Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מפעיל חימום,משמע המים מקבלים סירקולציה יותר גדולה,בייחד עם הצינורות של הרדיאטור חימום ברכב, עכשיו אם אני מחליף מים ברדיאטור למים חדשים ,נוסע וממלא עד הסוף,ברגע שאני אפעיל חימום, המים יעברו דרך צינורות נוספיים לרדיאטור חימום...כלומר יהיה אפשר להוסיף עוד מים?

פורסם

סוג רכב .. ?

דבר שני לא מומלץ לעשות את מה שאתה חושב , הרכב מתוכנן לעבוד בצורה הנומינלית שלו , וזה שכאשר המנוע חם אתה מוסיף מים (כמובן לפי הוראות יצרן או אדומים או ירוקים) עד הקו של המקסימום וזהו .

כל דבר אחר יכול לפגוע במערכת שלך ....

פורסם
אם אני מפעיל חימום,משמע המים מקבלים סירקולציה יותר גדולה,בייחד עם הצינורות של הרדיאטור חימום ברכב, עכשיו אם אני מחליף מים ברדיאטור למים חדשים ,נוסע וממלא עד הסוף,ברגע שאני אפעיל חימום, המים יעברו דרך צינורות נוספיים לרדיאטור חימום...כלומר יהיה אפשר להוסיף עוד מים?

לרכבים בהם יש ברז חימום, יש לבצע ריקון ומילוי מערכת קירור כאשר בורר החום בתא הנהג מכוון למקסימום חימום, כדי לאפשר ריקון של כל מערכת הקירור ומילוי מושלם של נוזל קרור חדש,וניקוז אויר תקין.

• תוכן חדש...