Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת אתר אינטרנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני יותר לכיוון עיר הבירה.

כמו שתומר אמר, אפשר לעשות הכל דרך התקשרות באינטרנט.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אובייקטיבי (כעובד Wix), אבל לדעתי היום אין לנו תחרות בבניית ותחזוקת אתרים מהסגנון שדובר עליו, גם מבחינת קלות וגם מבחינת מחיר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
אני יותר לכיוון המרכז, אבל בשביל זה הומצא האינטרנט, לא? :)

גם אני יותר לכיוון עיר הבירה.

כמו שתומר אמר, אפשר לעשות הכל דרך התקשרות באינטרנט.

ניסיתי כבר להתקין את מה שהייתי אמור דרך המחשב שלי, ושם היה הכשל הקטסטרופלי. בגלל זה ביקשתי עזרה, כי אני דווקא מסתדר עם ממשק המשתמש של וורדפרס (וכנראה גם ג'ומלה, לא הגעתי מספיק רחוק כדי לנסות :lol: )

אני לא אובייקטיבי (כעובד Wix), אבל לדעתי היום אין לנו תחרות בבניית ותחזוקת אתרים מהסגנון שדובר עליו, גם מבחינת קלות וגם מבחינת מחיר.

אולי תוכל טיפה לפרט בבקשה לגבי WIX? גם בה"פ.

כמו שציינתי, אני כרגע חושש מלהתחיל להכין תוכן וליפול עם עז או שניים בהפתעה אחר כך.

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ניסיתי כבר להתקין את מה שהייתי אמור דרך המחשב שלי, ושם היה הכשל הקטסטרופלי. בגלל זה ביקשתי עזרה, כי אני דווקא מסתדר עם ממשק המשתמש של וורדפרס (וכנראה גם ג'ומלה, לא הגעתי מספיק רחוק כדי לנסות :lol: )

אם זאת הבעיה, אתה מוזמן לשלוח לי את הדומיין שאתה משתמש בו (או שאני אצור לך סתם משהו זמני), ואני אפתח לך חשבון ואתקין לך שם וורדפרס + ג'ומלה (תבחר לבד מה יותר נוח לך אחרי שתשחק עם זה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין יותר מדי מה לפרט, לבנות את האתר ולהתנסות אתה יכול בחינם.

לאחר מכן בשביל:

1) לחבר דומיין משלך

2) להוריד את הפרסומת של Wix (פרסומת אחת ויחידה של Wix ולא מיליון פירסומות אחרות)

3) לבנות חנות באתר שבאמת נגישה מהרשת (כל עוד אתה בחשבון חינמי החנות נגישה רק לך בתור בעל האתר)

אתה נדרש לשדרג לחשבון פרימיום, בעלות שנתית בסדר גודל של 100-150$, בלי הוצאות נוספות.

מראש אני אומר שאתר שנבנה בWix אינו ניתן ל"ייצוא" לפלטפורמה אחרת, כלומר זכות קיומו היא אך ורק בWix.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...