Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבצע איטום צבע לחישוקי הגלגלים שברכב, מדובר בחישוקים מקוריים מהיצרן.

האם מישהו מהחברים עשה זאת ויש לו המלצות על התהליך? תובנות? עמידות הציפוי? חומרים מומלצים?

כל מידע מועיל יתקבל בברכה.

תודה!

פורסם

קראתי באיזה פורום בחול וגם שמעתי המלצות על הFK1000 שדי מתאים לעניין וגם עמיד בחום .

אני מחכה לאיזה יום בכדי לפרק את החישוקים שלי מהרכב להרביצ ניקוי יסודי ולמרוח את המוצר .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

למרות שיש אנשים שמיישמים את הFK כאוטם גנטים,הוא לא עומד בטמפ של הבלמים ולכן מתפרק אחרי יום-יומיים.

אך ורק COATING זה חומר שעמיד לטמפ הגבוהות שמפיקים הבלמים[מעל 300 C].

פורסם
למרות שיש אנשים שמיישמים את הFK כאוטם גנטים,הוא לא עומד בטמפ של הבלמים ולכן מתפרק אחרי יום-יומיים.

אך ורק COATING זה חומר שעמיד לטמפ הגבוהות שמפיקים הבלמים[מעל 300 C].

תן כיוון למוצר

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

יש לי התלבטות:

בזמן הקרוב בכוונתי לחליף (בעצמי) את הבלמים ברכב, פעולה שכידוע דורשת את פירוק הגלגלים.

לכן חשבתי ש"על הדרך" יהיה רצוי להשקיע עוד קצת במייק-אפ לחישוק (שניראה מצוין גם כך).

השאלות הן האם בכלל יש בכך טעם? האם הציפוי יחזיק מעמד וארגיש בנוכחותו? האם יהיה הבדל ניכר? כמה זמן הוא יחזיק?

ראיתי חומרים ייעודיים לחישוק של דודו או שו"ע במחיר של כ- 60 ₪ ליחידה ההתלבטות היא האם העבודה תשתלם (מבחינת מחיר ומאמץ).

שוב תודה!

פורסם

הסיבה העיקרית לציפוי החישוקים באוטם צבע היא כדי למנוע מאבק בלמים "להיאפות" עליהם וכך קל יחסית להוריד לכלוך וסימנים מהחישוק גם בלי חומרים אגרסיביים מדי.

מעבר לכך, כשהחישוק נקי, סביר שלא תראה הבדל בין מצופה ללא מצופה. זו לא הפואנטה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הסיבה העיקרית לציפוי החישוקים באוטם צבע היא כדי למנוע מאבק בלמים "להיאפות" עליהם וכך קל יחסית להוריד לכלוך וסימנים מהחישוק גם בלי חומרים אגרסיביים מדי.

מעבר לכך, כשהחישוק נקי, סביר שלא תראה הבדל בין מצופה ללא מצופה. זו לא הפואנטה.

היישום של סילנט/COATING על הגנט זה הגנה על הגנט מכימיקלים ואבק רפידות,ובנוסף שכבה שמבריקה את הגאנט וגורמת לו להראות מבריק ומנצנץ,בדיוק כמו לצבע של הרכב עצמו.

פורסם

בדיוק כמו על הרכב עצמו, גם על החישוקים לא יכולתי לראות הבדל מורגש ברמת ההברקה.

ייתכן וזה אינדיבידואלי (?!), אך זוהי בטח לא מטרתו העיקרית.

לגבי ההגנה, כמובן, תפקידו העיקרי של אוטם צבע הוא להגן. עם זאת, אני חסר אמונה לגבי היכולת של חומרים כגון אלו לעמוד בפני כימיקלים מסוימים שעלולים להמצא בכבישים. החישוקים הינם אזור בעייתי. הם חשופים יותר מכל לחומרים ותנאים בלתי ידידותיים בעליל, לכן רובם מצופים עוד ברמת הייצור בחומרים שאמורים להיות "עמידים לכך", הרבה יותר מאוטמי צבע קונבנציונליים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בדיוק כמו על הרכב עצמו, גם על החישוקים לא יכולתי לראות הבדל מורגש ברמת ההברקה.

ייתכן וזה אינדיבידואלי (?!), אך זוהי בטח לא מטרתו העיקרית.

לגבי ההגנה, כמובן, תפקידו העיקרי של אוטם צבע הוא להגן. עם זאת, אני חסר אמונה לגבי היכולת של חומרים כגון אלו לעמוד בפני כימיקלים מסוימים שעלולים להמצא בכבישים. החישוקים הינם אזור בעייתי. הם חשופים יותר מכל לחומרים ותנאים בלתי ידידותיים בעליל, לכן רובם מצופים עוד ברמת הייצור בחומרים שאמורים להיות "עמידים לכך", הרבה יותר מאוטמי צבע קונבנציונליים.

