Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט דיזל 06-07 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייעץ בנוגע לרכישה של הרכב הנ״ל.

מבדיקה קצרה שעשיתי הרכב עונה על כל הדרישות שלי.

צריכת דלק מעולה, הרכב מרווח, יש לו בגאז גדול ותג מחיר מאוד מפתה.

הרכב צפוי לעבור כ 25 אלף ק״מ בשנה ואני מתכוון להחזיק בו כשנתיים.

מבדיקה שעשיתי ב יד2 , כל המכוניות הפרטיות עם קילומטראז׳ מעל 200 אלף.

רציתי להתייעץ בנוגע לעלויות האחזקה ?

האם הדגמים האלה אמינים? גיר? אלקטרוניקה?

מוסך מומלץ באזור מודיעין- מרכז?

בקיצור ,אשמח לקבל עוד אינפורמציה על הרכב הנ״ל

פורסם

בעל טולדו 06 עם המנוע הזה שעבר כבר 330 אלף, חוץ מטיפולים שוטפים לא היו הוצאות מיוחדות. אמינות טובה וכיף לנהוג

פורסם

תבדוק היסטוריית טיפולים.

רכב שטופל כמו שצריך- יעמוד במשימה ללא בעיות.

הגיר הוא די.אס.ג'י 6 - גיר אמין.

כמובן, אם היסטוריית טיפולים מלאה, קח אותו לבדיקה.

לגבי מוסך, לא חייב להיות מורשה, יש לך את מוסך רון בת"א, יש גם מוסכים מתמחים נוספים, אבל אין על רון.

פורסם

לא מזמן היתי בעניין לרכוש פאסאט דיזל 2008 עם 180 אלף ק"מ.

הרכב היה של חבר משפחה שקנה אותו חדש מהחברה, אך הוא המליץ לנו שלא לרכוש מימנו את הרכב.

הרכב היה שמור מאוד חיצוני ופנימי, וטופל במרכזי לפי הספר.

החבר סיפר שהיו לו המון תקלות מכניות, אך עדיין היה לי עניין ברכב.

במשך השבוע הוא הדפיס לי את ההסטוריה (כדי לשכנע אותי לרדת מהעניין).

בשנה האחרונה היו תיקונים בעלות של כמעט 28 אלף שקל שכללו ממה שאני זוכר, גלגל תנופה, חיישן מיצהרת, מצהרת, מדחס מזגן ועוד.

בנוסף לזה הוא ניגש לבדוק תקלה נוספת שהיתה לו בשבועיים האחורונים, רכב נכבה באמצע נסיעה (היה חשוב לו לפני שהוא מוכר)

במוסך אמרו שיש צורך בהחלפת טורבו, ושהגיר מעט מחליק אם כי אפשר עוד למשוך איתו.

בכל מקרה אני ירדתי מהעניין.

אני תארתי לעצמי שאם זה מה שהיה עד עכשיו, אז מעכשיו זה לא הולך להיות טוב יותר.

אבל מאוד יכול להיות שזה היה לימון רקוב מאוד.

בסה"כ הרכב נעים לנסיעה, הוא מתאר צריכת דלק טובה באזור ה 1 ל-16.

הגיר קצת מעצבן בנסיעה בתוך העיר, בגלל שהוא נמצא בהילוך גבוהה יש תחושה שדוושת הגז לא באמת משפיע על הרכב.

אני יכול להבין את הרצון לרכב כזה במחיר הזה, אך אני החלטיתי לא להיכנס לזה.

פורסם
יש יותר ספציפי מזה?

כן. אני מתכוון לרכבים ספציפיים שאתה רוצה התייחסות לגביהם. לא באופן כללי פאסאט דיזל מנוע 2.0 מ 2006-2007. אלא רכבים מסויימים שראית בפועל או מודעות בלבד. כמה ק"מ, כמה בעלים, מה גילית עליו מבחינת טיפולים, מה המחירון, מה המחיר המבוקש וכו'.

ואז תקבל התייחסיות יותר ספציפיות

פורסם

התיאור לגבי היסטוריית הטיפולים באמת מפחיד. קשה לי להאמין שזה משהו מייצג, בהחלט מתאים יותר לרכב לימון.

יחד עם זאת, קחו בחשבון שיש כאן גולש ותיק בשם צויפר שרכש בשעתו פסאט וטען שהרכב ממש התפרק.

לתשומת לבכם

פורסם

לגבי המנוע המדובר 2.0TDI, דע לך שיש לו מס' מחלות ילדות שהיו נפוצות בפאסאט בתחילת דרכה, ומדיווחים פה בפורום גם בסיאט לאון של אותם השנים:

אינג'קטורים שהולכים, לא ידוע לי אורך חיים ממוצע שלהם, אבל כל אינג'קטור עולה כמה אלפי ש"ח (יש 4 בסה"כ).

גלגל תנופה, כמו שכבר צויין פה. ממה שהבנתי מקרוב משפחה שהחזיק בפאסאט- כל 70-100 אלף ק"מ, ועלות התיקון לא זולה כלל.

חוץ מזה לא היו תקלות מיוחדות. לגבי תקלות חשמל- הרכב רגיש להתקנות מקומיות, אז תשתדל להימנע מרכבים שעברו התקנות מקומיות לא מקצועיות של קודנית וכדו'.

בשורה התחתונה- אותו קרוב החליף לאחרונה בפאסאט 1.8TSI ולדעתו העסקה יותר משתלמת- שכן הבנזין יותר אמינה ובשורה התחתונה זולה יותר לאחזקה (החיסכון בדלק בדיזל התבטל לנוכח עלויות התיקונים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...