Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון קטן וחזק (עד "4-4.5")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ה-xperia ray של אשתי מתחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים, והחלטתי לנסות להשיג לה טלפון חדש.

הדרישות הן:

קודם כל הוא צריך להיות קומפקטי. הריי היה 3.3" ואני חושב שצריך משהו לא הרבה יותר מזה, אולי גג 4.5" - 4",

היא חייבת להיות מסוגלת לתפעל אותו ביד אחת, והידיים שלה דיי קטנות.

דבר שני - חובה מצלמה איכותית עד כמה שאפשר. זה הפונקציה הכי חשובה בטלפון מבחינתה.

משהו בסגנון של גלקסי 4, יהיה מעולה.

דבר נוסף - אחסון פנימי סביר, שיצליח להחזיק אפליקציות בסיסיות, אבל לא חובה להתפרע, וגם אופציה לכרטיס זכרון להרחבה.

עכשיו פה מגיע הקטע הטריקי:

אני לא בטוח שהיא חייבת את שיא הטכנולוגיה מבחינת מעבד וביצועים גרפיים, אבל עדיף שיהיה מכשיר שיחזיק לפחות שנתיים-שלוש. ואם אפשר - לא לעוף מבחינת מחירים, נגיד עד 1500 שקל.

ייתכן שתהיה לי אופציה להביא מחו"ל, אבל כרגע אני לא בונה על זה.

אודה לכל המלצה טובה!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה זה קצת מצחיק ? אתה רושם קטן ומציין 4",שזה ממש לא קטן.אולי

קטן זה גלקסי מיני למנהם זה קטן..

בכול אופן,ברשותי נקסוס 4 והוא בגודל שציינת שאתה רוצה..אולי אם משווים אותו לאיזה נוט,אז כן ..אבל הכל בפרופורציה.

בטווח הזה אפשר לקנות נקסוס 4,כמו שאמרתי לי יש אותו ואני מאוד מרוצה. (:

פורסם

אם אין דרישות לאפליקציות מיוחדות מעבר לwaze ו-whatsapp,

אני בספק אם יש תמורה יותר טובה למחיר לנוקיה לומיה 820, ואם הגודל לא יפריע, אפילו לומיה 920 שגודלו כגודל גלקסי 4.

לשניהם יש מצלמה מעולה שלא תמצא במכשירים בסביבת מחירים זו. שלא לדבר על העובדה שהמצלמה של לומיה 920 עדיפה אפילו על גלקסי 4 הרגיל, וזאת אני אומר מנסיון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רכשתי לפני שבועיים לזוגתי S4 מיני (דואל סים- אבל זה בגלל שאני מתגורר בחו"ל).

אחרי HTC DESIRE SV הדרעק שהיה לה (והוא רק בן חצי שנה אבל מכשיר זבל מכל הבחינות), ה-S4 מיני פשוט מושלם בשבילה.

את הנתונים הטכניים אני מאמין שתשיג לבד מגוגל.

מניסיון, מכשיר מעולה מבחינתי ואם האישה מרוצה (וזה אחרי שהציקה לי כל יומיים על בעיות ב-HTC) אני אדם רגוע וזה מה שחשוב.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

גמני אצרף המלצה על הנקסוס 4. הגודל נכון, המחיר נכון, התכונות מצויינות. רק שיהיה קשה להשיג אותו כי כבר לא מייצרים.

שימו לב בזמן הקרוב מאוד למכשירים של אלקטל שישווקו בישראל - מציעים מיפרט עשיר וחזק במחיר נמוך משמעותית מחברות אחרות. עוד לא ראיתי ולא ניסיתי. יתכן וזוהי אפשרות לרעייתך, וגם לאחרים שמחפשים מכשיר במחיר ביניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תראה זה קצת מצחיק ? אתה רושם קטן ומציין 4",שזה ממש לא קטן.אולי

קטן זה גלקסי מיני למנהם זה קטן..

