Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת המלצות לאיזה רכב לקנות, קחו בחשבון שזה האוטו הראשון שלי :)

הקריטריונים שלי :

האצ'בק 3\5 דלתות

חייב אוטומט

נפח מנוע קטן, מקסימום 1400

עדיפות מאוד ליפניות וקוריאניות, לאחרונה גם מתלבטת לגבי פג'ו 206 למרות שהיא צרפתיה. לא מעוניינת בגרמניות.

מחיר באיזור ה10K פלוס מינוס.

תכלס מה שהכי נחוץ לי זה אמינות ועלות תיקונים זולה במידה וצריך..

תודה מראש :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דייהטסו YRV או טויוטה יאריס מהשנתונים הראשונים.

אם את לא נוסעת הרבה ועם מתיחה קלה של התקציב, גם יונדאי גטס תתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יאריס? ב10 אלף ש"ח?

אפילו שחוטה לא תמצא במחיר הזה, המחירון שלהן מנותק מהמציאות, והYRV אני בספק אם בתקציב. אולי סיריון או שרייד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זהו, האפשרויות הכי טובות שמצאתי כרגע הן סיריון 99-00, גטס 03-04 או פיג'ו 206 00-02

הלוואי שהיה לי תקציב ליאריס, אני מאוד אוהבת טויוטה :(

אבל בתקציב הנוכחי צריך לבחור.

אני לא כל כך אוהבת שרייד וYRV.

האם שלושת האפשרויות האלה נראות סבירות? שכחתי להוסיף שאני גם אשמח לכמה שיותר בטיחות. לפי מה שהבנתי הכי בטוחה משלושתם היא הפג'ו, והסיריון הכי פחות..

פורסם

אם מדובר על גיר אוטמטי אז הגטס תהיה אמינה,לא יודע עד כמה כדאי ללכת על הגיר של פיגו השנתונים הראשונים שלה,את הגטס אני מכיר טוב מהצבא,וזה רכב מאוד אמין שמגלה שרידות גם כשקורעים אותו,אבל קחי בחשבון שהוא לא יהיה חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ככה תבדקי את הגטס.

קחי בחשבון שרוב הדגמים הם GLF ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

נסי לחפש רמות איבזור GLS/GLI ,למרות שבכזה תקציב איני חושב שזה אפשרי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יאריס? ב10 אלף ש"ח?

אפילו שחוטה לא תמצא במחיר הזה, המחירון שלהן מנותק מהמציאות, והYRV אני בספק אם בתקציב. אולי סיריון או שרייד.

משיטוט קליל ב-YAD2 יש לא מעט מודעות של YRV ב-11 או 13 אלף ש"ח. אני מניח שעם התגמשות קלה מצד פותחת השרשור והתגמשות קלה מצד פותח השרשור, תיסגר עסקה.

סיריון ו-YRV הם הדברים הכי קרובים לטויוטה שאת יכולה למצוא בלי למצוא טויוטה. דייהטסו היא חברת בת של טויוטה והמכלולים ברובם דומים.

תוותרי על הפיג'ו האוטומטית. הגיר שלה רגיש והדגמים שנכנסים לך לתקציב (מנוע 1.4 ליטר) רגישים להזנחה ולא מומלצים מבחינת כוח וביצועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא צריכה יותר מידי כוח וביצועים.. בכ"ז נהגת חדשה, אני נורא אוהבת לנסוע רק עד המהירות המותרת ;)

וגם רובן המוחלט של הנסיעות שלי יהיו עירוניות.

הYRV נראה לי בהחלט גדול מידי בשבילי.

פורסם

הYRV נראה גדול, אבל הוא מאוד דומה לשאר הקטגוריה, אין מה להבהל ממנו בגלל הגובה שלו.

מבחינת אמינות הגטס אכן מאוד מומלצת, אך יש לבחור ברמות הגימור הגבוהות GLI/GLX/GLS ולא לקחת את הGLF שאיננו בטיחותי.

לדעתי כדאי לעשות מאמץ ולקחת רכב ב15-20 אלף ש"ח אם ניתן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זהו, שלא ניתן, אני בכ"ז בת 18 עם חסכונות מוגבלים :)

(ואני מאוד מאוד מקווה שכאן אני לא אשמע הרצאות על למה לא לקנות אוטו עכשיו.. יש אנשים שטסים לפני צבא, אני קונה אוטו :)

פורסם

אני יכול להבין אותך, כי לפני שהתגייסתי יכולתי לבחור בין רכב חדש לבין איזה טיול טוב בחו"ל, בסוף בחרתי ברכב.

(ואני עושה יומיות, אז רכב זה אחלה, לקום מאוחר, להגיע הביתה יותר מוקדם, להגיע לכל מקום בכל זמן שארצה, עצמאות מלאה)

עם זאת, אני ממליץ בחום, באמת, לנסות לחסוך עוד מעט כסף לטובת רכב טוב יותר. ייתכן ותוציאי 10 אלף ש"ח על רכב, ועוד כמה אלפי שקלים על תיקונים, או שתרכשי רכב ב15 אלף ש"ח ורק תבצעי טיפול.

ככל שהתקציב גדול יותר, הסיכוי ליפול על רכב מוזנח הוא נמוך יותר.

עם זאת, אני לא פוסל את האופציה שימצא רכב טוב במסגרת התקציב.

פורסם

אם את אוהבת טויוטה, למה שלא תבדקי את טויוטה סטארלט?

הדגם היותר מפואר מגיע עם 2 כריות אוויר וABS.

רכב לא "סקסי" אבל אמין.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי עדיף רכב שהוא פופולרי שלא תהיה בעיית חלפים,הסטרלט הוא נדיר,כמו כן כשפרוקיות הופכות לידידו הטוב של בעל רכב ישן עדיף רכב נפוץ.

פורסם

כן, אני מעדיפה רכב חדש יותר ונפוץ יותר באותו המחיר בדיוק בגלל זה. אני מאוד אוהבת את הגטס, אבל שמעתי עליו גם הרבה דברים רעים ואני מחפשת לשמוע כמה שיותר דעות, עדיף מאנשים שהיה להם את האוטו הזה.

האמת היא שאני לא יודעת בדיוק כמה התקציב שלי יהיה כשיגמר לי המלווה (עוד חודש) אבל יש תקווה שהוא יקפוץ ל15K, ואז אני אוכל להרשות לעצמי יותר :) (אמן אמן)

אני מנסה לעשות השוואה נורמלית בראש בין הסיריון לגטס, בינתיים הגטס מובילה למרות שסיריון הוא דייהטסו וזה ייתרון באמינות, וגם חוות דעת כמעט תמיד הולכות לטובת הסיריון, אבל כמעט ולא משווים בין הדור הישן של סיריון לדור הישן של גטס ולכן פתחתי שרשור משלי..

ולמרות זאת אני אשמח לשמוע עוד דעות על ה206, כי בהשוואה בין השלישיה הזו למרות שה206 צרפתיה היא יצאה הכי בטוחה והכי חסכונית (ו..גם...הכי יפה...), אבל לגבי האמינות יש מחלוקת...

הסיריון הכי ישנה והכי פחות בטוחה, אבל היא יפנית.

הגטס הכי חדשה ושמעתי עליה גם מאוד אמינה וגם מאוד לא, אבל למרות זאת המערכות בטיחות שלה לא עולות על אלו של ה206

ה206 באמצע מבחינת שנים, הכי בטוחה, אבל צרפתיה..

חלקים של מכוניות צרפתיות יקרים?

• תוכן חדש...