Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב וביגון קודר אני מכריז בזאת על פטירתו של הHU שלי (פיוניר DEH-P8000R )... :bigcry::mm_shocke:cry: אני יעלץ לעבור למכשיר הרבה יותר פשוט והרבה יותר זול... (נגמר התקציב)

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם
בצער רב וביגון קודר אני מכריז בזאת על פטירתו של הHU שלי (פיוניר DEH-P8000R )... :bigcry::mm_shocke:cry: אני יעלץ לעבור למכשיר הרבה יותר פשוט והרבה יותר זול... (נגמר התקציב)
ממה הוא מת ?
פורסם

אני יודע בוודאות שזה איזה מגע רופף של ה RCA בתוך המכשיר אבל אני לא רוצה לפתוח אותו בעצמי... ותיקון יהיה יקר מידי ולא יצדיק את המחיר, חוץ מזה אני לא כל כך יודע עד כמה בא לי להשקיע במכשיר שאפילו כפתורים אין לו כמו שצריך.... :?

פורסם

צר לי לשמוע ידידי... צרות בצרורות... הא?

טוב, עכשיו תתעמק ב HU ואת המגבר תדחה מעט... ובינתיים רק תשפר את הבנייה+תיבה שרצית, לא?

בהצלחה!

:)

פורסם

אם אין מצב שאתה משלם על התיקון שלו אז תפתח אותו.. מה יש לך להפסיד?. בכל מקרה זה לא עולה יותר כסף.

מקסימום תישן בשקט שלא קנית סתם עוד מכשיר.. לפחות ניסית להחזיר אותו. אם תמצא איזה חובבן או חבר שיעשה בחינם אז עוד יותר טוב.

פורסם
אם אין מצב שאתה משלם על התיקון שלו אז תפתח אותו.. מה יש לך להפסיד?. בכל מקרה זה לא עולה יותר כסף.

מקסימום תישן בשקט שלא קנית סתם עוד מכשיר.. לפחות ניסית להחזיר אותו. אם תמצא איזה חובבן או חבר שיעשה בחינם אז עוד יותר טוב.

תגידו רגע במידהויש בעיה עם הRCA

מנחת לא יכול לפתור את הבעיה ?

פורסם

כן חבר הצרות באות בצרורות.... אני חושב שאני יפתח אותו מחר ויציץ פנימה לראות אם אני מצליח לראות נתק או משהו בסגנון, אם לא אני יחפש איזה HU פשוט (כל האנימציות והשטויות הפסיקו לעניין מזמן) כי סה"כ יש את הפרוססור אז לא צריך משהו בשמיים

פורסם

שים אותו בתיקון אפילו בעוזי רדיו מה יש לך להפסיד?

עד 300 שקל הם מתקנים אוטומטית

אם זה יותר הם מתקשרים לברר איתך אם אתה רוצה לתקן....

אם לא אז לא קרה כלום אתה יכול לקחת בחזרה את המכשיר ולהיות בראש שקט עם ההחלטה שקנית חדש במקומו כי היה יותר מדיי יקר לתקן....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
שים אותו בתיקון אפילו בעוזי רדיו מה יש לך להפסיד?

עד 300 שקל הם מתקנים אוטומטית

אם זה יותר הם מתקשרים לברר איתך אם אתה רוצה לתקן....

אם לא אז לא קרה כלום אתה יכול לקחת בחזרה את המכשיר ולהיות בראש שקט עם ההחלטה שקנית חדש במקומו כי היה יותר מדיי יקר לתקן....

באמת חבל !!

זה באמת מכשיר מעולה. (גם יפני) חבל גם שהכפתורים שלו נמסים ממגע ידיים.

קשה לי להאמין שתמצא משהו גם מהחדשים ביותר של פיוניר, שמגיע לרמת הסאונד שלו.

לדעתי, נסה להכניס אותו לתיקון אצל עוזי, (כמו שאמרו קודם לפני) ואל תיגע בו בידיים (רק בשלט)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם אתה רוצה לתקן אותו דבר איתי אני מכיר כמה אנשים שמיתעסקים עם זה והמחירים דיי נורמלים

ואני חושב שווה לתקן רדיו דיסק כזה ..אפילו ב300 שקל...

אז אתה אומר שהמסך עובד רק הלכו הRCA??

פורסם

כן זהו בדיוק המסך עובד כרגיל כמו חדש אבל הRCA כאילו לא מוציאים צליל אפילו לא משהו קטן (אין סימניי חיים) חוץ מי זה אני חושב שבשביל רדיו בן 5 הוא עשה את עבודתו נאמנה...

פורסם

תחיית המתים!!!! המכשיר מוציא צליל!!! :-D :-D כל זה בזכות אדם יקר - אני!!!!מסתבר שאני אלקטרונאי לא רע :wink: או שאייכות ההרכבה של פיוניר שווה ל******* ! עוד לא יצא לי לראות עבודה מזעזעת כל כך, טוב שהם לא סתם הניחו שם את הRCA וזהו, הם בקושי תפוסים בפנים.

אז כמו שאתם מבינים פתחתי לבד את הHU בתקווה לגלות איזה נתק או משהו דומה ולתדהמתי אותם כבלי RCA היו תפוסים ומחוברים בערך על כלום!!!

עכשיו שאני שמח וטוב לב אני יכול להמשיך בחיפוש אחרי המונו ולהמשיך בביצוע השינויים בבניה !!

תודה רבה לכולם על התמיכה הטכנית והנפשית !

יואב

• תוכן חדש...