כל סוג של LSP מחזק ברק לצבע,זה לא משנה אם זה וקס,סילנט,או COATING.

יש הבדלים גדולים מאד בהגנה על הצבע,גם במשך הזמן של ההגנה,וגם היקף ההגנה{סוג החומרים}--בכל מה שקשור לאוטמי צבע.

לא כולם אותו הדבר!.

אם אתה מיישם LSP ולא רואה הבדל בעוצמת הברק של הצבע כנראה שאתה אוהב לשתות תוך כדי עבודה..:drinking:

פורסם
יש לי התלבטות:

בזמן הקרוב בכוונתי לחליף (בעצמי) את הבלמים ברכב, פעולה שכידוע דורשת את פירוק הגלגלים.

לכן חשבתי ש"על הדרך" יהיה רצוי להשקיע עוד קצת במייק-אפ לחישוק (שניראה מצוין גם כך).

השאלות הן האם בכלל יש בכך טעם? האם הציפוי יחזיק מעמד וארגיש בנוכחותו? האם יהיה הבדל ניכר? כמה זמן הוא יחזיק?

אני יישמתי על הג'אנטים ברכב אצלי את האוטם זכוכית של 22PLE, לא יכול לומר שאני חש באיזשהו הבדל מיוחד לפני או אחרי יישום האוטם, הג'אנט לא מבריק יותר, אבק הרפידות עדיין מכסה היטב את הג'אנט ונשטף ממנו באותה קלות כמו לפני היישום.

הסייג היחיד שיש לי לעניין הוא שהבלמים שלי מייצרים ה-מ-ו-ן אבל רפידות, תוצר של שילוב בין רפידות ספורטיביות וקאליפר גדול במיוחד וכמובן בלימות מאוד אגרסיביות.

יתכן שברכב עם כמות אבק רפידות "נורמלית" האפקט של האוטם יהיה מוחשי יותר, אין לי מושג.

ברשותך פותח השרשור אנצל את ההזדמנות ואשאל אם יש המלצה לאוטם צבע מצויין לג'אנטים, כזה שיגרום ל-22PLE להחוויר?

אין לי בעייה להשקיע את הכסף, מבאס קצת שאחרי בדיוק 10 דקות נהיגה ספורטיבית הג'אנטים שלי שחורים לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברשותך פותח השרשור אנצל את ההזדמנות ואשאל אם יש המלצה לאוטם צבע מצויין לג'אנטים, כזה שיגרום ל-22PLE להחוויר?

נהפוך הוא - פו"ש מבקש כל מידע זמין, כך שהשאלה מתקבלת בברכה. :-D

כרגע הרושם שמתקבל אצלי שכל התחום הזה לוט באפילה, מעטים (אם בכלל) התנסו בו - ועדיין כמעט ואין חוו"ד של משתמשים.

פורסם

הנסיון שלי כאמור (ככתוב) לא היה מוצלח במיוחד, לא הרגשתי איזשהו הבדל מיוחד על הג'אנטים.

האם אעבוד עוד פעם כמו איזה תאילנדי כדי ליישם את האוטם על הג'אנטים?...

כנראה שלא, אלא אם כן אכן אקבל המלצה למוצר באמת יוצא דופן שייספק תוצאות טובות בהרבה מה-22PLE שמראש נטען שהוא אחד הטובים בנמצא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני יישמתי על הג'אנטים ברכב אצלי את האוטם זכוכית של 22PLE, לא יכול לומר שאני חש באיזשהו הבדל מיוחד לפני או אחרי יישום האוטם, הג'אנט לא מבריק יותר, אבק הרפידות עדיין מכסה היטב את הג'אנט ונשטף ממנו באותה קלות כמו לפני היישום.

הסייג היחיד שיש לי לעניין הוא שהבלמים שלי מייצרים ה-מ-ו-ן אבל רפידות, תוצר של שילוב בין רפידות ספורטיביות וקאליפר גדול במיוחד וכמובן בלימות מאוד אגרסיביות.

יתכן שברכב עם כמות אבק רפידות "נורמלית" האפקט של האוטם יהיה מוחשי יותר, אין לי מושג.

אין לי בעייה להשקיע את הכסף, מבאס קצת שאחרי בדיוק 10 דקות נהיגה ספורטיבית הג'אנטים שלי שחורים לגמרי.

אתה השתמשת בחומר של הצבע לגאנטים?

• תוכן חדש...