בכול אופן,ברשותי נקסוס 4 והוא בגודל שציינת שאתה רוצה..אולי אם משווים אותו לאיזה נוט,אז כן ..אבל הכל בפרופורציה.

בטווח הזה אפשר לקנות נקסוס 4,כמו שאמרתי לי יש אותו ואני מאוד מרוצה. (:

תכין שיעורי בית: מכשירי לגלקסי S3 מיני מסך "4 ול-S4 מיני "4.3.

הנקסוס 4 בחירה טובה - אבל מסך "4.8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנקסוס 4 בחירה מעולה מלבד המצלמה.

אני לא יודע לאיזה מכשיר אתה רגיל אבל המצלמה של הנקסוס לא הכי מוצלחת ביחס לרוב המכשירים המתקדמים היום.

עריכה: ואה כן, גם מה שספריאל אמר.

פורסם

נראה לי שכדאי לשקול גם אייפון 5, המצלמה שלו לא פחות ממעולה, אין מה להשוות לנקסוס 4 שיש לו מצלמה מאד לא איכותית/

אפשר למצוא אייפון 5 ביד2 ב-2200 ש"ח בערך (חדש באריזה או במצב חדש). נראה לי אידאלי לדרישות.

לא ממליץ ללכת על אייפון 4S.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם היא רגילה לסוני - תמשיך עם סוני. הם בדיוק הוציאו מכשיר שעונה על כל הדרישות. הטריק שהוא יעלה כפליים מהתקציב.

בRAY הייתה מצלמה 8 מגפיקסל מאוד מוצלחת שהייתה גם באייפון 4 ו4S שהיו קנה מידה בזמנו. אני בספק אם תמצא מכשיר עד 1500 שקל עם מצלמה שתתן ביצועים זהים. תחפש אולי ARC S חדש באיזה סטוק ותמשיך עם קו מכשירים 2011. יש שדרוג רשמי ל4.1 והמכשיר טס. יש כזה לבת שלי.

פורסם

במילה אחת לכל מה שציינת: Nokia Lumia 620

מחיר: $150-$200

איכות הרכבה מצוינת כיאה לנוקיה, מכשיר מהיר בטירוף, מסך מצוין ובגודל "4, סוללה מצוינת, אחסון סביר (8GB) אך ניתן להרחבה עם כרטיס זיכרון, כל האפליקציות שתרצה אי פעם ומצלמה ממש טובה וקלה לשימוש.

פורסם
תכין שיעורי בית: מכשירי לגלקסי S3 מיני מסך "4 ול-S4 מיני "4.3.

הנקסוס 4 בחירה טובה - אבל מסך "4.8.

סליחה ,צודק! בדקתי עכשיו והנתונים שלך נכונים,מעניין למה תמיד חשבתי שהוא פחות מ-4 ,אולי בגלל הקונטציה של השם "מיני" :shock:

פורסם

מישהו כמוני - שמשתמש במצלמת הטלפון רק לעתים נדירות ביותר - זה בהחלט מספיק. אני מקווה שאוכל לדווח על ה-G בימים הקרובים.

לשני בנים שלי יש נקסוס 4 והם מרוצים מאד, אבל אחד מהם מעלה מדי פעם לפייסבוק סלפי'ס - כנראה צולמו בנקסוס 4 שלו - והם מגורענים לגמרי. מצד שני אחיו לא מפ]סיק להנות ממשחקים על מכשיר זהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי moto g במגירה, נקנה עבור אמא שלי (בארה״ב). נראה אחלה מכשיר, מהיר ואיכותי. המצלמה זה לאו דווקא הצד החזק שלו, לפי הביקורות. לא ממש בחנתי לעומק.

מה שכן הוא עובד כבר 7 ימים במצב סטנד ביי עם סים, והסוללה על 50% כרגע..לא רע.

במחיר של 217 דולר כולל מיסים ל16g, זו עיסקה מעולה לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...