הרבה יותר נמוך),חוץ מזה יש לו גם אוטומט וגם ידני אז אתה תוכל לבחור ולהתחיל בידני ומקסימום לעבור לאוטומט.

052-244-9444 וזו ממש לא פרסומת,אלא המלצה על מורה סבלני ואיכותי,שלא מלמד רק איך לעבור טסט אלא הרבה מעבר.

[TABLE=class: details]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TH][/TH]

[/TR]

[/TABLE]

Miata ND2

פורסם
.

יש מורה זהב בחולון,קוראים לו שמעון הופמן,אני עשיתי איתו טסט ראשון ו 36 שיעורים,חבר עשה איתו טסט ראשון ואסור לרשום פה כמה שיעורים (תחשוב על מספר,הרבה יותר נמוך)

[TABLE=class: details]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TH][/TH]

[/TR]

[/TABLE]

מגניב - גם אני שלחתי בפרטי המלצה על שמעון

ואניני החבר המדובר

שמעון היה גם המורה שלי - ועברתי טסט ראשון 8)

• תוכן חדש...