Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מתלבט בין) aa arsenal 12 או rockford p3 600rms

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של אחד הסאבים האלה ואני רוצה לדעת איזה סאב יותר טוב ומי יותר Sq מבניהם.. תודה לעוזרים;-). עריכה: נוסף להשוואה גם סאב של hertz hx300d 15"

פורסם

זה תלוי כמה אינץ אתה מעוניין hx300 זה 12

ה380 זה 15

ההבדל בינהם זה העומק של הבאס

כמובן שב15 ישנו יותר דיוק מאשר ה300 כי יש לו תחום תדרים רחב יותר

פורסם

הHX380D זה אחלה של סאב.

(הסאב שאתה מדבר עליו הוא השמאלי מהתמונה שלי

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אם אתה הולך על ההרץ, אני מאוד ממליץ לך לבנות לו תיבה חדשה, ולא להשתמש בתיבה הנוכחית הקטנה שהוא נמצא בה. (אם הוא עדין באותה תיבה שהוא היה כשמכרתי אותו)

אם אין באפשרותך לבנות תיבה גדולה יותר, אז אני ממליץ לך לרדת מהסאב הזה וללכת לכיוון הארסנל.

אני תמיד מעדיף סאב גדול יותר, ובגלל זה המלצתי לך על ההרץ מבין השלושה.

אבל אם גודל תיבה זה משהו שמפריע לך, אז לך על הארנסל.

והשילוב שלהם עם הסאנדאון 1000 יהיה מעולה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כמובן שב15 ישנו יותר דיוק מאשר ה300 כי יש לו תחום תדרים רחב יותר

זה לא נכון כלל ועיקר.

אם כבר לקטלג אחד מהם כמדויק יותר- זה הקטן יותר. ואני לא סתם אומר "אם כבר" כי בתכנון נכון גם 15" יכול להיות מדויק מאוד.

באופן כללי, סאב קטן יותר ידגיש את התדרים היותר גבוהים בתחום הבאס, אלו שקל להם להשתלב עם הבמה הקדמית, לעומת הנמוכים, שבהרבה סטאפים נוטים להישמע כ"מעוכבים".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...