Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה לומדים, והיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני חייל שמשרת בימים א' - ה' משמונה עד חמש, ואני רוצה לנצל קצת את הזמן שלי וללמוד לתואר, בקצב איטי מצידי. אני משרת באזור המרכז ויש לי רכב. העניין הוא, שאני לא בטוח מה מעניין אותי. מטריד אותי עוד יותר שאני בטוח שקיימים מקצועות שיעניינו אותי, וכנראה לא שמעתי עליהם מעולם.

אתחיל בכך שאני לא מחפש מקצוע. אני מחפש ללמוד מה שיעניין אותי. כל המסלולים האפשריים עליהם אני חושב בתור קריירה דורשים תואר בלבד, בלי תלות במה נלמד בתואר.

בכיתה ט' למדתי ביולוגיה וזה עניין אותי מאוד בזמנו. אני לא בטוח כמה זה יעניין אותי בקנה מידה אקדמי.

יכול להיות שאני מתעניין בפסיכולוגיה - לא באספקט הטיפולי, אלא יותר באספקט של חקירות - נניח, חוקר משטרתי זה כיוון שנשמע לי נחמד - את זה אני אומר מ"קרבות מוחות" שיצא לי לעשות "כנגד" פסיכולוגים כאלה ואחרים במיונים לצבא.

מה עוד? ללימודי ממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה במכללת לאודר שבבינתחומי יש שם מושך, אבל אני לא סגור על האם החומר יהיה מעניין בפועל או שזה רק נשמע ככה בגלל השם המפוצץ.

דבר נוסף: אני לא אוהב מקצועות ריאליים, שום דבר שקשור במתמטיקה. אני מתעב תעשייה וניהול (המגמה שלי בתיכון, 10 יחידות). אולי זאת דרישה קצת מוגזמת, אבל אני מחפש להימנע ממקצוע שיש בו הרבה טבלות. אני מבולגן והן רק עושות לי בלאגן בראש.

הארות, מישהו?

פורסם

אם אתה לא בטוח בכיוון תן לזמן לעבור ואולי בעוד שנה-שנתיים "תתאפס" על הכיוון. בנתיים, אולי שווה לבדוק אם אתה יכול לקחת קורס/ים כלליים כמו אומנות, ארכיטקטורה ואחרים, שאותם תוכל להעביר לכל מוסד אקדמי ויחשבו כנקודות לקראת התואר שלך.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק את הכיוון של לימודי קרימינולוגיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בדוק את האו"פ - לא זול, מחייב התמדה ומשמעת עצמית - אבל מצד שני - גם אם לא יוכר במוסד מסורתי בהמשך יתןלך בסיס ידע התחלתי בתחום שלתמד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון של כמה אנשים שאני מכיר אישית, תלך לפתוחה ותבדוק מה מענין אותך.

תיקח קורס או 2 בסמסטר, ככה תוכל להתקדם בתואר לאט לאט בלי לחץ תוך כדי הצבא.

פורסם
בדוק את האו"פ - לא זול, מחייב התמדה ומשמעת עצמית - אבל מצד שני - גם אם לא יוכר במוסד מסורתי בהמשך יתןלך בסיס ידע התחלתי בתחום שלתמד.

לאו"פ יש שכר לימוד אוניברסיטאי.

זה פשוט מתחיל ממחיר גבוהה לקורס ויורד עם הזמן.

לתואר שלם זה יוצא כמו בכל אוניברסיטה אחרת.

לפות"ש אני ממליץ לך מאוד ללמוד באו"פ כשתסכר על עצמך, יש שיעורים בערב ושיעורים מוקלטים וכו' וזה יתן לך את הכלים ללמוד בערבים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...